Sabırla Bebeğini Bekleyenler

günaydın kızlarrrrrrr
musab uyuyo bu nasıl keyiftir Allahım çok şükür
ben de elma yiyorum sabah sabah canım çekti
hatres ne zaman haber vereceksin bize çok merak ediyorum

günaydın kızlar güzel bir gün olsun inşşşş haters güzel ahberle gel inş canımmm
iyi geceler hatunlar nasilsiniz bakem hatresim hosgelmissin

sara hatun hep mutlu cok mutlu ol insallaj

prensescim nasilsin canim benimkilerin dr goturdum iki poset ilac dolu ev

maonya sikilacak vaktin bile olmuyo dimi ama bi sure sonra misafir azalir berracikla basbasa kalirsiniz;))

efsuuuunnn nirdesin....

Yetercim sen nasilsin canim

nazemir canim umarim iyisindir

benim esim 12 de isten gelcek 5 dakikaya evde olur bende umutu uyuttum simdide eylulu emziroyorum oda uyur evi toparlayip yatarim bende haberler boyle
valla ben buraralar pek yi değilim yine annelik hislerim isteğim tavan yapmış durumda :14::14::14::14::14::14::14::14:

huuu kızlar
ben de çok yoğunum bu sıralar
ama iyiyim çok şükür
musabla cebelleşiyoruz gün boyu

sağol canım
ben de sizlerle telde de olsa tanışmak istiyorum
yarın hayırlı haberlerle gel inş bacım

herşey daha iyi olsun hep gül hep oyna:32::32::32::32::32:

sağol canım sende hep iyi ol

Meraba hatunlar
Nasılsınız
Ben uykusuz yırgun bitkinim
Benim gibi olasıcalar sizi çok özledim hep dualarımdasınız.bugün bizim kırkımız çıktı.vakitin nasıl geçtini bilmiyorum bazen su içecek vaktim olmuyor evin içi misafir kaynıyor berra hiç durmuyır memede almıyor
40 gündür kv bizde kalıyor:37:psikolojimi mahvetti kadın allah kv birlikte ıturanlara yardım etsin:47:
Hepinize selamlar götüşmek dileğiyle:38:

seninde berranında iyi olmasına sevindim hep öyle gelip haberdar et bizi tamammı

İyi geceler hatunlar nasilsiniz bakem hatresim hosgelmissin

sara hatun hep mutlu cok mutlu ol insallah

maonya sikilacak vaktin bile olmuyo dimi ama bi sure sonra misafir azalir berracikla basbasa kalirsiniz;))

Efsuuuunnn nirdesin....

benim esim 12 de isten gelcek 5 dakikaya evde olur bende umutu uyuttum simdide eylulu emziroyorum oda uyur evi toparlayip yatarim bende haberler boyle

sağol canım menim

umutada eylülede geçmiş olsun inşallah çabuk iyileşirler

saracım balım aynı yoğunluk devam mı:6::6::6::6:

aynen canım bi müddet böyle devam edecek

aaaa sara ditmişşşşşşşşşş:50::50::50::50::50:

çıkmak zorundaydım canım

valla ben buraralar pek yi değilim yine annelik hislerim isteğim tavan yapmış durumda :14::14::14::14::14::14::14::14:

bu istek hiç geçmiyoki yeterim sadece zaman zaman tavan yapıyo o kadar

hatresim bugün güzel haberlerini bekliyoruz inşallah bizleri sevindiren müjdeyi verirsin dualarımız seninle

aynen canım bi müddet böyle devam edecek

çıkmak zorundaydım canım

bu istek hiç geçmiyoki yeterim sadece zaman zaman tavan yapıyo o kadar

evet bu ara benimki tavan yapmış durumda altında ezliyorum

günaydın kızlarrrrrrr
musab uyuyo bu nasıl keyiftir Allahım çok şükür
ben de elma yiyorum sabah sabah canım çekti
hatres ne zaman haber vereceksin bize çok merak ediyorum

hatresim bugün güzel haberlerini bekliyoruz inşallah bizleri sevindiren müjdeyi verirsin dualarımız seninle

Maalesef bu denemede tutmadı, boşa gitti umutlar:50:
Ama tesellim Ranam ve hep hayırlısını istiyoruz ya hayırlısı bu demek ki.

evet bu ara benimki tavan yapmış durumda altında ezliyorum

Canım ben Rabbime her negatifte Rana için ne kadar şükretmem gerektiğini bir kez daha anlıyorum ya o da olmasaydı diyorum.Rabbim inşallah sana da Sara' ya yaşatsın annelik duygularını.

Canım ben Rabbime her negatifte Rana için ne kadar şükretmem gerektiğini bir kez daha anlıyorum ya o da olmasaydı diyorum.Rabbim inşallah sana da Sara' ya yaşatsın annelik duygularını.
CANIM AMİNNN İNŞŞŞŞ HEPİMİZE NASİP ETSİN RABBİM SONSUZ HAZİNESİNDEN SEN RANAYA SARIL ONU BİR GÜZEL (benim içinde )KOKUSUNU İÇİNE ÇEKKKK MİS GİBİDİR ONUN KOKUSU ŞİMDİİİ ... SEN BENİ ARAYINCA ÇOK HEYCANLADIM VE ÖYLE BİR ALĞI OLUŞTU Kİ BENDE SENİN SESİNDEDE HEYCAN VAR GİBİ GELDİ :17::17::17::17::17:RABBİM SAĞLIK SIHAT HUZUR VERSİN RANAYI SİZE BAĞIŞLASINN BİR BİRİNİZİN HAYATINDA OLUN HEP

CANIM AMİNNN İNŞŞŞŞ HEPİMİZE NASİP ETSİN RABBİM SONSUZ HAZİNESİNDEN SEN RANAYA SARIL ONU BİR GÜZEL (benim içinde )KOKUSUNU İÇİNE ÇEKKKK MİS GİBİDİR ONUN KOKUSU ŞİMDİİİ ... SEN BENİ ARAYINCA ÇOK HEYCANLADIM VE ÖYLE BİR ALĞI OLUŞTU Kİ BENDE SENİN SESİNDEDE HEYCAN VAR GİBİ GELDİ :17::17::17::17::17:RABBİM SAĞLIK SIHAT HUZUR VERSİN RANAYI SİZE BAĞIŞLASINN BİR BİRİNİZİN HAYATINDA OLUN HEP

Allah razı olsun canım,zaten sonucu öğrenir öğrenmez hava almak için annemle ( babamla Rana önce gitmişlerdi,) Kültürparka yanlarına gittik bizde.Rana beni görünce koşa koşa bana geldi, sarıldık kucaklaştık," anne seni gördüğüme çok mutlu oldum" dedi bana, dünyaları verdi bana bunu söyleyerek. içim bir yandan buruk bir yandan da Rana' dan dolayı çok mutlu, elhamdüllilah:5::5::5::5::5::5::5:
Allah' ım bu bana verdiğin bir mucize dedim, bir kez daha anlayarak:31::31::31::31:
Rabbim hepimize nasip etsin, önce çocuğum olsun diye üzülürken şimdi her negatifte kızım kardeşsiz mi kalacak korkusu geliyor içime. Ama Rabbimden gelen başla göz üstüne...
Senin için de öperim onu teyzesi, ama rabbim bana onu vermiş, koklamayı nasip etmiş ya inşallah sen de Sara da dileyen tüm arkadaşlarımız kendi yavrunuzu koklayın inşallah....

Son düzenleme:

Allah razı olsun canım,zaten sonucu öğrenir öğrenmez hava almak için annemle ( babamla Rana önce gitmişlerdi,) Kültürparka yanlarına gittik bizde.Rana beni görünce koşa koşa bana geldi, sarıldık kucaklaştık," anne seni gördüğüme çok mutlu oldum" dedi bana, dünyaları verdi bana bunu söyleyerek. içim bir yandan buruk bir yandan da Rana' dan dolayı çok mutlu, elhamdüllilah:5::5::5::5::5::5::5:
Allah' ım bu bana verdiğin bir mucize dedim, bir kez daha anlayarak:31::31::31::31:
Rabbim hepimize nasip etsin, önce çocuğum olsun diye üzülürken şimdi her negatifte kızım kardeşsiz mi kalacak korkusu geliyor içime. Ama Rabbimden gelen başla göz üstüne...
Senin için de öperim onu teyzesi, ama rabbim bana onu vermiş, koklamayı nasip etmiş ya inşallah sen de Sara da dileyen tüm arkadaşlarımız kendi yavrunuzu koklayın inşallah....

OFFFFFFFFFFFFF YAA AĞLATTIN BENİ :43::43::43::43::43::43::43:AMİNNNNNNNNNNNNN İNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ:emir_bebek:

tatlım ne desek boş biliyorum hiçbir söz teselli olmaz bu gibi durumlarda ama demekki vakti saati gelmemiş demekten başka çare yok Rabbimin bir bildiği elbet vardır bundada bir hayır muhakkak vardır inşallah rabbim kendi hazinesinden verir bizlere de doktorlara muhtaç etmez

OFFFFFFFFFFFFF YAA AĞLATTIN BENİ :43::43::43::43::43::43::43:AMİNNNNNNNNNNNNN İNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ:emir_bebek:

çok ağlak gördüm kız seni ne bu depresyon halleri çık bakalım depresyondan kkaderimizde anne olmak varsa muhakkak oluruz yoksa yapacak bişey yok dua etmekten başka çaremiz yok ağlayıp üzülmek kendimizi hasta etmekten başka bir işe yaramadığı gibi bizi istemeyenleride sevindirir ancak bizler güçlü kadınlarız her zaman dik durmasını biliriz :34::34::34::34::34::34::34::34::34::34:

ne denir nasıl teselli edilir bilmiyorum ALLAH ranaya ömür versin hep güzel günlerini göstersin
ALLAH nasip ederse bir tanede kardeş versin inşallah

İyi geceler hatunlar nasilsiniz bakem hatresim hosgelmissin

sara hatun hep mutlu cok mutlu ol insallaj

Efsuuuunnn nirdesin....

iç güveysinden hallice diyelim :34:

ne denir nasıl teselli edilir bilmiyorum ALLAH ranaya ömür versin hep güzel günlerini göstersin
ALLAH nasip ederse bir tanede kardeş versin inşallah

Allah razı olsun canım, amin diyorum güzel dualarına. Rabbim sana da nasip etsin inşallah.Doktor arıyordun karar verebildin mi?
tatlım ne desek boş biliyorum hiçbir söz teselli olmaz bu gibi durumlarda ama demekki vakti saati gelmemiş demekten başka çare yok Rabbimin bir bildiği elbet vardır bundada bir hayır muhakkak vardır inşallah rabbim kendi hazinesinden verir bizlere de doktorlara muhtaç etmez

Amin canım amin...

günaydın canlar güzel hafta sonları
çok ağlak gördüm kız seni ne bu depresyon halleri çık bakalım depresyondan kkaderimizde anne olmak varsa muhakkak oluruz yoksa yapacak bişey yok dua etmekten başka çaremiz yok ağlayıp üzülmek kendimizi hasta etmekten başka bir işe yaramadığı gibi bizi istemeyenleride sevindirir ancak bizler güçlü kadınlarız her zaman dik durmasını biliriz :34::34::34::34::34::34::34::34::34::34:

evet saram kötütdümbir kaç günüdür ama geçti 2 gündür daha iyiym hep yazıyorum ya akılla yürek hep ayrı düşüyor bu işte ben genelde aklımla harekt etmeye çabalarım ama arada ipin ucu kaçıp yürek devreye girince böyle şeyler olabiliyor

Gunaydin kızlar

Dün sevgililer günüydü biliyosunuz neler yaptınız benim kocisim çok guzel bir çiçek almış ve şık bir restoranda yer ayırtmış yemege gittik hediye olarak saat almış bana bende ona cok şık bir kazak ve kemer aldım evde dans ettik cok guzel bir geceydi yani sabahda kırmızılar tesrif etti ama olsun en azından duzenli olmasıda sevindirici demi

Sizler dun neler yaptiniz hatres nadilsin canim yeter iyi oldugina sevindim prenses eda sizler ve cocuklarıniz nasıl efsun bi görünüp bi kayboluyo leyladan haber yok

Ben gezmeye gidiyom kızlar bugunde yarinda programim dolu o yuzden gelemeyebilirim merak etmeyin :34::34::34::34::34:

Son düzenleme:
Back
X