Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydııııııııın kızlar
kalbinizdeki tüm güzellikler sizi bulsun bugün
günaydın güzelliklernaıslsınızz:26::26::26:ben yaşlanıyorum sanırım salı eşimin kontrolü vardı iki gündür bacaklarımdaki ağrının üstesinden gelemedim ne yaptımsa geçmedi hala çok ağrıyor üstüne bu gün başımda ağrıyor geçen yıllarada böyle şikayetlerim olmazdı pek
![]()
geçmiş olsun canım yaşlanmak değilde yaşanılanların yorgunluğu diyelim inşallah bebişin gelirde sana tüm çektiklerini unutturur
inşşşşşş canımmm inş o günleride yaşamak kısmet olur
inşallah canım umutsuzluğa kapılma güzel günler yakında bu sene hepimiz anne olacaz allahın izniyle ben inanıyorum
ağzından bal damlıyor![]()
geçen 2 ay üst üste denedim canımmm bende reflü var % 100 etkiledi zararı oldu malesefyetercim sen hiç soğan kürünü denedinmi ben bu ay deneyeyim diyorum midemde gastrit var inşallah dokunmaz
Çok lezzetli görünüyor fıstık elline sağlık şuan çay içiyorum çiskeki görünce canım çekti olsada yesem :126:![]()
sağol canım keşke yakın olsaydık hemen gönderirdim sana
CanımsınGönderirim kelimesi beni o kadar mutlu ettiki şuan yemiş kadar oldum
![]()
valla gönderirdim ben yaptığım şeyleri paylaşmayı severim hele bide beğenilirse var ya değme keyfime![]()
bugün sabah başağrısıyla uyandım kızlar çok tuhaf bi ağrı sanki beynim yerinden çıkıyomuş gibi şimdide sersem gibiyim canım hiç bişey istemiyo sabah bim markete gittim alışveriş yaptım ama moralimi hiç düzeltmedi![]()
Beğenildiği zaman bende çok mutlu oluyorum geçen eşime pastane poğası yaptım iş yerine götürdü herkez çok beğenmiş yine yap diyor biraz zahmetli bi poğaca ama olsun beğenildi yaa hergün yaparım o derece mutlu oldum![]()