Sabırla Bebeğini Bekleyenler

günaydın güzellikler :16::16::16::16:naıslsınızz:26::26::26:ben yaşlanıyorum sanırım salı eşimin kontrolü vardı iki gündür bacaklarımdaki ağrının üstesinden gelemedim ne yaptımsa geçmedi hala çok ağrıyor üstüne bu gün başımda ağrıyor geçen yıllarada böyle şikayetlerim olmazdı pek:50::50::50::50:

günaydın güzellikler :16::16::16::16:naıslsınızz:26::26::26:ben yaşlanıyorum sanırım salı eşimin kontrolü vardı iki gündür bacaklarımdaki ağrının üstesinden gelemedim ne yaptımsa geçmedi hala çok ağrıyor üstüne bu gün başımda ağrıyor geçen yıllarada böyle şikayetlerim olmazdı pek:50::50::50::50:

geçmiş olsun canım yaşlanmak değilde yaşanılanların yorgunluğu diyelim inşallah bebişin gelirde sana tüm çektiklerini unutturur

GÜNAYDINLARRR :16::16::16::16::16::16::16: ALLAH HİKMETİYLE BİR KAPIYI KAPATARISA RAHMETİYLE DİĞER KAPIYI AÇAR ..YA RABBİ MÜBAREK GÜNLERİN HÜRMETİNE BİZE HAYIRLI KAPILAR AÇ.. hayırlı cumalar

$vişneli cheesecake 1.webp çiskekim

bugün sabah başağrısıyla uyandım kızlar çok tuhaf bi ağrı sanki beynim yerinden çıkıyomuş gibi şimdide sersem gibiyim canım hiç bişey istemiyo sabah bim markete gittim alışveriş yaptım ama moralimi hiç düzeltmedi :5::5::5::5::5::5::5::5::5::5::5::5::5::5:

valla gönderirdim ben yaptığım şeyleri paylaşmayı severim hele bide beğenilirse var ya değme keyfime :34::34::34::34::34::34::34::34::34::34::34:

Beğenildiği zaman bende çok mutlu oluyorum geçen eşime pastane poğası yaptım iş yerine götürdü herkez çok beğenmiş yine yap diyor biraz zahmetli bi poğaca ama olsun beğenildi yaa hergün yaparım o derece mutlu oldum:9:

bugün öğleden sonra patates salatası yapıp getirecem iş yerindeki arkadaşlara istediler kıramadım:34::34::34::34::34::34::34::34::34:

bugün sabah başağrısıyla uyandım kızlar çok tuhaf bi ağrı sanki beynim yerinden çıkıyomuş gibi şimdide sersem gibiyim canım hiç bişey istemiyo sabah bim markete gittim alışveriş yaptım ama moralimi hiç düzeltmedi :5::5::5::5::5::5::5::5::5::5::5::5::5::5:

günaydın Sara Sultanımm geçmiş olsunn bitanem çok özledim sizii:29::38::38::48:..canımm benim ağrı moralini de bozdu demek..ben de spordan geldim çok yorgunumm..birazdan komşuma çıkacam kuran okuyacağız her cuma olduğu gibi...nette sorun var..günlerdir ttnetin çağrı merkeziyle kanka olduk....çözüm bulamıyorlar arıza kaydınızı aldık deyip duruyorlar ama ne bağlantı var ne de bize dönüş yapan çözüm bulan...çok sinir bir durumm:47::47::47::47: doğru dürüst bağlanamadığımdan habire bağlantı koptuğundan oturmak dahi istem,yorum pc başınaa...inşaalah değiştirecez bunları bi şekilde...yetti artık:19::19::19:

Beğenildiği zaman bende çok mutlu oluyorum geçen eşime pastane poğası yaptım iş yerine götürdü herkez çok beğenmiş yine yap diyor biraz zahmetli bi poğaca ama olsun beğenildi yaa hergün yaparım o derece mutlu oldum:9:

aynen canım beğenildiği zaman bütün yorgunluğunu unutuyosun:34::34::34::34::34::34::34::34:

Back
X