Sabırla Bebeğini Bekleyenler

günaydın Sara Sultanımm geçmiş olsunn bitanem çok özledim sizii:29::38::38::48:..canımm benim ağrı moralini de bozdu demek..ben de spordan geldim çok yorgunumm..birazdan komşuma çıkacam kuran okuyacağız her cuma olduğu gibi...nette sorun var..günlerdir ttnetin çağrı merkeziyle kanka olduk....çözüm bulamıyorlar arıza kaydınızı aldık deyip duruyorlar ama ne bağlantı var ne de bize dönüş yapan çözüm bulan...çok sinir bir durumm:47::47::47::47: doğru dürüst bağlanamadığımdan habire bağlantı koptuğundan oturmak dahi istem,yorum pc başınaa...inşaalah değiştirecez bunları bi şekilde...yetti artık:19::19::19:

ikramayam canım seni görmek iyi geldi bende seni özlemişim eskisi gibi sohbet edemez olduk demek netten kaynaklıymış bir an önce düzelir inşallah

spor diyet nasıl gidiyor bende başlasam ne iyi olacak

Kuran okunurken bizlere de dua et olurmu Allah kabul etsin Kuranınızı

Cnm sen ne durumdasın nasıl gidiyor hayat herşey yolundadır inşallahhh

yani herşey yolunda gibi canım bu aralar bebek lifi örmeye başladım yakında da bebek battaniyesi örmeye başlayacam evrene mesaj göndermek lazım dimi :34::34::34::34::34::34::34::34::34::34::34:

hayat senin için nasıl akıyor

Son düzenleme:
yani herşey yolunda gibi canım bu aralar bebek lifi örmeye başladım yakında da bebek battaniyesi örmeye başlayacam evrene mesaj göndermek lazım dimi :34::34::34::34::34::34::34::34::34::34::34:

hayat senin için nasıl akıyor

Hahahaha süper yaaa evrene mesaj gönderme şekli çok iyi :9:Ben orgü bilmiyorum :50: keşke bilseydim iyi kafa dağıtır insan
Bendede hayat ehh işte babamın sağlık sorunu var o bizi üzdü
tedaviye biran önce başlamak istiyorum ama sürekli bi sorun çıkıyor öyle işte cnm bende de hayat pek iyi değil gibi ama bugünümüze şükürler olsun

Hahahaha süper yaaa evrene mesaj gönderme şekli çok iyi :9:Ben orgü bilmiyorum :50: keşke bilseydim iyi kafa dağıtır insan
Bendede hayat ehh işte babamın sağlık sorunu var o bizi üzdü
tedaviye biran önce başlamak istiyorum ama sürekli bi sorun çıkıyor öyle işte cnm bende de hayat pek iyi değil gibi ama bugünümüze şükürler olsun

bende tığla işliyorum lifleri ve battaniyeyi örgüyle sıkıcı geliyor

baban için geçmiş olsun inşallah ciddi bişey yoktur

sende evrene mesaj yollamaya başla bi şekilde belki işe yarar :34::34::34::34::34::34::34:

Son düzenleme:
bende tığla işliyorum lifleri ve battaniyeyi örgüyle sıkıcı geliyor

baban için geçmiş olsun inşallah ciddi bişey yoktur

sende evrene mesaj yollamaya başla bi şekilde belki işe yarar :34::34::34::34::34::34::34:

Sağol cnm tüm geçecek inşallahh
bende örgüyle değilde farklı bişeyle evrene mesaj göndereyim :1: Şimdiden düşünmeye başladım :26:

günaydınlarrrr iyi hafta sonları

kendini özletiyon tızım daha sık gel eskisi gibi sen topiğimizin neşesisin :34::34::34::34::34::34::34::34::34:

bende sizi özlüyorum abla emin ollll
ama topişinizin pek neşelik hali kalmadı :(
şuan bi arkadaşa (mecburi) gitmek için hazırlanıyorum
döndüğümde herseyi anlatıcam :(
öpüldünüzzzzz

Son düzenleme:

hayırlı pazarlar kızlar
benim pazarımın hayrı kalmadı pek ama neysee
hafta içi misafir alma lasım evi temizlim dedim kvdecim misafir çağırmış
eşimin yengesi geldi önce benim iş yaptıgımı görünce efsununda bi pazarı var rahatsız ettik felan dedi
kv cimde bi pazardan bişey olmaz falan filan dio deli oldum yaaaa
hayatıma saygı istiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

zaten bu ara çok kötü dönemlerden gectim ve gecmeyede devam ediyorum
öncelikle 2 ay üst üste işyerinde ssk dan ceza yedik :( hemde aynı kişi için
uykusuz geceler yemeden içmeden kesilmeler valla nası gecti o zor günler anlamadım hiç
uyudummu uyandımmı yedimmi içtimmi hiç bişe anlamadım yeni yıldan desem yeri var

bu ara doktor kontrolleri başladım rahim filmi çekindim filmim temiz çıktı
sonraki kontrolümde yumurta rezervimin yaşıma göre az göründüğünü söyledi doktorum
ve antimüller diye bi test yaptırmamı istedi yumurta rezervlerime bakmak için
bunun yanında yine folik asit ve desolott diye bi dogum kontrol ilaçı verdiler kullanmam için
gecen cumartesi kan testini verdim burda yapılmadıgı için ankaraya yolladılar ve test sonucu cuma akşamı elime gecti
ilk okudum tabii bişe anlamadım netten biraz arastırdıgımda yıkıldım resmen degerim çok düşükmüş
kadın olarak bunu anlamak düşünmek bile çok zor bütün gece ağladım ben eşim kendince teselli verdi
daha doktora da göstermedik dur bi bakalım dedi bitkisel bi yolu vardır dediii internettten oda bakınca anladı durumu
kolay olmayacak demi dedim eşime oda galiba zorlu bi süreç olacak dedi :( o gece beni teselli edecek hiç bişe yoktu ağlayıp uyumaktan baska
ablamda doktra bi gidelim bakalım dedi ama bence durumum zor biraz
neyse can sıkıntısından saçmaladım sanırım birazda kendimi ifade ettiimmi yada size ne anlatabildim hiç bilmiyorum şuan
o kadar karışık bi haldeyimkii kimse bilmiyor daha durumu eşim ablam ve samimi bi arkadasımın dışında ilk sizlerle paylaştım canlar
çünkü beni en iii anlayacak sizlersiniz ve benim uzakta olsak yüzümüzü dahi görmesek en iiii dosttuz :29::29::29:
ve cevremdeki tüm arkadaslarım hamile suan
dün akşam misafirlikteydik onları dinlemek çok zor geldi tabiii durumumu bilmiyo hiç biri neyseee
müsait bi zmnda gelirim yine kv decim çağırıyo ditmem lasımmm öpüldünüzzzzzzzzzzzzzzz

hayırlı pazarlar kızlar
eşimin yengesi geldi önce benim iş yaptıgımı görünce efsununda bi pazarı var rahatsız ettik felan dedi

uykusuz geceler yemeden içmeden kesilmeler valla nası gecti o zor günler anlamadım hiç
uyudummu uyandımmı yedimmi içtimmi hiç bişe anlamadım yeni yıldan desem yeri var

sonraki kontrolümde yumurta rezervimin yaşıma göre az göründüğünü söyledi doktorum
bunun yanında yine folik asit ve desolott diye bi dogum kontrol ilaçı verdiler kullanmam için
gecen cumartesi kan testini verdim burda yapılmadıgı için ankaraya yolladılar ve test sonucu cuma akşamı elime gecti
ilk okudum tabii bişe anlamadım netten biraz arastırdıgımda yıkıldım resmen degerim çok düşükmüş
kadın olarak bunu anlamak düşünmek bile çok zor bütün gece ağladım ben eşim kendince teselli verdi
daha doktora da göstermedik dur bi bakalım dedi bitkisel bi yolu vardır dediii internettten oda bakınca anladı durumu
kolay olmayacak demi dedim eşime oda galiba zorlu bi süreç olacak dedi :( o gece beni teselli edecek hiç bişe yoktu ağlayıp uyumaktan baska
neyse can sıkıntısından saçmaladım sanırım birazda kendimi ifade ettiimmi yada size ne anlatabildim hiç bilmiyorum şuan
o kadar karışık bi haldeyimkii kimse bilmiyor daha durumu eşim ablam ve samimi bi arkadasımın dışında ilk sizlerle paylaştım canlar
çünkü beni en iii anlayacak sizlersiniz ve benim uzakta olsak yüzümüzü dahi görmesek en iiii dosttuz :29::29::29:
dün akşam misafirlikteydik onları dinlemek çok zor geldi tabiii durumumu bilmiyo hiç biri neyseee
müsait bi zmnda gelirim yine kv decim çağırıyo ditmem lasımmm öpüldünüzzzzzzzzzzzzzzz

canım kv içindiyecek bir şey yok malesef ama amh testi için öncelikle kaç çıktı bunu yasaydın keşke zaten tavanı 5 dir amh nin AMA AMH TESTİ VE BUNA BENZER TESTLERİN ÇOKDA ÖNEMLİ OLDUĞUNU DÜŞÜNMÜYORUM BENİMKİSİ 2.90 ÇIKMIŞTI NE OLDU HİÇBİR ŞEY 0.25 OLAN ARKADAŞIMA DR SENİN ASLA DOĞAL YOLDAN BEBEĞİN OLMAZ BELKİ TEDVİYLE BİLE OLMAZ DERKEN GÜZELLER GÜZELİ BİR KIZI VAR TEDAVİDE O KADAR HORMONA RAĞMEN YUMURTASI OLMAYN OLAN TEK YUMURTASI BÜYÜMEYEN KOMŞUM(rezerv azlığı var kendisinde ve fsh 60 küsürlerdeyken ) TEK YUMURTASYLA MUCİZEVİ ŞEKLİDE 4 AYLIK HAMİLEYKEN ve bir başka arkadaşım 0 1 amh ile doğuma GİRMEK ÜZERYKEN HİÇ KENDİNİ KASMA CANIM ALLAH EĞERKİ SANA BİR EVLAT VERECEKSE O DEĞERLER O SONUÇLAR HİÇ ÖNEMLİ DEĞİL AMA Kİ KISMETİNDE YOKSA HİÇ BİR SORUN YOKKEN OLMUYOR SAKINKENDİNİ KASMA STRES YAPMA HER ŞEY RABBİMDEN

çok hasta oldum kızlar bahar alerjisi sanırım sürekli hapşurup burun ve gözlerimden akakn sualrı silmekten yara oldu her yerim yarın için randevu aldım dr gideceğim

canım kv içindiyecek bir şey yok malesef ama amh testi için öncelikle kaç çıktı bunu yasaydın keşke zaten tavanı 5 dir amh nin AMA AMH TESTİ VE BUNA BENZER TESTLERİN ÇOKDA ÖNEMLİ OLDUĞUNU DÜŞÜNMÜYORUM BENİMKİSİ 2.90 ÇIKMIŞTI NE OLDU HİÇBİR ŞEY 0.25 OLAN ARKADAŞIMA DR SENİN ASLA DOĞAL YOLDAN BEBEĞİN OLMAZ BELKİ TEDVİYLE BİLE OLMAZ DERKEN GÜZELLER GÜZELİ BİR KIZI VAR TEDAVİDE O KADAR HORMONA RAĞMEN YUMURTASI OLMAYN OLAN TEK YUMURTASI BÜYÜMEYEN KOMŞUM(rezerv azlığı var kendisinde ve fsh 60 küsürlerdeyken ) TEK YUMURTASYLA MUCİZEVİ ŞEKLİDE 4 AYLIK HAMİLEYKEN ve bir başka arkadaşım 0 1 amh ile doğuma GİRMEK ÜZERYKEN HİÇ KENDİNİ KASMA CANIM ALLAH EĞERKİ SANA BİR EVLAT VERECEKSE O DEĞERLER O SONUÇLAR HİÇ ÖNEMLİ DEĞİL AMA Kİ KISMETİNDE YOKSA HİÇ BİR SORUN YOKKEN OLMUYOR SAKINKENDİNİ KASMA STRES YAPMA HER ŞEY RABBİMDEN

test sonucum 0.77 çıktı malesef yeterim
neden önemli oldugunu düşünmüyorsun kii ben daha yolun başında çok cahilim bu konularda
diyorum yaa bi kez hamile kalsam bu kadar kasmazdım herhalde yada nebilim canım yaaaa kafam karman çorman :26::26::26:
0,25 le miiii ciddimisin sen yeterim yaawww şaştım kaldım şimdi yaniii
Tabiikiii öncelikle Rabbim nasip eylemiş olacak bize bunu ama diyorum yaaa cahilim bu konuda
bilgim yokkk ne duyarsam ne okursam ona inanıyorum şuan
vee şaşırıyorum o kadar özelde kontrole gittim ilaç kullandım doktorum az yumurtluyosun demedi hiç bana
her seferinde bi problem yok bi sorun yokkk giittiğim yere verdiğim paralara acıyorum şuan haketmemişler bunu
ahm yi anladım da fsh ne değeri yeterim yaaa :26::26::26::26:

çok hasta oldum kızlar bahar alerjisi sanırım sürekli hapşurup burun ve gözlerimden akakn sualrı silmekten yara oldu her yerim yarın için randevu aldım dr gideceğim

geçmiş olsun canımmm dikkat et kendine havalar tam hastalık havası ne yaz ne kış valllaa
benimde en sinir oldugum şey gripken burnumu silmekten kıpkırmızı ve yara olması nefret ediyorummm

test sonucum 0.77 çıktı malesef yeterim
neden önemli oldugunu düşünmüyorsun kii ben daha yolun başında çok cahilim bu konularda
diyorum yaa bi kez hamile kalsam bu kadar kasmazdım herhalde yada nebilim canım yaaaa kafam karman çorman :26::26::26:
0,25 le miiii ciddimisin sen yeterim yaawww şaştım kaldım şimdi yaniii
Tabiikiii öncelikle Rabbim nasip eylemiş olacak bize bunu ama diyorum yaaa cahilim bu konuda
bilgim yokkk ne duyarsam ne okursam ona inanıyorum şuan
vee şaşırıyorum o kadar özelde kontrole gittim ilaç kullandım doktorum az yumurtluyosun demedi hiç bana
her seferinde bi problem yok bi sorun yokkk giittiğim yere verdiğim paralara acıyorum şuan haketmemişler bunu
ahm yi anladım da fsh ne değeri yeterim yaaa :26::26::26::26:

geçmiş olsun canımmm dikkat et kendine havalar tam hastalık havası ne yaz ne kış valllaa
benimde en sinir oldugum şey gripken burnumu silmekten kıpkırmızı ve yara olması nefret ediyorummm
CANIM AMH ÖNEMLİ DEĞİL DEMİYORUM AMA RABBİM VERECK OLDUKTAN SONRA SORUN DEĞİL DİYORUM VE KAFANA TAKMA ÖNÜMÜZDEKİ GÜNLERDE YENİDNE YAPTIR DİYORUMM FSH YUMURTA REZERVİ İÇİN YAPILANBİR TESTTİR EĞERKİ YÜKSEK ÇIKMIŞSA (yanlış değilsem sınır 12 lerde olmalı)BU REZERVİYİN AZ KALDIĞINA MENEPOZA YAKLAŞTIĞINA İŞARETTİR YANİ SAN BU TESTİ MUTLAKA YAPMIŞALRDIR DİYE DÜŞÜNÜYORUM VE STRES YAPMA CANIMM .. BAK BENİM KIZ KARDEŞİM VAR HİÇ BİR SORUNU YOK TÜM DEĞERLERİ OLMASI GERKTİĞİ GİBİ HATTA TÜP BEBEKTE 30 LARIN ÜSTÜNDE YUMRUTASI TOPLANIR VE ÇOĞUNLUĞU DÖLENİR Kİ EŞİNDEDE SORUNYOK 3 TÜP BEBEK 3 AŞILAMA DENEDİ AMA OLMADI 5 DEFA DÜŞÜK YAŞADI SAKIN TAKILIP KENDİNİ ÜZME ELBETTE ARAŞTIR ELBETTE TEDVİLERİN OL AMA KENDİNİ ÜZMEDEN

CANIM AMH ÖNEMLİ DEĞİL DEMİYORUM AMA RABBİM VERECK OLDUKTAN SONRA SORUN DEĞİL DİYORUM VE KAFANA TAKMA ÖNÜMÜZDEKİ GÜNLERDE YENİDNE YAPTIR DİYORUMM FSH YUMURTA REZERVİ İÇİN YAPILANBİR TESTTİR EĞERKİ YÜKSEK ÇIKMIŞSA (yanlış değilsem sınır 12 lerde olmalı)BU REZERVİYİN AZ KALDIĞINA MENEPOZA YAKLAŞTIĞINA İŞARETTİR YANİ SAN BU TESTİ MUTLAKA YAPMIŞALRDIR DİYE DÜŞÜNÜYORUM VE STRES YAPMA CANIMM .. BAK BENİM KIZ KARDEŞİM VAR HİÇ BİR SORUNU YOK TÜM DEĞERLERİ OLMASI GERKTİĞİ GİBİ HATTA TÜP BEBEKTE 30 LARIN ÜSTÜNDE YUMRUTASI TOPLANIR VE ÇOĞUNLUĞU DÖLENİR Kİ EŞİNDEDE SORUNYOK 3 TÜP BEBEK 3 AŞILAMA DENEDİ AMA OLMADI 5 DEFA DÜŞÜK YAŞADI SAKIN TAKILIP KENDİNİ ÜZME ELBETTE ARAŞTIR ELBETTE TEDVİLERİN OL AMA KENDİNİ ÜZMEDEN

hmmmm :)
yeniden mi yaptırayım :26: her ay düzenli mi yaptırılıyor ki :26::26::26:
yaa zaten tek tüple az yımırtam oldugunu nası anlicaklar sürekli anlamamıştım bende bitürlü :27::27::27:
Rabbim kimseyi cahil etmesin bu konuda yaaaaw :9::9::9::9::9:
fsh testi yapıldımı onu hiç bilemiyorum valla yeterim
amh testinide daha doktoruma göstermedim zaten
reglin 2.günü gel test sonucunuda o gün getir dedi doktorum
dogum kontrol ilaçından dolayı da erken regl olacakmışım sekreter ölee demişti
kiiiii yımırtamın az oldugunu duyunca o an pek anlamadım ben nie dogum kontrol ilaçı kullanıyorum kiiii :26::26::26::26:

:60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60:

kist felan oluşmasın diye bişeyler demişti sanki o an diyorum yaa direk yımırtalara odaklandığım için hatırlayamıyorum şimdi :27::27::27:
ben te kişilk komediyim yaawwww sara ablamla hatresim burda olsa gülmekten koparlardı bana şimdi heeee
ahhh bu bennn ahhh bu efsuncuk :16::16::16::16::16: seviyorum yaaa kendicağızımı :69::69::69::69::69::69::69:

neyyy menapoz muuu :26::26::26: benim o fsh değerim kaç acep ?????

30 muu maşallahhhh benim 10 katım nerdeyse valla
peki değerler bu kdr güzelken yımırtalar çokken ve dölleniren düşüklerin sebebi neymiş kiii
Rabbim inşşallahh yüzüne güler kardeşinin canımmmm hepimizin Allah yardımcısı olsunn :16::16::16::16::16::16::16::16::16:

Son düzenleme:
selam kızlar.çok geçmişi okumadım ama bebeğe olan mesajlarınızı gördüm,inşallah o sıpalar da en kısa zamanda duyar mesajları.
efsuncuğum sen samsun daydın değil mi?hangi dr a gidiyosun?daha hiç bi tedavi uygulanmamışken bu kadar endişe etmemelisin,boşuboşuna vucuduna stres yükleme bence.
biz biraz sizi habersiz bıraksakta hepiniz kalbimizde ve dualarımızdasınız kızlar.
Ahmet büyüyo çok şükür,etrafa ilgi ve merak ta büyüyo kendisiyle beraber,dolayısıyla bir saniye bile gözden ayıramıyorum.onun dışında iyiyiz işte.selamlar,sevgiler sizlere.

hayırlı pazarlar kızlar

efsuncum amh testine çok takılma bizim eski topikten leyliko diye bir aradaşımız vardı onunda amh testi çok düşük çıkmıştı ama sonra tüp bebekle oğluna kavuştu sonrasındada doğal yoldan yeniden hamile kaldı bu yüzden boş yere stres yapma Rabbim Ol dedikten sonra gerisi hikaye canım

kayınvalidene gelince onunla yaşamak zorunda olma çok kötü ama bunu kabullenmekten başka çare yoksa sende saldım çayıra mevlam kayıra de gerisi koyvergitsin stres stres nereye kada canım hep kendi sağlığımıza yapıyoruz ne yapıyorsak:34::34::34::34::34::34::34:

sen bu topiğin neşesini hepimizinde sevdiği bi arkadaşısın ayağa kalk toparlan silkelen ve eski günlerdeki efsun ol :38::38::38::38::38::38::38::38:

geçmiş olsun yetercim Rabbim sağlık sıhhat versin arkadaşıma

hmmmm :)
yeniden mi yaptırayım :26: her ay düzenli mi yaptırılıyor ki :26::26::26:
yaa zaten tek tüple az yımırtam oldugunu nası anlicaklar sürekli anlamamıştım bende bitürlü :27::27::27:
Rabbim kimseyi cahil etmesin bu konuda yaaaaw :9::9::9::9::9:
fsh testi yapıldımı onu hiç bilemiyorum valla yeterim
amh testinide daha doktoruma göstermedim zaten
reglin 2.günü gel test sonucunuda o gün getir dedi doktorum
dogum kontrol ilaçından dolayı da erken regl olacakmışım sekreter ölee demişti
kiiiii yımırtamın az oldugunu duyunca o an pek anlamadım ben nie dogum kontrol ilaçı kullanıyorum kiiii :26::26::26::26:

:60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60:

kist felan oluşmasın diye bişeyler demişti sanki o an diyorum yaa direk yımırtalara odaklandığım için hatırlayamıyorum şimdi :27::27::27:
ben te kişilk komediyim yaawwww sara ablamla hatresim burda olsa gülmekten koparlardı bana şimdi heeee
ahhh bu bennn ahhh bu efsuncuk :16::16::16::16::16: seviyorum yaaa kendicağızımı :69::69::69::69::69::69::69:

neyyy menapoz muuu :26::26::26: benim o fsh değerim kaç acep ?????

30 muu maşallahhhh benim 10 katım nerdeyse valla
peki değerler bu kdr güzelken yımırtalar çokken ve dölleniren düşüklerin sebebi neymiş kiii
Rabbim inşşallahh yüzüne güler kardeşinin canımmmm hepimizin Allah yardımcısı olsunn :16::16::16::16::16::16::16::16::16:

tatlım cahillik değilki bu keşke hiç bunları öğrenmeyip sadece bıu konuda cahil kalsaydıkta bebeklerimize kavuşsaydık ama buda bir sınav bunada şükür Rabbim beterinden korusun

inan bu konuda yazdıklarına gülmedim ben kendi adıma sadece senin canın sıkılmasına üzüldüm sıkma canını daha çok gençsin tızım sen annede olacaksın anneannede :34::34::34::34::34::34::34::34::34::34::34:

Back
X