Sabırla Bebeğini Bekleyenler

günaydın canlar cananlar:3::3::3::3::3::3::3:
Bugün pek iyi alamadım uykumu o yüzden biraz gerginim tekrar uyuyayım dedim uyuyamadım da:37::37::37:
Sizler de ne var ne yok?
Bugün nazın test günü:44::44::44::44:

Ağlamak rahatlatır insanı yeterim ben ağlamak yerine agresif oluyorum, allah bizleri her türlü sıkıntıdan muhafaza eylesin inşallah.

Sen inşallah bugün mutlu haberle dönersin topice canım, o zaman ağlamak yok gülmek var innnnnnnşşşşşaaaaaallllllaaaaaahhhhhhhh:21::21::21:

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

günaydın kızlar

bugün nazemirin test günü inşallah mutlu haberle gelir bizede umut olur bugün dualarımız nazemir için

Günaydın canlar cananlar:3::3::3::3::3::3::3:
Bugün pek iyi alamadım uykumu o yüzden biraz gerginim tekrar uyuyayım dedim uyuyamadım da:37::37::37:
Sizler de ne var ne yok?
Bugün nazın test günü:44::44::44::44:

Ağlamak rahatlatır insanı yeterim ben ağlamak yerine agresif oluyorum, Allah bizleri her türlü sıkıntıdan muhafaza eylesin inşallah.

Sen inşallah bugün mutlu haberle dönersin topice canım, o zaman ağlamak yok gülmek var innnnnnnşşşşşaaaaaallllllaaaaaahhhhhhhh:21::21::21:

günaydın canım niye uykunu alamadın kız eniştemmi uyutmadı seni :23::23::23::23::23::23::23::23::9::9::9::9::9:

Bende tedaviye başladım en sonunda 1 hafta oldu :16:

Saracım nasılsın keyfin yerindedir inşallahhhh

Son düzenleme:
kızlar cumartesi günü gezmeye gittik kayganalarla tabi benim sinirlerimi zıplatmayı başardı - başardılar :47::47::47::47::47::47:

cumartesi gece midesi yanmasıyla bi uyandım bi dahada uyuyamadım dün bütün gün halsiz bitkindim üstüne bide öksürünce bile kasıklarımda ağrı başladı ve bu ağrı belime vurdu geceye doğru sanki deliniyodu belim anlayacağınız berbat bi hafta sonu geçirdim neyseki şimdi iyiyim ama boşlukta gibiyim hastayım desem değilim iyiyim desem değilim Allah benim ve herkesin yardımcısı olsun

kızlar cumartesi günü gezmeye gittik kayganalarla tabi benim sinirlerimi zıplatmayı başardı - başardılar :47::47::47::47::47::47:

Cumartesi gece midesi yanmasıyla bi uyandım bi dahada uyuyamadım dün bütün gün halsiz bitkindim üstüne bide öksürünce bile kasıklarımda ağrı başladı ve bu ağrı belime vurdu geceye doğru sanki deliniyodu belim anlayacağınız berbat bi hafta sonu geçirdim neyseki şimdi iyiyim ama boşlukta gibiyim hastayım desem değilim iyiyim desem değilim allah benim ve herkesin yardımcısı olsun

geçmiş olsun canımmm kaygana billeti işteee ne yapar eder gelinlerin sinirini bozarlar

günaydın kızlarrrr :16::16::16::16: Bu gün nazemirini günü olsun inşşşş hamiş haberi gelsin inş
Amin...

günaydın kızlar

bugün nazemirin test günü inşallah mutlu haberle gelir bizede umut olur bugün dualarımız nazemir için
Sana de tünaydın canım, amin inşallah.
günaydın canım niye uykunu alamadın kız eniştemmi uyutmadı seni :23::23::23::23::23::23::23::23::9::9::9::9::9:

Yok tızım eniştenin tansiyonu bi iniyo bi çıkıyo , başka işleri düşünemiyoz bile:1::1::1:

Bende tedaviye başladım en sonunda 1 hafta oldu :16:

Saracım nasılsın keyfin yerindedir inşallahhhh
Canım hayırlı olsun tedavin:40:

cumartesi gece midesi yanmasıyla bi uyandım bi dahada uyuyamadım dün bütün gün halsiz bitkindim üstüne bide öksürünce bile kasıklarımda ağrı başladı ve bu ağrı belime vurdu geceye doğru sanki deliniyodu belim anlayacağınız berbat bi hafta sonu geçirdim neyseki şimdi iyiyim ama boşlukta gibiyim hastayım desem değilim iyiyim desem değilim Allah benim ve herkesin yardımcısı olsun
Geçmiş olsun canım :40:

Son düzenleme:
kızlar bu pastaları biz yaptık kız kardeşimle birisi cimcimenin diş yasini için diğerde bıdıkın okulu için

Eklentiler

• $002.webp
    $002.webp
    7,9 KB · Görüntüleme: 49
  • $053.webp
    $053.webp
    14,1 KB · Görüntüleme: 44
Son düzenleme:
sonucum NEGATİF oldu kızlar merak etmişiniz bi türlü fırsat bulamadım yazmaya

kızlar bu pastaları biz yaptık kız kardeşimle birisi cimcimenin diş yasini için diğerde bıdıkın okulu için

çok güzeller afiyet olsun
canım çok üzüldümmm :14::14::14::14::14:inanki ne diyeceğim ne söyleyeceğimi bilemiyorum

çok üzüldüm canım diğer topiktede yazdığım gibi söylenecek söz yok sadece Rabbime sığın

doğru dua etmekten başka çare yok
eşime üzüntümü belli etmeyim derken kendimi sıkmışım bugün boynum ağrıyor

Back
X