Sabırla Bebeğini Bekleyenler

çiçekleri çok seviyorum onları ekip yeşerdiklerini çiçek açtıklarını görmek çok güzel :8::8::8::8::8::8:

toprakla uğraşmak insanın negatif enerjisinide alıyo :34::34::34::34::34::34::34::34:

senin tedavin ne aşamada bu aralar kimseyi çok takip edemiyorum ama aklımdasın :34::34::34::34::34::34::34:

Benim eşimde öyle çok seviyor toprakla oynamayı çiçek ekmeyi Kendini kaybediyor resmen :1:
Canım ben haftaya salı ikinci kontrole gidicem o zaman transfer günü belli olur :26:
Sende durumlar ne cnm tedaviye ne zaman başlamayı düşünüyorsun varmı öyle bi düşünce :44:

bir ilkbahar sabahı güneşle uyandınmı hiiiç :24::24::24::24::24::24::24::24:

çılgın gibi koşarak kırlara uzandınmı hiiiç :24::24::24::24::24::24::24::24::24:

Bir his dolup içine uçuyorum sandınmı hiiiç :24::24::24::24::24::24::24::24::24:

Geçen günlere yazık yazık etmişsin sen :24::24::24::24::24::24::24::24::24:

öyleyse hiç sevmemiş sevilmemişsin gönül seeeen :24::24::24::24::24::24::24::24::24:

gençliğimin şarkısı :26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26:

günaydın kızlaaaaaaaaaaar

hava güneşli sıcak tam bir ilkbahar havası içim kıpır kıpır keşke bugün iş olmasada kendimi dışarılara atsam gezsem dolaşsam :8::8::8::8::8::8::8::8::8:

Ama nerdeeeeeeeeee

olsun güneşli günler olsunda havalar ısınıp yaz gelsinde ben gezmeye her zaman fırsat yaratırım:34::34::34::34::34::34::34::34::34::34:

Dün semizotu aldım bir sürü onları temizleyip yıkayıp dondurucuya attım bu aralar tam yeşillik zamanı semizotları pırasalar bezelyeler çiçekler maydanozlar bu aralar kafayı sebzelerle bozdum :9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9:

Balkonuma yeşil soğan maydanoz dere otu tere otu sarımsak ve marul ektim :32::32::32::32::32::32::32::21::21::21::21::21::21::21:

Hercai menekşelerim tuttu goncaları çiçek açtı aslanağzıda çiçek açtı sümbüllerim lalelerim yeşerdi ama daha açmadılar nergislerim açtı ooooooh değmeyin keyfime :118::118::118::118::118:
sen sebzelerden söz edince içim kıpır kıpır oldu yaaa ben ot oburummm seviyorumm

Benim eşimde öyle çok seviyor toprakla oynamayı çiçek ekmeyi Kendini kaybediyor resmen :1:
Canım ben haftaya salı ikinci kontrole gidicem o zaman transfer günü belli olur :26:
Sende durumlar ne cnm tedaviye ne zaman başlamayı düşünüyorsun varmı öyle bi düşünce :44:

inşallah sonu bebekli olur canım biter hasretin

bende mayıs ayında Allah izin verirse tedaviye başlamayı düşünüyorum aklımdada maslak acıbadem Bülent traş var inşallah hayırlısı olurda bebeklerimize kavuşuruz

valla ben hem ot oburum hem et oburum :9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9:

BEN ET ÇOK SEVMİYORUM AYDA YILDA BİR AMA SEBZE DEDİNMİ ORDA DURACAKSINNN ANNEM KÖYDE MARUL YETİŞTİRİYOR BEN BAHÇE GİRİP TOPLAMAYA BAŞLARIMM ÖLECEKSİN YETE DİYORLAR YEMEARTIK AMA O MİS GİBİ MARULUN SÜT KOKUSUNU(Organik olduğu için) İÇİME ÇEKE ÇEK YİYORUM

bende mayıs ayında Allah izin verirse tedaviye başlamayı düşünüyorum aklımdada maslak acıbadem Bülent traş var inşallah hayırlısı olurda bebeklerimize kavuşuruz

Süper bi haber cnm çook sevindim az kalmış seninde tedavinye başlamana :16:
Hepimiz biran önce kavuşuruz inşallahhh cnm bebeklerimize çoook özledik onlarııııı

BEN ET ÇOK SEVMİYORUM AYDA YILDA BİR AMA SEBZE DEDİNMİ ORDA DURACAKSINNN ANNEM KÖYDE MARUL YETİŞTİRİYOR BEN BAHÇE GİRİP TOPLAMAYA BAŞLARIMM ÖLECEKSİN YETE DİYORLAR YEMEARTIK AMA O MİS GİBİ MARULUN SÜT KOKUSUNU(Organik olduğu için) İÇİME ÇEKE ÇEK YİYORUM

Yanlış hatırlamıyorsam çok zayıftın dimi 50 kilomuydun 48 kilomuydun neydi :26:

İKİZLERİNE İNŞŞŞŞŞ :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

VALLA SÜPER OLUR:32::32::32::32: (yok diyecek durumda değilim )İKİZ İKİZ BÜYÜLER:31::31::31::31::31::31:

inşallah canım ben inanıyorum bizde anne olacaz hayırlısıyla

herşeyin hayırlısı be yeterim bu kadar çok istiyoruz evlat hasretiyle yanıyoruz doğru ama Rabbim hayırlı evlat nasip etsin bana ve isteyen herkese

inşallah canım ben inanıyorum bizde anne olacaz hayırlısıyla

herşeyin hayırlısı be yeterim bu kadar çok istiyoruz evlat hasretiyle yanıyoruz doğru ama rabbim hayırlı evlat nasip etsin bana ve isteyen herkese

ben allahıma hep şükür ediyorum saramm bana rabbim evlat verde ne olursa olsun dedirtmediği için her daim hayırlı sağlıklı nasip et gönlümüzden geçeni hakkımızda hayırlı kıl diye dua ediyorum

ben allahıma hep şükür ediyorum saramm bana rabbim evlat verde ne olursa olsun dedirtmediği için her daim hayırlı sağlıklı nasip et gönlümüzden geçeni hakkımızda hayırlı kıl diye dua ediyorum

bende öyle canım hep Rabbim hayırlı sağlıklı eli ayağı düzgün akıllı uslu anasına babasına hayırlı vefalı vatanına milletine yararlı saygılı analı babalı büyütecek evlatlar nasip et diye dua ediyorum her zaman

kızlar sabah çok neşeliydim içim kıpır kıpırdı hatta eşim insanıyla konuşmuştuk dün gece Bülent traş hocada karar kılmıştık mayıs ayında tedaviye başlayacaktık ama bana bu kadar mutluluk bile çok geliyor demekki öğlende eşimle tartıştık ve şimdi anne olup olmamak konusunda tereddütlerim var bugüne kadar neden olmamış şimdi çok iyi anlıyorum Rabbim çok büyük evladımın olması benim için hayırlı değil demekki :14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14:

biliyosunuz annem hacca gitmişti döndükten sonra bir sabah namazını kılıp uykuya dalmış ve rüyasında benim bir kızım olacağını ve ismininde elif olacağını söylemişler annemde bunu bana anlattı ben söyleyeyimde kızım ister bu ismi bırakın ister bırakmayın dedi canım annem yaaaaa

ama benim eşim asla olmaz dedi ya kendi annesinin yada evde kalmış iki bacısından birinin ismi olacakmış evladımız olursa eğer zaten oğlumuz olursa kayınpederimin ismi olacaktı bunu kabul etmiştim çünkü kayınpederim rahmetli olmuş ama hiç geçinemediğim ve beni zerre kadar sevmeyen annesinin yada bacılarının ismi ne alaka yaaaa

bu belki bazılarınıza sudan sebep gelebilir ama eşim annen rüya görmüş olsa bile niye söylüyor söylemesin deyince bende sigortalar attı ne demek yaaaa

çocuğumun olmasını istemiyorum zaten eşim olacak odun içinde varsa yoksa körolası ailesi :47::47::47::47::47::47::47:eşim olacak odun lafta evladının olmasını istiyo ama hiçbir çabası yok bu konuda çok yoruldum sinirden beyin kanaması geçirecem ben eşimin bu yüzünü hiç görmemiştim:14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14:

41 kere maşallah:nazar:çocuk sevilmezmi ya melake onlar:16:

Amİn canım, Rabbim çocuklarımızı , bütün yavruları her türlü nazardan, her türlü çirkeften muhafaza eylesin, bahtlarını açık , talihlerini güzel eylesin inşallah:40:

amiiiinnnn

günaydın kızlaaaaaaaaaaar

hava güneşli sıcak tam bir ilkbahar havası içim kıpır kıpır keşke bugün iş olmasada kendimi dışarılara atsam gezsem dolaşsam :8::8::8::8::8::8::8::8::8:

ama nerdeeeeeeeeee

olsun güneşli günler olsunda havalar ısınıp yaz gelsinde ben gezmeye her zaman fırsat yaratırım:34::34::34::34::34::34::34::34::34::34:

dün semizotu aldım bir sürü onları temizleyip yıkayıp dondurucuya attım bu aralar tam yeşillik zamanı semizotları pırasalar bezelyeler çiçekler maydanozlar bu aralar kafayı sebzelerle bozdum :9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9:

balkonuma yeşil soğan maydanoz dere otu tere otu sarımsak ve marul ektim :32::32::32::32::32::32::32::21::21::21::21::21::21::21:

hercai menekşelerim tuttu goncaları çiçek açtı aslanağzıda çiçek açtı sümbüllerim lalelerim yeşerdi ama daha açmadılar nergislerim açtı ooooooh değmeyin keyfime :118::118::118::118::118:

bende ilkbaharı çok severim heryer yemyeşil cıvıl cıvıl insanın içi coşuyor
öyle bi anlatmışınki gelip balkonunda çay keyfi yapasım geldi

bir ilkbahar sabahı güneşle uyandınmı hiiiç :24::24::24::24::24::24::24::24:

çılgın gibi koşarak kırlara uzandınmı hiiiç :24::24::24::24::24::24::24::24::24:

bir his dolup içine uçuyorum sandınmı hiiiç :24::24::24::24::24::24::24::24::24:

geçen günlere yazık yazık etmişsin sen :24::24::24::24::24::24::24::24::24:

öyleyse hiç sevmemiş sevilmemişsin gönül seeeen :24::24::24::24::24::24::24::24::24:

gidip kırlara uzanasım geldi zaten şu sıralar köyüme gidip bu yeşilliklerin ve ilkbaharın tadını çıkarasım var
iyice içim özlemle doldu:43:

valla ben hem ot oburum hem et oburum :9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9:

bende sendenim :1:

o köydeki marulun tadıda hiçbiyerde yok gerçekten :50:

kızlar sabah çok neşeliydim içim kıpır kıpırdı hatta eşim insanıyla konuşmuştuk dün gece Bülent traş hocada karar kılmıştık mayıs ayında tedaviye başlayacaktık ama bana bu kadar mutluluk bile çok geliyor demekki öğlende eşimle tartıştık ve şimdi anne olup olmamak konusunda tereddütlerim var bugüne kadar neden olmamış şimdi çok iyi anlıyorum Rabbim çok büyük evladımın olması benim için hayırlı değil demekki :14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14:

biliyosunuz annem hacca gitmişti döndükten sonra bir sabah namazını kılıp uykuya dalmış ve rüyasında benim bir kızım olacağını ve ismininde elif olacağını söylemişler annemde bunu bana anlattı ben söyleyeyimde kızım ister bu ismi bırakın ister bırakmayın dedi canım annem yaaaaa

ama benim eşim asla olmaz dedi ya kendi annesinin yada evde kalmış iki bacısından birinin ismi olacakmış evladımız olursa eğer zaten oğlumuz olursa kayınpederimin ismi olacaktı bunu kabul etmiştim çünkü kayınpederim rahmetli olmuş ama hiç geçinemediğim ve beni zerre kadar sevmeyen annesinin yada bacılarının ismi ne alaka yaaaa

bu belki bazılarınıza sudan sebep gelebilir ama eşim annen rüya görmüş olsa bile niye söylüyor söylemesin deyince bende sigortalar attı ne demek yaaaa

çocuğumun olmasını istemiyorum zaten eşim olacak odun içinde varsa yoksa körolası ailesi :47::47::47::47::47::47::47:eşim olacak odun lafta evladının olmasını istiyo ama hiçbir çabası yok bu konuda çok yoruldum sinirden beyin kanaması geçirecem ben eşimin bu yüzünü hiç görmemiştim:14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14:

canımya annen nekadar iyi niyetle birşey söylemiş buna bukadar kızacak ne var anlamadım
kesin eşinin kafası başka bişeye bozuldu ve anlamsız şekilde sana patladı yada bacıları doldurdu ne diyeceğimide bilemiyorum
yoksa nedemek illa kızkardeşimin adı olsun , bazen bu erkekleri anlamıyorum evlenmeden analarını bacılarını arayıp sormazlar evlenincede en baş köşeye otururlar gerçi tam tersi olanlarda var benim erkek kardeşim gibi

inşallah akşama sorununuzu çözersiniz:26:

Back
X