Sabırla Bebeğini Bekleyenler

Arkadaşlar, Allah razı olsun dualarınızdan, size kalplerinizdekinin olması için bir vesile olsun insallah, yüreginize saglik ins.

Arkadaşlar, Allah razı olsun dualarınızdan, size kalplerinizdekinin olması için bir vesile olsun insallah, yüreginize saglik ins.

seninde yüreğine sağlık canım benim.Allah senden de razı olsun.

Son düzenleme:

teşekkür edrim canım

tatlım bi doktora gitsen kan testi yaptırsan çünkü bu normal değil.inşallah bebiş vardır.

doktoru aradim canim yapicak birsey yok diyo testi yaptimizda negatif cikti zaten diyor ...... olursun diyor bekle simdi hap verip gelirse dengeyi bozariz diyo ..... sanki denge kalmis

tamam canım saol siz tanıosunuz ama ben yeni oldugum için zamanla tanıycam

tabiki zamanla birbirimizi daha iyi tanıyacaz.buradaki bütün kızlar çok sıcak kanlıdır.burası evimiz gibi canım sende bu evin bi üyesisin.

kızlar, bende kacayim, benim adet tarihi geldi gelecek kupa derdim de yok, bi güzel uyuyayım... iyi bakın kendinize...

tabiki zamanla birbirimizi daha iyi tanıyacaz.buradaki bütün kızlar çok sıcak kanlıdır.burası evimiz gibi canım sende bu evin bi üyesisin.

evet cnm belli zaten bende sizleri cok sevdim inan iş yerinde sizin yazılarınızı okumak için sabırsızlanıorum...

zeynep için dua listesi

Eki Görüntüle 145693

Eki Görüntüle 145694

sara .......................... 50
metuka ...................... 50
eda33 ........................ 50
cadı ........................... 50
zeynep ....................... 50

toplam .......................250

kalan .........................63

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…