cok gecmis olsun canım, bende de bel fıtıgı, öyle agir ilaclar kullamistim ki, 1 ay yattım falan cok zor, cok dikkat et kendine, yan kaslarını kuvvetlendir mutlaka...
tamam kızlar sız yazın... ben sabah bakarım topıke
ıyı geceler ben kacmasyon
hadi kızlar ben kaçtım kupayı almadan gelmicemsizde erkenden yatın sonra geçmişi okumak çok zor oluyo hem gidin azcık adamlarla evcilik oynayın hadi pehlivanlar hepinizi öpt. byyyyyyyyyy
hadi kızlar ben kaçtım kupayı almadan gelmicemsizde erkenden yatın sonra geçmişi okumak çok zor oluyo hem gidin azcık adamlarla evcilik oynayın hadi pehlivanlar hepinizi öpt. byyyyyyyyyy
benim kupada gözüm yok,çok fena uykum var çünkü,ya bu öksürük için olan ilaçara,neden uyku verici madde koyuyolar sayın kimyagerim,kafamı kaldıramıyotrum yaaaaa.
hoffffffffffffffffffffffffffffffff
herkeze iyi geceler madem
benim kupada gözüm yok,çok fena uykum var çünkü,ya bu öksürük için olan ilaçara,neden uyku verici madde koyuyolar sayın kimyagerim,kafamı kaldıramıyotrum yaaaaa.
teşekkürler cadı cım,sanada geçmiş olsun.iyi geceler ........... gecmis olsun canim ......
hatun kupa almadanyani olmadan olmuyo bu isler, ne demek gözüm yok, olacakkkkk, olmalıııııııııııııı, hehehe
hatun kupa almadanyani olmadan olmuyo bu isler, ne demek gözüm yok, olacakkkkk, olmalıııııııııııııı, hehehe
zeynep için dua listesi
Eki Görüntüle 145687
Eki Görüntüle 145688
sara .......................... 50
metuka ...................... 50
toplam .......................100
kalan .........................213
zeynep için dua listesi
Eki Görüntüle 145687
Eki Görüntüle 145688
sara .......................... 50
metuka ...................... 50
toplam .......................100
kalan .........................213
kızlar dua listesini böyleyaptım beğendiniz mi?
bir dok. git ihamal etme benim gibi sonra pisman olursun ......benim filimi cektiler cuma gunu sonuclar gelsin bakalim ne cikicak .......
olabılır mıkı acep
bu arada zeynep hanginiz?
inşallah sonuçların temiz çıkar canım.
olur neden olmasınki canım.inşallah olur
koş zelalım kim tutar seni kupayı alda gel tamam mı?
iyi geceler canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?