Sabırla Bebeğini Bekleyenler

ne güzel bilgiler paylaşıyosun canım yüreğine sağlık.

amiiiiiiiiiiiiiiiiiinnn

artıkk kimse selamm bile almıyyyyyooo

almaz olurmuyuz canım biz seni hep soruyoruz ama sen çok kalmıyosun burada sohbet edemiyoruz.

kızlaaaaaar geçmişi okuyup geldim:82::82::82: saraya dua okumuşsunuz bana kısmet olmadı yaaa Allah kabul etsin dualarınzı sonra gelsin saranın ikizleri

amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin

zelalişkoo hani bana duaaaaaa hani nerdeeeeeeeeee :95::95::95::95:

tamam canım sıradaki sen ol yarından itibaren sana okuyalım.

kıjlar ben gidim adamın yanına kıvrılayım yatayım uykum geldi

seni seniiiiii kupaya niyetlendin dimi

hatunlar ben yemeğe çıkıyorum grş.

afiyet olsun canım

çok güzelmiş

süpermiiiş

merhaba millet......

ben konusuyodum sonra birdennnnn.. site göçtü... :84::84::84:
simdi yeni bisey çıkmıs.. beyeniyomus..... seni beyenüyormusun diye bi not var ordan kaliba:26::26:

tatlım syfalar o kadr hızlı ki slmnı göremmeiştim balım :))) kocaman mucuxxxxxxxxxxxx

tatlım syfalar o kadr hızlı ki slmnı göremmeiştim balım :))) kocaman mucuxxxxxxxxxxxx

hihi..melebe seker.... nefes al ver, dua et, alma nekatif enercileri ..pozitik enerci all sen hep..

kız dalga geciyoruz serpilim yoksa begenen begenmis zaten herkesi

ben seni beğeniyorum yoksa sen beni beğenmiyormusun

cok beyenüyörümmmm seker...

hihi..melebe seker.... nefes al ver, dua et, alma nekatif enercileri ..pozitik enerci all sen hep..

kız dalga geciyoruz serpilim yoksa begenen begenmis zaten herkesi

cok beyenüyörümmmm seker...

canım evet poztif enerji olmalııı hahhahahhhahhahahhahahahhahh bütün negatif enerjisi bana yansıdı

Toplam 8 kullanıcı konuyu okuyor. (7 üye ve 1 ziyaretçi)
sara_28 serpil02507 pikepolat+ nuray0606 hznbksl+ tweety7883+ maonyaaa

maşallah kızlar ne güzel kalabalığız bide misafirimiz var misafir evin bereketidir bizim topiğinde bereketi hiç eksik değil.

misafir olan yerde bereket olur canım :))))))) bereketli evin maşallhhhhhhhhhhhhhhhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…