artıkk kimse selamm bile almıyyyyyooo
aman iyi şişmemiş benimde şişmedi zaten
benimde süt kesiği gibi bi akıntım var beyaz yapışkan bişey
kızlaaaaaargeçmişi okuyup geldim:82::82::82: saraya dua okumuşsunuz bana kısmet olmadı yaaa Allah kabul etsin dualarınzı sonra gelsin saranın ikizleri
zelalişkoo hani bana duaaaaaa hani nerdeeeeeeeeee :95::95::95::95:
tatlişim sen yeterki iste sıradaki sen ol sana okuyalım inş. Rabbimde kabul eder biran önce bebişini yollar senin kollarına
kıjlar 5 dakika mola :78::78::78:
anaaaam tweety bacım bu sabah aynı akıntıdan bende de vardı:26:
inş. canımselincim nasılsın kuşum
twetty cnm doktor çatlatma iğnesi yazmadıı.niyeysee.sağda 16 solda 19milim 16gün yumurtam vardı.gün aşırı ilişkiye devam ediyrm işte..
ilişkiden önce eşler hayırlı evlat için 10defa ya mütekebbir celle celalühü demelimiş.biz diyoruzzz.çokta faydasını gördümmm:82:nasıl dersenizz eşimm doktorun ilişki verdiği günlerrr maça çıkamıoduu çıksada gol atamıodu ama bu duayı okuyuncaaa maçtan galip çıkıozz.inşş yakında şampiyon olucazzz
kaçıncı günündesin peki bugün adetin yakınmı :26:
twetty cnm doktor çatlatma iğnesi yazmadıı.niyeysee.sağda 16 solda 19milim 16gün yumurtam vardı.gün aşırı ilişkiye devam ediyrm işte..
ilişkiden önce eşler hayırlı evlat için 10defa ya mütekebbir celle celalühü demelimiş.biz diyoruzzz.çokta faydasını gördümmm:82:nasıl dersenizz eşimm doktorun ilişki verdiği günlerrr maça çıkamıoduu çıksada gol atamıodu ama bu duayı okuyuncaaa maçtan galip çıkıozz.inşş yakında şampiyon olucazzz
tatlım ben bu konuyu açmasam iyi olcek :78:ne molası zelalim biraz açarmısın
kolay gelsin canım ölsün mikroplarkızlar dualarınıza cumadan snr katılabilirim.cuma günü misafirim var onun için canla başla temizlik yapıommmm
yine kaynım ağyıyo canımsen nasılsın
tatlım ben bu konuyu açmasam iyi olcek :78:
kolay gelsin canım ölsün mikroplar
kıyamam geçmiş olsun canım ayaklarını çok sıcak tut karnının üstüne sıcak bi şeyler koy canım cırcır varsa bi türk kahvesi yap iyi gelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?