Sabırla Bebeğini Bekleyenler

zelalişkoo hani bana duaaaaaa hani nerdeeeeeeeeee :95::95::95::95:

Son düzenleme:
twetty cnm doktor çatlatma iğnesi yazmadıı.niyeysee.sağda 16 solda 19milim 16gün yumurtam vardı.gün aşırı ilişkiye devam ediyrm işte..

ilişkiden önce eşler hayırlı evlat için 10defa ya mütekebbir celle celalühü demelimiş.biz diyoruzzz.çokta faydasını gördümmm:82:nasıl dersenizz eşimm doktorun ilişki verdiği günlerrr maça çıkamıoduu çıksada gol atamıodu ama bu duayı okuyuncaaa maçtan galip çıkıozz.inşş yakında şampiyon olucazzz

tatlişim sen yeterki iste sıradaki sen ol sana okuyalım inş. Rabbimde kabul eder biran önce bebişini yollar senin kollarına

kızlar dualarınıza cumadan snr katılabilirim.cuma günü misafirim var onun için canla başla temizlik yapıommmm

bende bi bizde oluyo sanıyodum

maonyacım bende kasım-aralık gibi dr.kontrolünde yumurta takibindeydim
banada klomen verdi ilk ay 2 yumurtam oldu biri 15 biri 22 mm di..
2.ay 4 yumoşum oldu ikisi 16-17 mm diğer ikiside 19-20 mm gibiydi
çok süperdi anlıycan ama olmadı maalesef 4 kaliteli yumoştan birini bile
tutturamadık ya yanarım yanarım ona yanarım

ne molası zelalim biraz açarmısın
tatlım ben bu konuyu açmasam iyi olcek :78:
kızlar dualarınıza cumadan snr katılabilirim.cuma günü misafirim var onun için canla başla temizlik yapıommmm
kolay gelsin canım ölsün mikroplar
yine kaynım ağyıyo canım sen nasılsın

kıyamam geçmiş olsun canım ayaklarını çok sıcak tut karnının üstüne sıcak bi şeyler koy canım cırcır varsa bi türk kahvesi yap iyi gelir

hayır sakın sıcak bişiler koymaa eğer bebiş varsa çoook sakıncalı ayrıca gebelik belirtilerinde
karın ağrısı olabiliyor tabi bu adet belirtilerinde de mevcut

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…