merhaba kızlaaaaaaaar men geldim nasılsınız bakem.
sabhtan beri ne güzel kaynatmışınız öyle.
tatlım banada 50 yazarmısın Allah kabul etsin canımtweety7883 için okunacak Ayetel - Kürsi listesi
Eki Görüntüle 160582
Eki Görüntüle 160583
88prenses22 ............................ 50
sara_28 ................................50
toplam............ 100
kalan......................... 213
okunanlar pikepolat(zeynep),kardelen,metuka,zelalca,eda33,caadi,metukanın annesi,leyla_21,sara_28
kızlar okuduğunuz duaları özelden yazarsanız sevinirim.gözden kaçırma riski olmaz o zaman.
zelaliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim nerdesin gıııızzz özelden msj attım gelmedimiiiiiiiiiiiiii :26::26:
ayşegülllllllllllll aşşağıya baksana
sara kuşum nerdesin özledim seni
geldiiiiiiiiiiiim ama hiçbiriniz yoktunuz
selam herkese nasilsiniz kizlar? ben cok iyiyim. ben de bebeyimin yolunu bekliyorum. insallah daha cok yeni..
yavyum gelmişte kimsecikleri bulamamış kuzum gel sen benim sevgi dolu kucağıma gel yavyummmmmmmmmm
aşağıda görsem yazmam heraldeeeeeeeee
bu arada msj.nı okuyamadım pc engelledi buraya bi kopyalayıver bakem
gelmem manane manane tüstüm men sana meni buyalayda yapayanlız kimsesiz tek başıma bıyaktın gelmem men
vallahi saracım zeytin yağ gibisin üste çıkıyosun koca gün ben burdaydım yeterle o kadar seslendik ağladık zırladık heç beriniz yoktunuz sen son 15 dakika yalnız kaldın onu deyon canım
amaninnnnnnnn ne şirretmişsin senyazayım canım şöle dedim
ayşegülcüm kendinde hiç bi belirti arama herkeste değişiyo belirtiler o yüzden yanıltıcı oluyo mesela bana bakarsan bende sana bir sürü belirti sayarım ama daha benim yumoşum çatlamadı bile anlıcağın kısaca özetlim biz tırlatmışız
böle yazdım canım
bikerem men zeytinyağını çok seveyim yaaaaaaa zeytinyağı insana faydalıdıy bikeyemsen yetey vaymış yanlız değilmişsin gördünmü men geldim kimse yoktu korktum:18::18::18::18::18::18::18::18::18: dua okudum kaçtım
evet msj.da dediğim gibi üçüzlerine hamile kalmış birinin hiç belirtisi olmamış belirti aramamak en iyisi
belirti melirti yoooooooooooooooooookkk
evet msj.da dediğim gibi üçüzlerine hamile kalmış birinin hiç belirtisi olmamış belirti aramamak en iyisi
belirti melirti yoooooooooooooooooookkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?