Sabırla Bebeğini Bekleyenler

tweety7883 için okunacak Ayetel - Kürsi listesi

88prenses22 ............................ 50
sara_28 ................................50

toplam............ 100

kalan......................... 213

okunanlar pikepolat(zeynep),kardelen,metuka,zelalca,eda33,caadi,metukanın annesi,leyla_21,sara_28

kızlar okuduğunuz duaları özelden yazarsanız sevinirim.gözden kaçırma riski olmaz o zaman.

Son düzenleme:
tatlım banada 50 yazarmısın Allah kabul etsin canım

zelaliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim nerdesin gıııızzz özelden msj attım gelmedimiiiiiiiiiiiiii :26::26:

tweety7883 için okunacak Ayetel - Kürsi listesi

Eki Görüntüle 160618

Eki Görüntüle 160619

88prenses22 ............................ 50
sara_28 ................................ 50
zelalca ................................. 50

toplam............ 150

kalan......................... 163

okunanlar pikepolat(zeynep),kardelen,metuka,zelalca,eda33,caadi,metukanın annesi,leyla_21,sara_28

kızlar okuduğunuz duaları özelden yazarsanız sevinirim.gözden kaçırma riski olmaz o zaman.

selam herkese nasilsiniz kizlar? ben cok iyiyim. ben de bebeyimin yolunu bekliyorum. insallah daha cok yeni..

aşağıda görsem yazmam heraldeeeeeeeee
bu arada msj.nı okuyamadım pc engelledi buraya bi kopyalayıver bakem

amaninnnnnnnn ne şirretmişsin sen yazayım canım şöle dedim
ayşegülcüm kendinde hiç bi belirti arama herkeste değişiyo belirtiler o yüzden yanıltıcı oluyo mesela bana bakarsan bende sana bir sürü belirti sayarım ama daha benim yumoşum çatlamadı bile anlıcağın kısaca özetlim biz tırlatmışız
böle yazdım canım

gelmem manane manane tüstüm men sana meni buyalayda yapayanlız kimsesiz tek başıma bıyaktın gelmem men

vallahi saracım zeytin yağ gibisin üste çıkıyosun koca gün ben burdaydım yeterle o kadar seslendik ağladık zırladık heç beriniz yoktunuz sen son 15 dakika yalnız kaldın onu deyon canım

vallahi saracım zeytin yağ gibisin üste çıkıyosun koca gün ben burdaydım yeterle o kadar seslendik ağladık zırladık heç beriniz yoktunuz sen son 15 dakika yalnız kaldın onu deyon canım

bikerem men zeytinyağını çok seveyim yaaaaaaa zeytinyağı insana faydalıdıy bikeyem sen yetey vaymış yanlız değilmişsin gördünmü men geldim kimse yoktu korktum:18::18::18::18::18::18::18::18::18: dua okudum kaçtım

evet msj.da dediğim gibi üçüzlerine hamile kalmış birinin hiç belirtisi olmamış belirti aramamak en iyisi
belirti melirti yoooooooooooooooooookkk

:2::2::2::2::2::2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…