Sabırla Bebeğini Bekleyenler

günaydııııııııııınn nasılsınız kızlar :79:
sabahtan beri netimiz yoktu sanayideki çalışmadan dolayı kesmişler
8 saat sonra gelecek demişlerdi ama yarım saat önce geldi şükür
valla can sıkıntısından patladım int.sizlik ne zormuş yaa

hoş geldin şekerr...

evet internet hayatımızın orta noktası olduuu

kızlar mügenin proğramını izliyorum prğramda kabolmuş bir kadın var (bir ceset bulunmuş ve kadına ait oluduğu düşünülüyor )burada baba kız ve birde ailenin kızlarından önce evletlık aldıkları bir erkek çocuk var 25 yaşında şimdi yaşan olaylardan dolyı baba ve kız annenin ölümündenn evlatlık alnmış olan kardeşi sorumlı tutyorlar
dün baba eğeğrki bu işte parmağın varsa sana yazık ben tam 25 yılımı verdim çocukta kendisine bakan büyüten adama dediki almasayın bakmasaydın beni dedim sana beni alda büyüt diye allahım sen ne büyüksün her şeyin hayılısını nasip et

kızlar bakın bir arkadaş başka bir yerde bebek için ne yazmış çok bebğendimmmmm

ne demiştik
gelirse ikimize gelmezse mikimize

geldim şefkatli kollarına tatlışım

manada sarılllll.zeloşşş pis egg.bak ben dünden beri temizlik yapıommmm
yawyularım gelin ikinizde ananızın ataşlı kollarına sizi şöle bi sarıp sarmalıyayım yavyularımmmmmmmm
üf sorma ayşegülcüm gerçekten elektrikler gidince insan çok sıkılıyo heleki netsiz ben sizsiz yapamıyorum Allah ayırmasın evletlarımızla buralarda sohbetler etmeyi nasip etsin
yaterim hakkımızda hayırlısı karpuz değil ki millet alırken seçsin yazık onlarada o denk gelmiş

ne kötü bişey canım yaaaa o kadar emeklerin boşa çıkması bu sadece evlatlık diye değil insanların kendi evlatlarıda yapıyor malesefher şey kader kısmet

ne kötü bişey canım yaaaa o kadar emeklerin boşa çıkması bu sadece evlatlık diye değil insanların kendi evlatlarıda yapıyor malesefher şey kader kısmet

yetey yavyum sende ağlama gel sende ananın kollarına sen üzülme ben senin yerine üzülürüm yavyummmmmmmmm

gelcek deme inş. hepimize gelsin inşşşşşşş.

canım alahın izni ile gelecek bak başka bir topikte arkadaş ne yazmışşşş

zerdal kullanıcısından alıntı
Bende sağlık ocağından memnundum. Valla çılgın bizim burda da korunmak isteyenlere ücretsiz prezervatif veriyorlarmış, valla millet alıp kullanıyor, hemde eşleri bunu almaktan kurtulmuşlar. Yalnız başka bi mahallede kadın sağlık ocağındakinden kullanmış oda yırtık çıkmış, hamile kalmış. 2 tane kocaman oğlu var, kendi 40 yaşında yırtık prev.....le bide kız doğurdu.
iyi dimi

huuuuuuuu kıjlarrrrrrr nirdesiniz bi başıma garip kaldım buralarda yeteyde hayalet olmuş bi görünüyo bi kayboluyo hüüüüüüüüüüüüüüüüü

hıııııı ben çaktım köfteyi hemen prezer.... alıyom ucunuda kesiyom yaba daba duuuuuu

du bende geleyim ortada kavuşak yavyummm
yavyum ben sana hayalet olma milleti korkutma demedimmi bak sonra seni hayalet avcılarına veririm heç ana sözü denlemeyon

gelsarılak anacığımmmmmmmmmmmm:127::127::127::127::127::127::127::127::127::127::127::127::127:
ben seviyorum hayalet olmayıııı:122::122::122::122::122::122::122::122::122::122:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…