Sabırla Bebeğini Bekleyenler

hııımmm anladım canım.sağolasın.bende düşünüyorum ama bakalım.

semi hg tatlım...nasılsın?sıkıntı vardı sanırım giderildimi canım...

merhaba canım
drlardan hastanelerden ve tedaviden uzak durduğum sürece iyiyim çok şükür leylacım:44::44::44::44::44:

sanada çok geçmiş olsun bir yanlışlık yüzünden çok canım sıkıldı.şizdi iyisin işallah.
ultrason demişsin.rutin bir kontrol mü ?

saol semicim..evet tatlım bir yaş hatası yüzünden hafta sonum kabusa dönüştü tatlım..çok şükür düzeldi ama....detaylı ultrasonda her hamile bayana yapılan rutin bir ultrason canım..ama önemli yani...anne topicinde bir arkadaşın bebişinin sağlıksız olduğu bu detaylı ultrasonla belli oldu yarın onun gebeliğini sonlandıracaklar..o yüzden bütün topic diken üstünde kaldık..insan ister istemez korkuyor..kendimi ve yavrumu Rabbime teslim ettim canım...inşallah busem sağlıkla dünyaya gelir semi teyzesi..sizlerde duanızı eksik etmeyin canım benim...Rabbim sizlerede nasip etsin bu güzellikleri inşallah tatlişim...

kardelen nerde acaba...niki açıkmı şuna bir bakayım ben...merak ettim..işi falanmı var...? seslensem gelirmiki...kardelennnnnnnnnnnnnnnn hu hu hu.....

geldim bile canım incir suyumu aldım içiyom yavaş yavaş:118::118::118::118::118::118::118::122::122::122::122::122::122::119::119::119::119::119::124::124::124::124::124::124::124::124:

afiyet bal kaymak olsun zeloşuma.şifa olsun inşallah.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…