Sabırla Bebeğini Bekleyenler

ne zaman gıreceksın..okuruz tabıkı

Allah büyük canım.elbet bi gün sesimizi duyup bu içimizdeki bebek özlemini giderecek.elimizden geleni yapıyoruz.gerisi Allaha kalmış.

inşallah sen hasta olmazsın canım çok uyku hali hamileliktede oluyo biliyosun.bakarsın yeğenimiz geliyodur.

Allah razı olsun canım...

saracım 12 Mart cumartesi günü girecem ultrasona...11 mart cuma günü okursanız çok sevinirim...

tamam leyloşum not alıyorum canım.Allah kısmet ederse bi aksilik olmazsa o gün okuruz canım.tamam mı?

Son düzenleme:

canım inş. ikinizde hastalanmassınız böleolursunuz

kızlar şu hamilelik konusundan biraz uzaklaşalım.ne dersiniz ? bakın bişey soracam.çamaşır kurutma makinesi kullananız varmı.ben çok merak ediyorum.gerçekten işe yarıyormu,çamaşırlara bi zararı oluyormu?çok elektrik tüketiyormu?gibi.

ben kulanmiyorum canim ama kulananlar cok memnun elektri bilmiyorum fazlami harciyo:26:

canım ben 10 dakika kaynatıyom o bile bulanmasına yetiyo 20 dakika çok geliyo

merhaba kızlar.
zelalcim incir kürü kullanıyormuşsun canım
incirin kist üzerinde olumsuz etkilerini okumuştum
araştır istersen canım
kaş yaparken göz çıkarmayalım

tatlım eşime diyodum bulaşık makinesi alalım tatlım bizim makinemiz var zaten hemde tam otomatik senden iyi makinemi var iki kişinin bulaşığı ne olcak diyodubide kurutma makinesi desem ne der Allah bilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…