Sabırla Bebeğini Bekleyenler

evet canım ya bi şüphede kaldık onda ben hepsini yeniden gözden geçirmeyi düşünüyom canım beklenmeyen kırmızıları bekliyom malum 3. günü bakılıyo:86::86:

inşallah kırmızıların yerine bebişlerin gelir zelalım.ama tahlilleri yenilemekde fayda var tabi.insanın bi anı diğerine uymuyo çünkü.
kızlar benim hormonlardanmıdır bahardanmıdır bilmiyorum ama canım çok sıkılıyo başım ağrıyo içim sıkılıyo bi sinirlilik var bazen ağlamak istiyorum bazen kendine gel diyorum.sizdede oluyomu böyle şeyler.

Toplam 7 kullanıcı konuyu okuyor. (7 üye ve 0 ziyaretçi)
metuka sara_28+ hznbksl zelalca+ tweety7883+ caadi yeteeeeer

hg canım işlerin bittimi
maonya canım bizim börek payımızı ayır Allah kolaylık versin şeker ne demiştin 15 kiş

tamam ben dua listesini hazırlarım akşama birazdan çıkacam çünkü hem yemek yapmam gerek hemde bi komşuma uğrayacam.

tatlım o bahardandır biliyosun en çok bahar aylarında debresyon oluyo kendini bırakma şekerrrrrr

geliyorum kimse olmuyo gece bi ara geldim kimse yoktu:44: diğer topişler fıkır fıkırdı
aaaaa niye öle diyon kıj biz 11 e kadar burdaydık sen yoktun
bitti sayılır..evi süpürdüm toz aldım..çamaşırları makineye attım..

yemekleri ateşe koydum...

oh hamarat bacım dur sana boncuk takayım ben yine p.tesi yapcam

geliyorum kimse olmuyo gece bi ara geldim kimse yoktu:44: diğer topişler fıkır fıkırdı

tatlım dün gece benimde canım sıkkındı erken gittim.ama genelde gecelerde topiğimiz boş değil bir iki kişide olsa var.bu akşam gel sohbet edek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…