hayirli cumalar hepinize .........iyi deilim canim cok hastayim hic halim yok sabaha kadar yatmadim ........
Saraaaaaaaaa zeynepppppppppppp huuuuuuuuuuuuuuuu sesim geiyomu nerdesiniz sizi kaçaklar :86::86::86::86::86:
Uzaklık dediğin nedirki sevgili ! Biz yaradanı da görmeden sevmedik mı ..?
.
tweety7883 için okunacak Ayetel - Kürsi listesi
Eki Görüntüle 163452
Eki Görüntüle 163453
88prenses22 ............................ 50
sara_28 ................................ 53
zelalca ................................. 50
metuka ................................. 33
pikepolat ............................... 30
hznbksl .................................. 30
son_ece .................................. 37
toplam............ 283
kalan......................... 30
okunanlar pikepolat(zeynep),kardelen,metuka,zelalca,eda33,caadi,metukanın annesi,leyla_21,sara_28
kızlar okuduğunuz duaları özelden yazarsanız sevinirim.gözden kaçırma riski olmaz o zaman.
belin düzelince inş. hemen bi hormon tahlili yaptır canım ben gelene kaçmışsın şeker öpt.byyyyyyyyy
afiyet olsun canım byyyyyy
yeteyyyyyyyyyyy:78::78:
30 ben alıyorum canımmmmmmm allah kabul etsinnn
nitiğizzzzzzzzzzzzzz kızzzzzzzzzzzzzzz
geçmiş olsun canım
sesin gelür bacım bak geldiiiiiiim
cok saol canim ..... sen nasilsin ???????
iyiyim ben tatlım.fizik tedaviden sonra dikkat et kendine kendini sıcak tut üşütürsen daha kötü olursun canım.
ohhhhhhhh usutum canim okadar hastayim ki gozlerimi zor aciyom hapsirma oksurmehersey var bugun hic kendimde deilim .........
kızlaar ya leylayı artık iyice merak etmeye başladım.inşallah hem kendisi hem bebeği iyidir.o hiç böyle yapmazdı.son zamanlarda akşamlsr bile geliyodu.ansızın habersiz gitmesi hayra alamet değil ya neyse kötü düşünmek istemiyorum.dua edelimde sağ selamet gelsin.
aminnnnnnnn yüreğine sağlıkkızlar bi arkadaşımız hastaydı hastane yatıyodu sabah komşular aradı ona bakmaya gittik.o yüzden duaya katılamadım.Allah hepimizin dualarını kabul eder inşallah.
herkesin göblünde ne muradı varsa versin.bizlere hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin Yüce Allahım.hamilelerinde bebeklerini sağ salim kucaklarına almayı nasip etsin.hastalara şifa dertlilere deva versin Allahım.kimseyi darda bırakmasın.yuvalarımıza huzur mutlululuk,bolluk bereket sağlık birlik dirlik versin.
AMİN
aminnnnnnnnnnntamam tatlım ekliyorum.Allah kabul etsin.
çok şükürrrrriyiz canim sen nasilsin ?????????????
canım zaten dr söyledi konuşma diye ama işte bizim erkelerimiz çocuk gibiler ben yokken telefonla konuşmuşbende acaba ondanmı diye düşündüm am şimdi kaldırdım vermiyorum merak eden beni arasınyetercim eşin rahatsızlanmış çok geçmiş olsun.inşallah geçici bi durumdur.telefonu uzak tut telefon sağlıklı insanlara bile zararlı kaldıki senin eşin yeni ameliyat oldu.Allah şifa versin canım.
kızlaar ya leylayı artık iyice merak etmeye başladım.inşallah hem kendisi hem bebeği iyidir.o hiç böyle yapmazdı.son zamanlarda akşamlsr bile geliyodu.ansızın habersiz gitmesi hayra alamet değil ya neyse kötü düşünmek istemiyorum.dua edelimde sağ selamet gelsin.
belin düzelince inş. hemen bi hormon tahlili yaptır canım ben gelene kaçmışsın şeker öpt.byyyyyyyyy
afiyet olsun canım byyyyyy
yeteyyyyyyyyyyy:78::78:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?