Sabırla Bebeğini Bekleyenler

canım iyim geçmişi okudum hayıtla alklı yazı gördüm

canım hayıt hormonları dengeliyor benim proklatin yüksekti hayıtın sayesinde normale döndüü canım benim arkadşlrımın bir kısmı hayıtla hamile kaldı anne oldular dneyin derim ben zararını görmedim araştırın istreseniz hormonlar için zımpara görevi görüyor ben kullanığım ay müthş akıntı yapmıştı faydası oldu ban o dönme çalışmalrım yoktu bebek modunda değildim ama muhteşem bir bitki haberiniz olsun

yaaaaaa...........

canım iyim geçmişi okudum hayıtla alklı yazı gördüm

canım hayıt hormonları dengeliyor benim proklatin yüksekti hayıtın sayesinde normale döndüü canım benim arkadşlrımın bir kısmı hayıtla hamile kaldı anne oldular dneyin derim ben zararını görmedim araştırın istreseniz hormonlar için zımpara görevi görüyor ben kullanığım ay müthş akıntı yapmıştı faydası oldu ban o dönme çalışmalrım yoktu bebek modunda değildim ama muhteşem bir bitki haberiniz olsun

evet canım ciddi olarak düşünüyom tohumu çok acıymış herkes içemiyomuş ama kapsülü varmış bende kapsülünü bi araştırcam bakalım ne kadar :26:

hııııımm daha ne olsun ellerine sağlık canım :56::56::56:
benimde dünden mercimek çorbam var bide pizza yapcam biraz alakasız ama:9::9:insan şaşırıyo hergün ne pişirceni:30::30::30::30:

aynen zeloşum ya hergün ne pişireceğini şaşırıyo insan yemeğin derdi hiç bitmiyo.ben mesela ne yacam bugün bilin bakalım?:9::9::9::9::9::9:

onlara :63: yaptım canım hıhh gıcıklar diye:1::1::1:

:60::60::60::60::60::60::60:

hoşgeldin kevokcum.leyladan haber yok bizde merak ediyoruz ama hiç kimsede bi telefonu yada msnsi falan yokmu
hoşbulduk canım. valla tel msn yok. olsa kesin onlarda kapalıdır şimdi:9:
canım hg niz:nazar::nazar:
ya bizde çok merak ediyoz inş. gelir artık beklemek çok zor inş. iyilerdir:59::59:
hoşbulduk zeloş,,
o gelsin ben ona yapacağımı bilirim:47: insan bi uğramazmı ya ben çok merak ettim şimdi.

kıjlar ben kaçtım hepinizi öpt. şekerler byyyyyyyyyy :54::48::48:
not: akşama gecikmeyin yalnıj kalıyom buralarda :25::25::25:

evet canım ciddi olarak düşünüyom tohumu çok acıymış herkes içemiyomuş ama kapsülü varmış bende kapsülünü bi araştırcam bakalım ne kadar :26:

canım tohumunu aktarcılardan al çok uzcuz 1 su bardağı kaynamış suya bir tatlı kaşığı at üzerini kapat 5 dk demlensin sonra sabah akişam aç karnnına iç tadıı o kadarda iğrenç değil ama en az 3 ay kullanmalısın

hımm hayıtt mı evet evet onu da denedim:82: tadı acı ama olsun:emir_bebek: için değer diye düşünüyorum ama bende akıntı olmadı:44:

hoşgeldin kevokcum.leyladan haber yok bizde merak ediyoruz ama hiç kimsede bi telefonu yada msnsi falan yokmu
hoşbulduk canım. valla tel msn yok. olsa kesin onlarda kapalıdır şimdi:9:
canım hg niz:nazar::nazar:
ya bizde çok merak ediyoz inş. gelir artık beklemek çok zor inş. iyilerdir:59::59:
hoşbulduk zeloş,,
o gelsin ben ona yapacağımı bilirim:47: insan bi uğramazmı ya ben çok merak ettim şimdi.

canım tohumunu aktarcılardan al çok uzcuz 1 su bardağı kaynamış suya bir tatlı kaşığı at üzerini kapat 5 dk demlensin sonra sabah akişam aç karnnına iç tadıı o kadarda iğrenç değil ama en az 3 ay kullanmalısın

serpilcim ben hiç kullanmadım neye yarıyor bu hayıt?
benim hormonlarımda bi problem yok şükür ama yumurtalıklarımda zayıflık
varmış işte onuda östrojen hormonumun düşük çıkmasıyla öğrenmiş olduk
:27::27::27::27::27:

tatlım adamı yürüttükten sonra azcıkta bizi yürüt bütün gün pc başında bizimde totoşumuz tutuldu artık:60::60::60::60::60::60:
:60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60:
selam kızlar,,,,, napıyonuz..
leyladan haber varmı diye bakayım dedim. :44:
hala haber yok sanırım inşş her şey yolundadır
cnm proklatin sinsii bir hormon gebeliği enegeliyor yumurtlamyı durdurduyor vucudu doğal korumaya alıyor sinsii pisssssssssss hain bir hormon strese dayalı yükseliyor bilginize efendimm:42::42::42:
:47::47::47::47::47::47::47::47::47::47::47:
ben de gidem kızlar akşama görüşelimmm:79::79::79::79::79::79::79::79:
:71::71::71::71::71::71::71::54::54::54::54::54::54::55::55::55::55::55::55:

güle gülee

Back
X