Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tşkr ederim canım bende iyiyim de hani şu dolunayla ilgili bişi demişsin ya o neyin nesi bende kova burcuyum
Iyi akşamlar güzel hatunlarrrrrrrrrrrrrrrr![]()
tatlım gerçekten zor bi gün geçirmişsin gel öpimde başın geçsincahım ya sorma o kadar kötü kalktım ki bugün, bide dısarı islerim vardı... öglenden önce zar zor onlarla ugrastım, sonra bi cilt doktoruna gittim, gelince bi 10 dakka uzanayım öyle girerim dedim ...uyumus kalmısım.. sonra yemek felan.. basım catlıcak.. ayy ne zor gündü yaa...
sen nasılsın tatlım?
canum bak yazdım bugün nasıldı diye.. sen neler yaptın kusum?
gel güzelim bizde fıkırdayıp fokurduyorus burda.. hatta volkan olup patlıyoruzda seker
sende sara gibi hamarat mı olucan?... kötü örnek olmasanıza ya.
anam zaten halim yok kolumu kaldırmaya tam feci olur yanim uff ya...
geldümm canum
sen nasılsın tatlım?![]()
ben şahsen iyiyim canım sen nasılsın tatlımiyi akşamlar hanımlarrr nasılsınızzzzz
kızlarrr akşam oldu hadi gelin gariiii
sorma kardelenim bi ufo geldi bizim kıjları mekiğine attı gittiToplam 1 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 0 ziyaretçi)
1. kardelen5233
nerdesiniz topic milletinin insanları![]()
yetercim bu süperdi çok güldümBugünde bı fıkra yayınlayalım dedik :=)
Pejo Minübüs :)
Adamın biri pejo marka bir... minibüs alır. Sonraki gün yolcu taşımaya başlar. Minibüs tıklım tıklım, tutar kasabanın yolunu, minibüs gittikçe hızlanır.
...
Yolculardan biri kaptan yavaş bir yere çarpacaz der, şoför sen pejo'yu biliyon mu? der yolcu hayır der. Şoför o zaman susacan der ve devam eder, minibüs hızlanmaya devam eder bir yolcu daha seslenir olum ben hastayım biraz yavaş şoför yine sorar sen pejo'yu biliyonmu? amca ne bilsin hayır der o zaman susacan der şoför, bu kez bi kadın seslenir hamileyim lütfen biraz yavaş çocuğumu düşürcem, şoför yine sorar sen pejoyu biliyon mu? kadın yok der şoför yine aynı cevabı verir.
Arkadan kızgın bir ses tonuyla, bir genç seslenir yavaş git kardeşim öldürcen bizi şoför yine sorar sen pejo'yu biliyonmu, genç biliyorum ne olacak der.
Şoför:
-O zaman çabuk söyle bunun freni nerde?
yetercim akşam konserine başlamışsın hadi yeter tey teyniredesinizzzzzzzzzzzzz kızlarrrrrrrrrrr:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:
tatlım benim adam etkilenmeye başlamış bile kendi kapımın önünde konuşuyom bana ayıp ne konuşuyon diyokızlar şunu demeden gidemedim...yarın saat 20:09 da dolunay var...özellikle balık burçları ve su grupları çok fazla etkileneceklermiş...( ZELAL VE PİKEM) SİZİN VE KOCİŞLERİN SİNİRLERİ TEPENİZDE OLURSA SAKİN OLMAYA ÇALIŞIN SAKIN KAVGA ETMEYİN OLDU MU CANLARIMM
canım onu metuka demis.. hani yarın ay 18 yıldan beri ilk defa dünyaya çok yaklasıyormus ve dolunay olucak ya.. insan üzerine duygusal açıdan etkilenim yaratır diye uyarmıs.. kova sın hava burcu... cok dokunmaz sana.. ama genel olarak sakin kalmaya calismalı insanlar.. dolunayda insan içinde ne biriktiriyorsa o tavan yapıyor genelde... eger hafif sıkıntı varsa odaha da yoğunlaşıyor.. bu her türlü duygu için geçerli tabii...
canummmmmhosgeldin gülüm...
![]()
tatlım gerçekten zor bi gün geçirmişsin gel öpimde başın geçsinhg şeker seni özledik
ben şahsen iyiyim canım sen nasılsın tatlımdr a yarın gidiyon deme inş. hayırlı haberlerle gel bebem
kıjlar gelemmi dam duvarı delemmi
seni seviyom şekerrrrr
sorma kardelenim bi ufo geldi bizim kıjları mekiğine attı gittinasılsın canım
yetercim bu süperdi çok güldüm![]()
yetercim akşam konserine başlamışsın hadi yeter tey tey![]()
tatlım benim adam etkilenmeye başlamış bile kendi kapımın önünde konuşuyom bana ayıp ne konuşuyon diyobende sana ne oldu antropozamı girdin dedim sölene sölene getti keşke sen daha önce uyarsaydın beni
![]()
hımmmm anladım canımmm tşkr ederim açıklaman için de yarın benim yumoşlarım takibe alınacak kesin kötü bişi derlerse artık ben onu sabaha kadar sorun eder dururum inş iyi şeyler söyler doktorummm
canım onu metuka demis.. hani yarın ay 18 yıldan beri ilk defa dünyaya çok yaklasıyormus ve dolunay olucak ya.. insan üzerine duygusal açıdan etkilenim yaratır diye uyarmıs.. kova sın hava burcu... cok dokunmaz sana.. ama genel olarak sakin kalmaya calismalı insanlar.. dolunayda insan içinde ne biriktiriyorsa o tavan yapıyor genelde... eger hafif sıkıntı varsa odaha da yoğunlaşıyor.. bu her türlü duygu için geçerli tabii...
canummmmmhosgeldin gülüm...
![]()
tatlım gerçekten zor bi gün geçirmişsin gel öpimde başın geçsinhg şeker seni özledik
ben şahsen iyiyim canım sen nasılsın tatlımdr a yarın gidiyon deme inş. hayırlı haberlerle gel bebem
kıjlar gelemmi dam duvarı delemmi
seni seviyom şekerrrrr
sorma kardelenim bi ufo geldi bizim kıjları mekiğine attı gittinasılsın canım
yetercim bu süperdi çok güldüm![]()
yetercim akşam konserine başlamışsın hadi yeter tey tey![]()
tatlım benim adam etkilenmeye başlamış bile kendi kapımın önünde konuşuyom bana ayıp ne konuşuyon diyobende sana ne oldu antropozamı girdin dedim sölene sölene getti keşke sen daha önce uyarsaydın beni
![]()
inşallah benim olacakkk en kısa zamandaa![]()
tatlım inş. güzel şeyler duyarsıntatlım canını sıkan olursa ona çatcan kendini yemicen sorarlarsa dolunayı göster o yaptı de
![]()
allah emiii sen çok yaşa emi valla güldüm tamam aynen öyle söylerim hatta dolunaydan sonra zelal bunları yap dedi derim oldumu
![]()
heyyyyyyyt vermem kupamı kimselere ver onu banao benim
![]()
ben de yeni öğrendim zelalım bu birkaç gün nasıl geçecek acep:18::18::18::18::18:
![]()
ece canım ben kendimi süpheci karamsar bilirdim.. sen beni bayya solluyosun tatlım.. dur bi frene bas seker..aaaaaa...olmuyo yanim..hımmmm anladım canımmm tşkr ederim açıklaman için de yarın benim yumoşlarım takibe alınacak kesin kötü bişi derlerse artık ben onu sabaha kadar sorun eder dururum inş iyi şeyler söyler doktorummm
o kupa kimin![]()
zeynommmmmmmm:78:
![]()