Sabırla Bebeğini Bekleyenler

kızlarr ben kaçarr hepinize iyi akşamlarrr eşim nete geçecekmiş nete
tamam şeker gene gel öpt.byyyyyyyy
ay canim benim .... bu neya bunasil bir grip ben keciyim bu benden keci cikti ...........
canım geçen gün saramda böle olmuştu günlerce çekti gerçekten zor bi grip terli gezme tekrarlıyo yoksa al şana çiçek getirdim bide sarılayım moral olsuncanım benim

evet cadıcım ben tam bi hafta çektim bol bol dinlen dinlenmeyle geçiyo benden söylemesi.

birgün iki kafadar yolda gidiyormuş karşılarına iki tane fıstık gibi kadın gelmiş soldaki adam demişki
-mafoldum...
-soldaki karım, sağdaki sevgilim
diğer adam hiç uslubunu bozmadan
-ağzımdan aldın
-tam ben söyleyecektim ya...

Yaşlı çiftçi çok kötü bir yıl geçirmiş..
Ektiği bütün mısırlar perişan olmuş, buğday deseniz öyle, elinde satabileceği tek geçinebilme ümidi armut var. Doldurmuş sepete tutmuş şehrin yolunu..Karşısına çıkan ilk evin kapısını çalmış, kapıyı tamamen içini gösteren tülden sabahlık giymiş bir sarışın açmış, seksi bir ses tonuyla "Evet tatlım.." demiş,"Senin için ne yapabilirim?.." Bir an şaşkınlığından kurtulup "Satılık çok güzel armutlarım var.." demiş yaşlı çiftçi.. Adamın heyecanlandığını hisseden afetoyununa devam edip sabahlığın üst kısmını açıp "Armutların bu kadar iri ve sert mi?.." diye sormuş..
"Ahh.. Evet.." demiş çiftçi inleyerek, "Gerçekten çok güzeller.." Sabahlığın kemerini tamamen açıp bütün vücudunu göstermiş fıstık, "Bu kadar iştah açıcı mı armutların?.." Başlamış yaşlı çiftçi ağlamaya.. "Neden o gözyaşları bir tanem?.." "Bayan.." demiş çiftçi hıçkırarak, "Süne zararlısı buğdayı perişan etti, kımıl iti mısırı berbat etti, orospunun teki armutları bedava alacak.. Ben ağlamayayım da kimler ağlasın?.."

Adam işten eve erken gelir ve içeri girdiğinde yatak odasından sesler geldiğini duyar.. hemen odaya dalar ve karısını yatakta ter içinde ve çırılçıplak bulur:
"Neler oluyor???"diye sorar..
Kadın cılız bir sesle "kocacığım kalp krizi geçiriyorum" diye mırıldanır..
Adam hemen salona koşup ambulans cağıracağı sırada 4 yaşındaki oğlu koşa koşa gelir ve "Babaaaaaa!!! Mick amcam sizin gardropta saklanıyor ve çıplaaaaaak!!!!" diye bağırır..
Adam bunu duyunca hırsla telefonu fırlattığı gibi odaya koşar, gardrobun kapısını açar ve erkek kardeşi hakkaten de çıplak vaziyette oradadır..
Bunun üzerine adam hışımla bağırır:
"SENİ KALINKAFALI!!! BENİM KARIM IÇERDE KALP KRİZİ GEÇİRİYOR, SEN ETRAFTA ÇIPLAK DOLAŞARAK KÜÇÜCÜK BİR ÇOCUĞU KORKUTMA PESİNDESİN!!"

hoşbulduk kızlar geçmişe baktım geldim hemencik.
zeynocum geçmiş olsun doktora gitmişsin.

evek canım önemli diil doktor cilt doktoru.. ben de bugün biraz hasta kalktım her yerim ağrıyodu... dolunay demek ki kaliba sanırsam:26::26:

o beni deli ediyo zaten renkleri deniyo :95::95::95:ben bilmem artıkın adam geliyo bizim kıj değişiyo başlıyo deneme deneme diye adam artık ne yapıyosa

kızlar ya benim adetime daha 14 -15 gün var ama bugün sanki adet olacakmışım gibi sancı oluyorum heran hastalanacakmışım gibi geliyo.bu neden olabilir sizce

canum aynısı ben yazdım geçmiste.. ama benim yimirta bile patlamadı.. dolunaydan mı acabağ??:26::26:

senin ateş yükselmis senin çatladı bence....insallah...
adamla sürekli deneme yapıyolar

yumos catlamis olabilirmi ?????????????

dun fizikten ciktinen oldum biraz terlidim oturdum hemen cikmadim ama demeki oluca varmis .....cicekler icin saol canim ... bende sana canim

yumos catlamis olabilirmi ?????????????

inşallah çatlamıştır canım belimde çok ağrıyo yımırtadan olabilirmi zeynocum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…