yavyum öle elini ayağını sokma adamın karnınasen getir bizim burda elektrikli aletimiz var onla bakcaz hem belki ikizde olabilir bu kadar aş erdiğine göre
evek seker.. bosverdim bende aynen.. zati dolunayda geliyomus... biz sarilalum canummmm,, sevgü bööcüü olalım bissss....
minik kuş sıkma canını...
serpilcim.. iyi aksamlar seker...
merhaba kızlaaaaaaar
evek seker.. bosverdim bende aynen.. zati dolunayda geliyomus... biz sarilalum canummmm,, sevgü bööcüü olalım bissss....
minik kuş sıkma canını...
serpilcim.. iyi aksamlar seker...
ya zaten sıkmıyorum daişte bu insalar hayatım da olmsalar her şey daha güzel olcak f
tamam hocam getiririim
ya zaten sıkmıyorum daişte bu insalar hayatım da olmsalar her şey daha güzel olcak f
hadi sarılalım kuşummmmmmmmmmmmm
tatlım ya bu dolunay boğalarıda etkilermi moooooooooooooo
sıkma canını bence canım nasıl olsa onlar gidiciler kayınvaldenlerden bahsediyordun demiii sonra yanlış yorum yapmış olmayım da
hı şimdi oldu yavyumafeyin böle söz dinle şincik sen git adama ayaklarını yukayı kaldırıp dinlenmesini söle bide şeyyyyyyy yaniiiiiii bir süre adama yaklaşma sık dişini yasak yavyum zaten adamcağızı hamile bırakmışsın bide eziyet etme oldu deme yavyum anladın yani yaşak
sıkma canını bence canım nasıl olsa onlar gidiciler kayınvaldenlerden bahsediyordun demiii sonra yanlış yorum yapmış olmayım da
pikemmm senin de mi karnın ağrıyor yavyummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?