Sabırla Bebeğini Bekleyenler

saraaaaa gelmicen mi tatlumm nirdesünn:84::84::84:
diye yazarken altta adını gördümmm.....
hosgeldün tatlummmm

Son düzenleme:
evek seker.. bosverdim bende aynen.. zati dolunayda geliyomus... biz sarilalum canummmm,, sevgü bööcüü olalım bissss....

minik kuş sıkma canını...

serpilcim.. iyi aksamlar seker...

hadi sarılalım kuşummmmmmmmmmmmm
tatlım ya bu dolunay boğalarıda etkilermi moooooooooooooo

evek seker.. bosverdim bende aynen.. zati dolunayda geliyomus... biz sarilalum canummmm,, sevgü bööcüü olalım bissss....

minik kuş sıkma canını...

serpilcim.. iyi aksamlar seker...

ya zaten sıkmıyorum da işte bu insalar hayatım da olmsalar her şey daha güzel olcak f

Son düzenleme:
tamam hocam getiririim

hı şimdi oldu yavyum afeyin böle söz dinle şincik sen git adama ayaklarını yukayı kaldırıp dinlenmesini söle bide şeyyyyyyy yaniiiiiii bir süre adama yaklaşma sık dişini yasak yavyumzaten adamcağızı hamile bırakmışsın bide eziyet etme oldu deme yavyum anladın yani yaşak

hadi sarılalım kuşummmmmmmmmmmmm
tatlım ya bu dolunay boğalarıda etkilermi moooooooooooooo

canım sanırım herkes kısmen etkilenir.. zaten normalde dolunay insanın icinde ne varsa onun daha yoğun yaşamasını hissetmesini sağlar diyorlar...
mesela canın sıkkın, depresif mi dolunayda daha gergin olabilirsin...
ama mutlu huzurlu isen sen.. daha bi neşelide olabilirsin... illa negatif olmak zorunda değil yanim....

sıkma canını bence canım nasıl olsa onlar gidiciler kayınvaldenlerden bahsediyordun demiii sonra yanlış yorum yapmış olmayım da

anammmmm kız eşimin çevresindeki (akrabaları)hepsi aynı bu seferde halası eşime ziyarete gelen amcamlara kalkın hadi evinize hasta ziyereti kısa olur dedi
bende halacığım benim misafirimden sana ne dedim

aman eksik kalsın beklerim 3 ay daha tamam hocam anlaşıldıı

sıkma canını bence canım nasıl olsa onlar gidiciler kayınvaldenlerden bahsediyordun demiii sonra yanlış yorum yapmış olmayım da

doğru deyon gızzzzzzzzzz

Sormayın neden bu durgunluğum
Görmeden kuytu yaralarımı
Sormayın neden bu huysuzlugum
Bilmeden saklı duygularımı

Çokmu dertsiz duruyorum uzaktan bakınca
Çokmu kalender sandınız dert anlatmayınca

Gamsız hayat,herkese başka sunar garip oyunlarını
Gamsız hayat,herkese başka kurar kahpe tuzaklarını
Gamsız hayat,herkese başka sorar geçmiş hesaplarını
Gamsız hayat,herkesi başka yorar görmez gözünün yaşını

Sanmayın biter bu durgunlugum
Sarmadan kuytu yaralarımı
Sanmayın biter bu huysuzlugum
Açmadan saklı duygularımı

Çok mu güçsüz duruyorum derdimi paylaşınca
Çok mu çaresiz dersiniz dertten ağlayınca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…