Sabırla Bebeğini Bekleyenler

evet kızlar benim ablamda bebek istediği yıllarda dr göğsünü sıkıyor ve süt fışkırıyor...sonra ilaçlarla kontrol altına alındı bu durum..gebeliğe engel olabiliyor bazen..

ama şöyle de bir durum var.tedaviden sonra hamile kaldı ilk bebeğini doğurdu..1 sene sonra yavrusunu emzirirken 2. ye hamile kaldı..

dr bile ben bu işi anlamadım...prolaktinin yüksekken hamile kalamadın...ama 2 nci ye ....süt verirken hamile kaldın diyee

CANIM ALLAH BAĞIŞLASIN :nazar::nazar:BENİMKİ ÖLE FIŞKIRMIYO GÖĞSÜMÜ ÇOK SIKARSAM AZCIK GELİYO GEÇEN SENEDE Bİ ARA OLMUŞTU DR A GİTMEMİŞTİM KENDİLİĞİNDEN GEÇMİŞTİ AMA DÜN TAHLİLLERİME BAKARKEN SADECE BİR AY PRL 28 OLMUŞTU BELKİDE O FARKETTİĞİM ZAMANDI:44::44:

CANIM ALLAH BAĞIŞLASIN :nazar::nazar:BENİMKİ ÖLE FIŞKIRMIYO GÖĞSÜMÜ ÇOK SIKARSAM AZCIK GELİYO GEÇEN SENEDE Bİ ARA OLMUŞTU DR A GİTMEMİŞTİM KENDİLİĞİNDEN GEÇMİŞTİ AMA DÜN TAHLİLLERİME BAKARKEN SADECE BİR AY PRL 28 OLMUŞTU BELKİDE O FARKETTİĞİM ZAMANDI:44::44:

tmm ihmal etmeden gitmelisin cnm...

Toplam 6 kullanıcı konuyu okuyor. (5 üye ve 1 ziyaretçi)

sara_28 metuka+ tweety7883+ zelalca+ kardelen5233+

olduk mahşerin beş atlısı bide misafirimiz var sabahın bu saatinde:9::9::9::9::9::9:

kardelende gelmiş hoşgelmiş mr nı çektinmi dün gece canım geçmiş olsun
hoşbulduk canım,evet çektirdim canım,aslında ben geldiğimde sizler hala burdaymışınızdır da,kociş dalga geçti,sen kk ye girmeden duramazsın,hadi g,t falan,zaten aile olduk ordakilerle diyo bana,bende girmedim.:27:
:38::38::38::38::38::38::38::38::38::38:
Toplam 6 kullanıcı konuyu okuyor. (5 üye ve 1 ziyaretçi)

sara_28 metuka+ tweety7883+ zelalca+ kardelen5233+

olduk mahşerin beş atlısı bide misafirimiz var sabahın bu saatinde:9::9::9::9::9::9:
bu saatte de misafir kim ola ki,daha kahvaltı yapmadık.

evet canım totoşu mavi üstündede microlife yazıyo:69::69::69:

:46::46::46::46::46::46::46::46::6::6::6::6::40::40::46::46::46::46::46::46::46:

hg canım nasılsın :48::48:mr çektirdinmi inş. hayırlı sonuçlar almak nasip olsun tatlım :69::69::69:

evet cnm ben o derceyi hiç beyenmedim kesinlikle yanlış onlar..

geçen FORUM da SATÜRN diye bir mağaza var oradan 6 TL ye MEDİSANA marka termometre aldım..yabancı..
tavsiye ederim.
kardelenim ne mr ı bu benim haberim yoktaa

geçen FORUM da SATÜRN diye bir mağaza var oradan 6 TL ye MEDİSANA marka termometre aldım..yabancı..
tavsiye ederim.

bendede bi derece var,bende beğenmedim o nu,hergün ayrı gösteriyo,o kadarda farkedemez bence.
belim ağrıyodu metuşum,bayadır ağrıyo da,bebek yüzünden erteliyodum hep,hamile kalınca neremle taşıcaksam bebişi.
işte dün zeloş,önce beline baktır deyince,bende hemen gittim,yumurtlama günlerim gelmeden,dr a acil deyincede,geceye randevu verdi,yoksa bikaç güne atarlardı.

hoşbulduk canım,evet çektirdim canım,aslında ben geldiğimde sizler hala burdaymışınızdır da,kociş dalga geçti,sen kk ye girmeden duramazsın,hadi g,t falan,zaten aile olduk ordakilerle diyo bana,bende girmedim.:27:

:38::38::38::38::38::38::38::38::38::38:

bu saatte de misafir kim ola ki,daha kahvaltı yapmadık.

:9::9::9::9::9::9::9::9::9: biz geniş ve birbirini çok seven bi aileyiz deseydin akıllım yaaaaa

heya daha kahvaltı yapmadık misafiri kim ağırlayacak şimdi.
:9::9::9::9::9::9::9::9:

tavsiye ederim.

yaaaa metuşum menim termometremde öyle ama doğru ölçüyo mence şimdi içime kurt düşürdün bugün değişsemmi mende acaba:26::26::26::26::26:

selincim hoşgeldin sana da bi merhaba diyim gidim ben.

gidiyom gidiyom diyom hala buradayım ama bu sefer gittim :48::48::48::48::48::9::9::9:

bendede bi derece var,bende beğenmedim o nu,hergün ayrı gösteriyo,o kadarda farkedemez bence.
belim ağrıyodu metuşum,bayadır ağrıyo da,bebek yüzünden erteliyodum hep,hamile kalınca neremle taşıcaksam bebişi.
işte dün zeloş,önce beline baktır deyince,bende hemen gittim,yumurtlama günlerim gelmeden,dr a acil deyincede,geceye randevu verdi,yoksa bikaç güne atarlardı.

hımm tmm cnm...iyi olmuş gitmen..inşallah önemli bişey çıkmaz....

tavsiye ederim.
ölemi canım hemen değiştireyim inş. dediğin dereceden bulabilirim sağol şekerrrrrrrrr:29::29:tatlım kardelenin beli ağrıyomuş onun için dün mr çektirdi:69::69:
evet canım,bi 10 daikada bitti işim,biraz daha genişti aletin genişliği,daralmadım öyle.:32:
şükür geçti canım iyiki gittin biran önce ilgilenmen çok güzel oldu:46::46::48::48:
kızlar men kaçtım kendinize iyi bakın öptüm byyyyyyy:48::48::48::48::48::48:
saraaaaaaaaa:5::5::5::5::5::5::54::54::54::48::48::48::48::48:

Back
X