Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın küçük emrah hg canımgünaydııııın![]()
selincim hoşgeldin sana da bi merhaba diyim gidim ben.
şana byyyyyyy diyom bakıyom burdasın bu sefer el sallıyom bakıyom yine burdasın
gidiyom gidiyom diyom hala buradayım ama bu sefer gittim![]()
hg canım nasılsıngünaydıniyi hafta sonlarıııı
bende gidip bi çay demlim,yanına da kepekli ekmekten tost yapim,+-diyetteyim ya-![]()
evet kızlar benim ablamda bebek istediği yıllarda dr göğsünü sıkıyor ve süt fışkırıyor...sonra ilaçlarla kontrol altına alındı bu durum..gebeliğe engel olabiliyor bazen..
ama şöyle de bir durum var.tedaviden sonra hamile kaldı ilk bebeğini doğurdu..1 sene sonra yavrusunu emzirirken 2. ye hamile kaldı..
dr bile ben bu işi anlamadım...prolaktinin yüksekken hamile kalamadın...ama 2 nci ye ....süt verirken hamile kaldın diyee
ben çalışırkenn bizimle birlikte çalışan bir abla vardı biraz geç evelenmişti 35 gibi sonra çocuk istemişler hemen ama gösünden üt geliyordu dr sebep olarak bunu gösretmişti ilaçlar kulanırdı bu ilaçlar kadını uyur gezer yapmıştı yılarca kulandı bu ilaçalrı sonra bırktı tüp bebk denedi 1.2.3 olmadı burada yaşı 40 oldu sonra ben ayrıldım iş yerinde aradan 1 yıl geçti bir gün karşılaştık bir baktımki yanındabir bebk aaaaaaaaa dedim bu ne dediki sen işten ayrıldıktan sonra dolğal yolda hamile kaldım ve bir oğlum oldu çok şaşrıdımm o zaman öncesinde hep ağlardı benim nedne bebğim yok diye dediki tüp bebkten sonra artık olmayacak diye aklımdan çıkartığım ay hamiş kaldım
ben çalışırkenn bizimle birlikte çalışan bir abla vardı biraz geç evelenmişti 35 gibi sonra çocuk istemişler hemen ama gösünden üt geliyordu dr sebep olarak bunu gösretmişti ilaçlar kulanırdı bu ilaçlar kadını uyur gezer yapmıştı yılarca kulandı bu ilaçalrı sonra bırktı tüp bebk denedi 1.2.3 olmadı burada yaşı 40 oldu sonra ben ayrıldım iş yerinde aradan 1 yıl geçti bir gün karşılaştık bir baktımki yanındabir bebk aaaaaaaaa dedim bu ne dediki sen işten ayrıldıktan sonra dolğal yolda hamile kaldım ve bir oğlum oldu çok şaşrıdımm o zaman öncesinde hep ağlardı benim nedne bebğim yok diye dediki tüp bebkten sonra artık olmayacak diye aklımdan çıkartığım ay hamiş kaldım
hb tatlımgünaydın küçük emrah hg canımnasılsın kuş
yemezlerrrrrrrrrrrrrrrrrr![]()
hg canım nasılsınuykucu en erken sen gittin en geç sen geldin
böle diyete can kurban
ayşegül canım hgniye sesin çıkmıyo
![]()
hb tatlım![]()
slm kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr![]()
ALLAH ALLAH vay beeeeeeeeeee
kızlar gene aynı şey düşünmüycen düşündükçe sorun çıkıyo akışına bırakcan sanki böle bi sorun yokmuş gibi yaşıcan böle yapanlar hep hamiş kalmış
ne güzel ya Allah bağışlasın şeker![]()
maonya hoşgeldin canııııııııımm![]()