tatlım bu sana

Eki Görüntüle 164253
AL İŞTE GENE AÇMADI
(((((((( SARACIM ŞİMDİ ÇÖZDÜM ÜSTÜNE TIKLAYINCA AÇIYO AMA BÖLEDE ÇOK ÇİRKİN DURUYO

Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
o şenin tatlılığın şekerrrrrrrrr:78::78:
ben biliyom izlemiştim adamda haksız değil o flim çok güzel zor ölüm bizde çok beğendik cidisini aldıkadam şana bakmaz o flim varken
![]()
tatlım bu sanaEki Görüntüle 164253 AL İŞTE GENE AÇMADI
(((((((( SARACIM ŞİMDİ ÇÖZDÜM ÜSTÜNE TIKLAYINCA AÇIYO AMA BÖLEDE ÇOK ÇİRKİN DURUYO
[ı]ceviz reçelini araştırıyodum netten çok faydalıymış ya bilsem bugüne kadar alırdım hep görüyodum ama önemsemiyodum.bi çok şifa gözümüzün önünde ama biz farkında bile değiliz.
Biliyomusun geçen grip olduğumda ilaçlar mideme dokundu midem çok ağrıyodu ısırgan otu tohumunu bala karıştırdım sabahlar bi tatlı kaşığı yedim iki gün sonra midemde ağrı falan kalmadı.[/ı]
tatlım bazı resimler açılmıyop ancak üzerine tıklayınca gerçek halini görüyosun buda o resimlerden.çok teşekküy edeyim.
tatlım bu bal cevizdenmi yapılıyo:26:balın faydasını saymakla bitmez canım hemen getiriyom daha adam ağzını açmadan tepiyom ağzınaBen cevizle balı karıştırmıştım öyle değil deme senin dediğin bal:26:
![]()
[ı]hayır canım balla ısırgan otu tohumu ayrı onu mideme iyi geldiği için yazdım.hani belki bi gün mideniz ağırırsa aklınızda bulunsun diye.
Ceviz reçeli bildiğin reçel.yeşil cevizden yapılıyomuş[/ı].
tatlım sen reçel diyon ben bal okuyomCanım ben kaçıyom artıkın sabah 7 de kalkcam sen uyursun artık yarın pazar
![]()
tamam tatlım iyi uykular tatlı rüyalar öptüm byyyyyy![]()
saracım ben bunları çok seviyom hepsi senin olsunEki Görüntüle 164268 Eki Görüntüle 164268 Eki Görüntüle 164268
çok sağol canım menim.
hadi gidip uyuyalım şimdi bu kadar güzel çiçekten sonra güzel rüya görürüz heralde.
evet canım bencede çok güzellllllllll oldu aytık uyuyabilirizsende sağol bebem görüşüyük byyyyyyyyyyyyyyy
![]()