Sabırla Bebeğini Bekleyenler

o şenin tatlılığın şekerrrrrrrrr:78::78::54::54::54::54::54:
ben biliyom izlemiştim adamda haksız değil o flim çok güzel zor ölüm bizde çok beğendik cidisini aldık :50::50:adam şana bakmaz o flim varken :27::27::9::9::9::9::9::9::9:

ceviz reçelini araştırıyodum netten çok faydalıymış ya bilsem bugüne kadar alırdım hep görüyodum ama önemsemiyodum.bi çok şifa gözümüzün önünde ama biz farkında bile değiliz.

biliyomusun geçen grip olduğumda ilaçlar mideme dokundu midem çok ağrıyodu ısırgan otu tohumunu bala karıştırdım sabahlar bi tatlı kaşığı yedim iki gün sonra midemde ağrı falan kalmadı.

Son düzenleme:
[ı]ceviz reçelini araştırıyodum netten çok faydalıymış ya bilsem bugüne kadar alırdım hep görüyodum ama önemsemiyodum.bi çok şifa gözümüzün önünde ama biz farkında bile değiliz.

Biliyomusun geçen grip olduğumda ilaçlar mideme dokundu midem çok ağrıyodu ısırgan otu tohumunu bala karıştırdım sabahlar bi tatlı kaşığı yedim iki gün sonra midemde ağrı falan kalmadı.
[/ı]

tatlım bu bal cevizdenmi yapılıyo:26:balın faydasını saymakla bitmez canım hemen getiriyom daha adam ağzını açmadan tepiyom ağzına :9::9: Ben cevizle balı karıştırmıştım öyle değil deme senin dediğin bal:26::27::27:

tatlım bu bal cevizdenmi yapılıyo:26:balın faydasını saymakla bitmez canım hemen getiriyom daha adam ağzını açmadan tepiyom ağzına :9::9: Ben cevizle balı karıştırmıştım öyle değil deme senin dediğin bal:26::27::27:

hayır canım balla ısırgan otu tohumu ayrı onu mideme iyi geldiği için yazdım.hani belki bi gün mideniz ağırırsa aklınızda bulunsun diye.

ceviz reçeli bildiğin reçel.yeşil cevizden yapılıyomuş
.

[ı]hayır canım balla ısırgan otu tohumu ayrı onu mideme iyi geldiği için yazdım.hani belki bi gün mideniz ağırırsa aklınızda bulunsun diye.

Ceviz reçeli bildiğin reçel.yeşil cevizden yapılıyomuş
[/ı]
.

tatlım sen reçel diyon ben bal okuyom :30::30::30: Canım ben kaçıyom artıkın sabah 7 de kalkcam sen uyursun artık yarın pazar :8::8::8::8::8::8::8::8::8:

$gul5pc3.gif $gul5pc3.gif $gul5pc3.gif $gul5pc3.gif

Back
X