canım ç,içeklere çiçek gönderilmezç,içekten çiçğede giymez sen dert etme bence çokda şık oluyor benim hoşuma gitti bende misafim vardı sabhtan beri uğraşıyordumm bir tarftanda dualrımı yetiştirmeye çalışıyorum birde buralrda kaçamak geziniyorum :81::81:
kızlar bende klavyeyye bakmadan yazma alışkanlığı var o yüzden bazan saçma sapan harflere basıyorum bazan değilde genelde sonra kendi yazdığımı kendim bile okuyamıyorum :)) sizde idare edin olurmu
kızlar bende klavyeyye bakmadan yazma alışkanlığı var o yüzden bazan saçma sapan harflere basıyorum bazan değilde genelde sonra kendi yazdığımı kendim bile okuyamıyorum :)) sizde idare edin olurmu
ayyyyyy çok sevindim yaaaaaben bi an öyle düşündümde sorayım didim hani insanlık halidir kimseye rahatsızlık vermek istemem yani.
o halde alın size gül yağmuru
Eki Görüntüle 164454 Eki Görüntüle 164454 Eki Görüntüle 164454 Eki Görüntüle 164454 Eki Görüntüle 164454 Eki Görüntüle 164454 Eki Görüntüle 164454 Eki Görüntüle 164454 Eki Görüntüle 164454 Eki Görüntüle 164454 Eki Görüntüle 164454 Eki Görüntüle 164454
selincim nasılsın sen hasta olmadın dimi inşallah hamilesindir canım metuka erken hamilelik belirtilerini yazmıştı okudunmu sende varmı öyle belirtiler
yeterim üzülme canım biz seni anlıyozanammmmmmm serpilim bededeeeeeeeee
ya bazan yazdıkalrımı okurken benmi yazmışım bunları diyorummm
hayır canımheran gelecek gibi kırmızı kart
merhabalar kızlar bi yandan temizlik yapıyom bi yandan yemek yapıyom bi yandanda sizinle konuşuyomçok meşgulüm yani
sizler nasılsınız :26::26::26::26:
zeloşum gezmelere gitmiş ohhh ne güzel etmiş insan değişiklik istiyo arada
prensesimde annesindeymiş o en güzeli ana gibi yar bağdat gibi diyar olmazyine hüzünlendim.
kızlar bişey soracam ben bu kadar çiçek gönderiyorum ya size bundan rahatsız olmuyosunuz dimi hani sayfalar çiçekle doluyo diye eğer öyle bişey varsa söyleyin hiç kırılmam daha az çiçek yollarım.:26::26::26::26::26::26:
hoşgeldin serpilcim çiçekleri beğenmenize sevindim canım
kızlar ben bi mutfağa bakayım gelirim yine
Eki Görüntüle 164458 Eki Görüntüle 164458 Eki Görüntüle 164458 Eki Görüntüle 164458 Eki Görüntüle 164458 Eki Görüntüle 164458
yeterim üzülme canım biz seni anlıyoz
tatlım inş. gelmez kırmızılar bebiş gelir inş. test yapsana tatlım
evet evet doğru görmüşüm hg canım
yeter yavyum nasılsın şekerrrrrrrrrrrrrrrrrrr
tamam canım görüşürüz öpt.byyyyyyyyyykızlar kocişimin bilgisayarla işi varmış.şimdilik hoşçakalın.........öpüldünüz.........
merabayın gençlerrrrr:79:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?