bana yaramadı cnmacile kaldırıldım 3 gün yataktan çıkamdım vs vs dr çok kzıdıı bırakın şu interneti dedi hahahhahahahh tabii eşimde aynı şeklde evde netim iptal etti o zaman hahahhahhahahhah nerden bulursun böuy7le şeyleri dedi hahahhahahahahhahhah
ateşim de accık yükselme var ona sevineyim bari 36.5 oldu
HOŞBULDUUUUMMMMMMMMMMhoş geldinnnnnnnnnnnnn
çok şükür cnm,kociş yok annem geldi tüyerim birazdan.Allah kabul etsin canım byyyyyyyy
çok sevindim canım inş. dahada iyi olur
iyiyim canımeşim pazara gitti onu bekliyom siz nasılsınız şekerrrrr
ay canım maşallahinş. dahada yükselir tatlım
zeyneeeeeeeeeebim neredesin sen gel bariiiiiiiiiii bizi habersiz bırakma
çok güzel, hayırlısı olsun..darısı diger bekleyenlerin başına.. sen nasılsın tatlım?ayeş topiğnden yuba hamile bilyorsun demi başkada havadis yok :))))
minik kuşum selam..hg tatlım:82::82::82:
canum yazmıstım ben ama dün gelmicemi... bende sizi cok özledim seker... valla adamın peşinden kosuyorum biraz yoğun şu sıralar ona yardımcı olmaya çalışıyorum tatlışım...şekey sen nerdesin dün hiç gelmedin bij çok özledik seni buralarda
hoş geldinnn
zeynommmmmmmmmmmmmmmmmmm
canummmdün hep dısardaydim, yazdımya size giremem diye seker.. bugün de esimin isleriyle ilgilendim anca gelebildim.. canum ne güzel ciçekler yollamışsın kim sevmicekmis şaşarım yanim.... nasılsın gülüm, ates nasıl çıktı bugün?
çok güzel, hayırlısı olsun..darısı diger bekleyenlerin başına.. sen nasılsın tatlım?
minik kuşum selam..gelmesin kırmızılar sana bebük gelsin inşallah...
canum yazmıstım ben ama dün gelmicemi... bende sizi cok özledim seker... valla adamın peşinden kosuyorum biraz yoğun şu sıralar ona yardımcı olmaya çalışıyorum tatlışım...
hoşbulduk tatlım ..nasılsın? keyfin iyidir insallah...
bitanecik kuzum...
canummmdün hep dısardaydim, yazdımya size giremem diye seker.. bugün de esimin isleriyle ilgilendim anca gelebildim.. canum ne güzel ciçekler yollamışsın kim sevmicekmis şaşarım yanim.... nasılsın gülüm, ates nasıl çıktı bugün?
çok güzel, hayırlısı olsun..darısı diger bekleyenlerin başına.. sen nasılsın tatlım?
minik kuşum selam..gelmesin kırmızılar sana bebük gelsin inşallah...
canum yazmıstım ben ama dün gelmicemi... bende sizi cok özledim seker... valla adamın peşinden kosuyorum biraz yoğun şu sıralar ona yardımcı olmaya çalışıyorum tatlışım...
hoşbulduk tatlım ..nasılsın? keyfin iyidir insallah...
bitanecik kuzum...
eeee bu kadar duaya da gel artık
hadi bebiş gel artık selin anneye
zeynom süledin ama biz genede özledik seni
nasılsın bitanemm mmmmmmmmm
amin canım, hoşgeldin...merhaba kızlarrr neşeniz boll olsunnn bol bol bebişlerimiz olsunnnn
ayyy kızlar psikolojikmidir nedir sürekli kırmızılar geldi sanıyorum
kıjlar ben kaçtım eşim geldi hepinizi öpt.byyyyyyyyyy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?