Sabırla Bebeğini Bekleyenler

zeynebim nedenkırılayım canım
bz erkek infertilitesiydik eşimde sayı 4.5 milyondu ileriharek%0 morfolojide %0 biz bu yüzden tüp bebk yaptırken benim yumurta kalitemde bozuk çıkıtı zaten 5 denmede sadece 2 defa transfer yapıldı hsg çektirmiştim

gribim geçti gibi çok şükür saracım

hg saracım afiyet olsun şeker bizde yedik şimdi birazdanda çay keyfi var ama adam pek sinsi bakıyo galiba pc yi isticek

kızdırma eniştemi üleeeeeeennnn pc yi isterse verme deki gel biz odaya gidek men sana başka bişey vercem de oda pc istemez sonra sen de bize kalıysın nasıl taktik ama

Son düzenleme:

canımmmm inşallahhhh kızlarr bugünn balll damlıyo agzınızdannn allahım inşallah muradıma erdirecek

inşşşşşşşşşşş canım ağzından bal damlıyorrrrrrrr
kızdırma eniştemi üleeeeeeennnn pc yi isterse verme deki gel biz odaya gidek men sana başka bişey vercem de oda pc istemez sonra sen de bize kalıysın nasıl taktik ama

saraaaaaaaaaaaaaaa ne fenasın kız sennnn

anladım canım keçiboyunuzu kürü denedi mi eşin hiç arttırıyormuş ya hareketliliği ve sayısı belki etkisi olurdu

saracım ben artık evimin hanımı olmaya karar verdim geceler beni çok yordu :86::86::86:

metuşuuuuuuum hoşgeldin canıııım ge sana bi sarılam

hoş geldin canım nasılsınn

iyiyim canım senin iyi olmanada sevindim.

canımmmm inşallahhhh kızlarr bugünn balll damlıyo agzınızdannn allahım inşallah muradıma erdirecek

amiiiiiiiiiiiiiiiin inşallah

bak bak seneryolara bakk

işe yarar dimi metuşum

inşşşşşşşşşşş canım ağzından bal damlıyorrrrrrrr

saraaaaaaaaaaaaaaa ne fenasın kız sennnn

inşallah canım sen bunu çoktan hakettin Allah büyük sabrını karşılığını verir elbet.

men fenayım dimi hehehehehee

Son düzenleme:
anladım canım keçiboyunuzu kürü denedi mi eşin hiç arttırıyormuş ya hareketliliği ve sayısı belki etkisi olurdu

canım benim eşimde hiç işe yaramadı hatta sayıyı düşürdü bile bizalovera bitkisel ürünlerini kulandık ve baka bir sürü kür eşimde sayı o zaman 18 milyondu bu kürler yüzünden sayı 4.5 milyona indi şimide bıraktık hiç bir şey kulanmıyoruz
zaten asıl sorun benim yumoşlardaaa

adam o zaman hep aynı şeyi yapar ben her seferinde odayamı gitcemsaracım yakma beni isteme bunu benden men odalara getmemmmmmm vermemmmmmmmmm

metuşuuuuuuum hoşgeldin canıııım ge sana bi sarılam

iyiyim canım senin iyi olmanada sevindim.

amiiiiiiiiiiiiiiiin inşallah

işe yarar dimi metuşum

men fenayım dimi hehehehehee

evet hemde çokkkkkkkkkkkkk:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…