Sabırla Bebeğini Bekleyenler

hadi ya benim eşimde vitamin ilaçları kullanıyor doktor verdi birde keçiboynuzu suyu içiyor onunda düşürmesin sayısını ya hay allah ilk defa duydum

tabi fena olursun arada beni gümbürtüye götürüyon

:78::78::78::78:
zeynom ateşime bakcanmı yazayımmı canım

yazıcam canım 10 dakkayı bekliyorum minnoss

zeynom bende seni beğeneyrüüüm

canummmm bende senü beğeniyorum ve sefiyomss.. nasılsın tatlım?

miyaff

anne olmak ok güzel bır duygu umarım herkadının hayalı gerceklesır

amin cümelemiz tadar inşallah...

hadi ya benim eşimde vitamin ilaçları kullanıyor doktor verdi birde keçiboynuzu suyu içiyor onunda düşürmesin sayısını ya hay allah ilk defa duydum

ya bu herkes için böyle olcak diye bir şey yok
ama benim eşimde böyle oldu

saracım ben artık evimin hanımı olmaya karar verdim geceler beni çok yordu :86::86::86:

hıııııımm anladım men onu

adam o zaman hep aynı şeyi yapar ben her seferinde odayamı gitcemsaracım yakma beni isteme bunu benden men odalara getmemmmmmm vermemmmmmmmmm

Allah seni ne etmesin emi noluy sanki korkma tızım bişey olmaz git güzelim git git heç acımayacak

tabi fena olursun arada beni gümbürtüye götürüyon

miyaff

iyiyim zeynom menim.zeloşuma taktikler veriyom beğenmiyo bişey söle şu kızına hanım

Son düzenleme:

miyaff

zeynom dün çalışmıştık bugünde bi şeyler ayarlayabilirim bak ben istiyom diye değil ha seni kırmamak için inş. cnım bide yarına bakalım benim kuduruğun işi heç belli olmaz

zeynom dün çalışmıştık bugünde bi şeyler ayarlayabilirim bak ben istiyom diye değil ha seni kırmamak için inş. cnım bide yarına bakalım benim kuduruğun işi heç belli olmaz

bababaa bide naz yapıyodu istemem yan cebime koy misali dimi

merhaba arkadaslar burada yenıyım, 7 haftalık hamıleyım ankara dıkmene yasıyorum bıldgıınız onerebılcegnz bır hastane varmı ankarada buna cok ıhtıyacım var , suan batıkentde bılgı hastanesıne gıdıyorum ama buranın yenı dogan yogun bakım unıtesı yeterlımı bılmıyorum bırde bana cok uzak aramızda baska bılgıye gıden varmı selcuk beyın hastasıyım ? yardımlarınızı beklıorm

ewet ececim büyneyeden bünyeye değişiyor demek ki inşallah işe yarayab birşeyler olur bizde cuma günü test yaptırıcaz eşime bakalım sonuç ne olucak çok heycanlıyım ve korkuyorum kötü birşey çıkıcak die RABBİM hepimizin yüzünü güldürür tez zamanda inşallahhhh

tatlım hamileliğin hayırlı olsun.Allah hayırlısıyla kucağına almayıda nasip etsin.hayırlı sağlıklı bi evlat olsun inşallah.ben ankarada yaşamıyorum o yüzden sana yardımcı olamıyacam.

dikmenden batıkente mi gidiyorsun dra....29 mayıs hastanesi var dikmende

kızlar ben 1 saat falan yokum biraz isim var....görüsürüz sekerler...

mende gidiyom hanım sen yoksan herşey eksik sen varsan herşey tamam

men mutfağımı temizleyecem çayımı yapacam çayımı lokumumu çikolatamı alacam gelecem.

hıııııımm anladım men onu

iyiyim zeynom menim.zeloşuma taktikler veriyom beğenmiyo bişey söle şu kızına hanım

canım onun yimirta basına vurmus bırak elleme sen ona... sev öp kızını babası..

hayırlısı insallah bööle olur sonucu tatlım

yav ana senin bu kocan bana neler diyo yoksa o bizim babamız değelmi heç baba kıjına git odalara şey et dermi

kızım babalara bişey denmez yavvrım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…