anne olmak ok güzel bır duygu umarım herkadının hayalı gerceklesır
canım benim eşimde hiç işe yaramadı hatta sayıyı düşürdü bile bizalovera bitkisel ürünlerini kulandık ve baka bir sürü kür eşimde sayı o zaman 18 milyondu bu kürler yüzünden sayı 4.5 milyona indi şimide bıraktık hiç bir şey kulanmıyoruz
zaten asıl sorun benim yumoşlardaaa
metuşuuuuuuum hoşgeldin canıııım ge sana bi sarılam
iyiyim canım senin iyi olmanada sevindim.
amiiiiiiiiiiiiiiiin inşallah
işe yarar dimi metuşum
inşallah canım sen bunu çoktan hakettin Allah büyük sabrını karşılığını verir elbet.
men fenayım dimi hehehehehee
:78::78::78::78:
zeynom ateşime bakcanmı yazayımmı canım
zeynom bende seni beğeneyrüüüm
miyaffpikemmm
anne olmak ok güzel bır duygu umarım herkadının hayalı gerceklesır
adam o zaman hep aynı şeyi yapar ben her seferinde odayamı gitcem saracım yakma beni isteme bunu benden men odalara getmemmmmmm vermemmmmmmmmm
hadi ya benim eşimde vitamin ilaçları kullanıyor doktor verdi birde keçiboynuzu suyu içiyor onunda düşürmesin sayısını ya hay allah ilk defa duydum
ya bu herkes için böyle olcak diye bir şey yok
ama benim eşimde böyle oldu
ya bu herkes için böyle olcak diye bir şey yok
ama benim eşimde böyle oldu
adam o zaman hep aynı şeyi yapar ben her seferinde odayamı gitcem saracım yakma beni isteme bunu benden men odalara getmemmmmmm vermemmmmmmmmm
RABBİM hayırlısını verir inşallah
saracım ben artık evimin hanımı olmaya karar verdim geceler beni çok yordu :86::86::86:
tabi fena olursun arada beni gümbürtüye götürüyon
yazıcam canım 10 dakkayı bekliyorum minnoss
canummmm bende senü beğeniyorum ve sefiyomss.. nasılsın tatlım?
miyaff
amin cümelemiz tadar inşallah...
yazıcam canım 10 dakkayı bekliyorum minnoss
canummmm bende senü beğeniyorum ve sefiyomss.. nasılsın tatlım?
miyaff
amin cümelemiz tadar inşallah...
zeynom dün çalışmıştık bugünde bi şeyler ayarlayabilirim bak ben istiyom diye değil ha seni kırmamak içininş. cnım bide yarına bakalım benim kuduruğun işi heç belli olmaz
amin...
merhaba arkadaslar burada yenıyım, 7 haftalık hamıleyım ankara dıkmene yasıyorum bıldgıınız onerebılcegnz bır hastane varmı ankarada buna cok ıhtıyacım var , suan batıkentde bılgı hastanesıne gıdıyorum ama buranın yenı dogan yogun bakım unıtesı yeterlımı bılmıyorum bırde bana cok uzak aramızda baska bılgıye gıden varmı selcuk beyın hastasıyım ? yardımlarınızı beklıorm
merhaba arkadaslar burada yenıyım, 7 haftalık hamıleyım ankara dıkmene yasıyorum bıldgıınız onerebılcegnz bır hastane varmı ankarada buna cok ıhtıyacım var , suan batıkentde bılgı hastanesıne gıdıyorum ama buranın yenı dogan yogun bakım unıtesı yeterlımı bılmıyorum bırde bana cok uzak aramızda baska bılgıye gıden varmı selcuk beyın hastasıyım ? yardımlarınızı beklıorm
kızlar ben 1 saat falan yokum biraz isim var....görüsürüz sekerler...
hıııııımm anladım men onu
iyiyim zeynom menim.zeloşuma taktikler veriyom beğenmiyo bişey söle şu kızına hanım
zeynom dün çalışmıştık bugünde bi şeyler ayarlayabilirim bak ben istiyom diye değil ha seni kırmamak içininş. cnım bide yarına bakalım benim kuduruğun işi heç belli olmaz
yav ana senin bu kocan bana neler diyo yoksa o bizim babamız değelmi heç baba kıjına git odalara şey et dermi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?