hımmmm öylemiii bilmiyodummmm ya aşşagıda burcumit diye biri var o kim tanıdık mı
hııııı çok güzel niye hiç sölemiyosun tatlım
sormanı bekledim dermişimm ya herşey yolunda dedi doktor sag taraftaki yumoşlar 16 ml olmuş sol tarafım biraz nazlıymış kısmetsse cumartesi yada pazara toplama yapılacak
aşkolsun ececim sabah hastaneye gideceğini sormuştum.merak etmez olurmuyum hiç ama günün yorgunluğu insanda akıl bırakmıyo.yumoşlarının gelişmesine sevindim.inşallah bu sefer bebişlerin gelecek hayırlısıyla.
aalllaaaaaa.......ben geldimmmmmm... heyyyytt heyyytttt
zeynebim gelmiş hoşgeldin canım nasılsın
aalllaaaaaa.......ben geldimmmmmm... heyyyytt heyyytttt
iyi diyelim iyi olalım minik kusummmmmmsen nasılısın?
ece seker hadi gözün aydın, insallah hayırlı haber de verirsin bize bööle bööle...
vay hoşgeldin kız Allah neşeni bol etsin
iyi diyelim iyi olalım minik kusummmmmmsen nasılısın?
ece seker hadi gözün aydın, insallah hayırlı haber de verirsin bize bööle bööle...
inşallahh canımmm can atıyorum size o güzel haberi bi an vermek için inşallah nasip olur sizinle paylaşmak mutlulugumu tabi bebişimi ögrenipte
sara..kusum bebüge kanat takmıssın..şimdiden uçmayı mı ögreticen kuzum...
bende iki oynayayım öyle gideyim bari:119::119::119::119::119::119::119::122::122::122::122::122::124::124::124::124::124::124::118::118::118::118::118::118:
inşallahh canımmm can atıyorum size o güzel haberi bi an vermek için inşallah nasip olur sizinle paylaşmak mutlulugumu tabi bebişimi ögrenipte
nere gidiyon bal çöremmm??:26::26: oynamaya oynayak tabee..
bende de hep aynı hareketler... biraz geliştirsem kendimi.. hımm.. hmm :92::92::92: :90::90::90::90:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?