canımmmm birde böle deneyelim bakalım nasıl olcek dedim.. hehe..
lala lalasesimde kargaları çatlatır..lay lay lommmmmm
canım mutfağım savaş alanı gibi gidip mutfağımı düzenleyeyim geri gelecem.en fazla bi saatimi alır
metuşşkammmmmmm canummmmmmm:98::98::98::98:
hıııımmmm sesin çok güzel menim arkadaşımın sesi karga gibim olmaz olsa olsa bülbül gibim oluy.
hmmm.. içimden doğal olarak, bırak dağınık kalsın demek geliyy ama sen hamaratsın şimdi kabul etmezsin...di mi?:26::26: hmm... hım.. e o zaman kolay gelsin canım... görüsürük sonram ..
ne habersiniz kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrr
metuşşkammmmmmm canummmmmmmnoliy hatun böle böle??
mivv..hehe.. canum benümmmmmm
sağol tatlım hemen dönerim sizden ayrı kalamam.
canım Allah şifa versingelip yardım edelim sana
yetercim çok geçmiş olsun tatlım ilaçların yanında bol c vitamini al portakal kivi falan ye.bide her sabah bi tatlı kaşığı bal ye o da çok iyi geliyo.Allah şifa versin tatlım.
çok geçmiş olsun canım allah şifasını verir inşallah kendine dkkat et canım
nasıl oldun tatlım seni çok merak ettim bu grip öyle kolay geçmiyo kendine dikkat et canım.
iyidir canım sen nasılsın nasıl oldun kötü oldugunu yazmışsın
iyi değilim kızlarrrrrr misafir geldi yine onlarla ilğilendim şimdi gitler size bakayım dedim
değişik atraksiyonlarda bulunuyum dedim de o yüzden..hep aynı olmıy..
iyi düsünmüssün tatlım.. bizim kırık nirde acaba??? evinin kadını olmustu di mi en son?:26::26:
iyi düsünmüssün tatlım.. bizim kırık nirde acaba??? evinin kadını olmustu di mi en son?:26::26:
o şimdi ayıptır söylemesi 15 adet alabalığı mideye indirmekle meşguldurr
Sırtından vuranlara kızma ONLARA GÜVENİP ARKANI DÖNEN SENSİN, Arkandan konuşanlara darılma ONLARI İNSAN YERİNE KOYAN YİNE SENSİN. [/COLOR][/SIZE][/FONT]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?