öylemi leyla hanım sana dolma bilem yapmazdım ama sen dua et buseye onun hatırına yapayım bi tencerecik.
öylemi leyla hanım sana dolma bilem yapmazdım ama sen dua et buseye onun hatırına yapayım bi tencerecik.
hıııhhhhhhüremde kimiş
rabbim sanada inşşşş ikiz versinde sarma bilem yapama inşşşşşşş
ecemmmmmmmm sende sarma zedem zedemisin yoksammmm
evet evet temizlete evleriiiiii
hıııhhhhhhüremde kimiş
rabbim sanada inşşşş ikiz versinde sarma bilem yapama inşşşşşşş
hele bir yapma bak sana neler yapıyorumkıyamassın ki bana...:76::76::76::76::76::76:
inşşşşşşşşşşşşşş eteklerine dolansınlarrrbak buna amin derim ikiz bebekler istiyom men
kız benim koca sarmayı pek sever sardımı az da sarmam çerez gibi yer valla o yüzden fazla sarmamaya çalışıyorum ama sardımı da boynum kopar omuzlarım kırılır
inşşşşşşşşşşşşşş eteklerine dolansınlarrr
ben sana sarma yaparım kız yeterki gelsin senin sıpalar kargoyla gönderirim
canım bizde çok yaparız genelikle kardeşimle beraber yapıyoruz oda bayağı oluyor ama seviyoruz
aaaaaa leyla hanım leyla hanım sen bi hafta kayboldun bizi buralarda merakta bıraktın da geldiğinde biz senin üzerine bu kaday gitmedik aşkolsun tüstüm men sana
kızamasınki onun koruyucu meleği var
:79:kızlarrr ben çıkıyorummm hepinize hayırlı günler inşallahh ilaçlarımı yapacam biraz uzanacam karnım acıktı dolma diye diye karnım acıktı valla sonra gelirim yine öptüm hepinizii :79::79::79::79::80::80::80::80::80::81::81::81::81::81::81::81::81::81:
Rabbim tez vakitte sizlerede nasip etsin o koruyu melekten yetercim..kızamasınki onun koruyucu meleği var
darısı başınıza olsun saracım....yerim onun koruyucu meleğini men ona dua etsin saten leyloş hanım
:79:kızlarrr ben çıkıyorummm hepinize hayırlı günler inşallahh ilaçlarımı yapacam biraz uzanacam karnım acıktı dolma diye diye karnım acıktı valla sonra gelirim yine öptüm hepinizii :79::79::79::79::80::80::80::80::80::81::81::81::81::81::81::81::81::81:
Rabbim tez vakitte sizlerede nasip etsin o koruyu melekten yetercim..
darısı başınıza olsun saracım....
güle güle canım..bende birazdan çıkacam..eşim almaya geliyor benide...
amiiiiin leyloşum hamilelrin duası kabul olurmuş bizi dualarından eksik etme olurmu
Rabbim tez vakitte sizlerede nasip etsin o koruyu melekten yetercim..
darısı başınıza olsun saracım....
güle güle canım..bende birazdan çıkacam..eşim almaya geliyor benide...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?