Sabırla Bebeğini Bekleyenler

evet evet leylaaaaaaaaa sana katılıyorummmmmmm
bu saraya bir ceza vermeliyizzzz
neden hepimizi aynı çağırmıyor diyeee

bencede verelimmmm

aaaaaa sizi gidi kıskançlar sizi zeloooşum yetiş bu kızlar meni kaşla göz arası yiyecek

aaaaaa sizi gidi kıskançlar sizi zeloooşum yetiş bu kızlar meni kaşla göz arası yiyecek

hemide katıyyyyy kutuyyyyyy yeriz seni dolmacı saram benim...sen bize dolma yap...bakalım tadına belkim affederüzzzzzz senüüüüüüüüüü... aklım fikrim boğazda valla....burdada işi yemeğe bağladım ya hayret yani...acıkmaya başladığım belli oluyor sanırım...

hiişşş leylacım çaktırma onlar duymasın men senide çok sefiyom sana 20 tencere dolma yapacam men yaaa

hımmm neden olmasın dolmaya asla hayır demem helede sra ceza için yapacaksa hiç dememmm

bikerem kıskanmadık biz çifte sntandartı var onu pretesto ediyoruz
aynen katılıyorum..bizimkisi pırasalı rosto ayyy paydon protesto...
hiişşş leylacım çaktırma onlar duymasın men senide çok sefiyom sana 20 tencere dolma yapacam men yaaa
dolmaya asla hayır demem...affediyor gibiyim sanki...
evet evet bu güzeldiiiiii
benim evdede yemek yoktu
aynen bendede yok valla...yapmaya üşeniyorum...
hımmm neden olmasın dolmaya asla hayır demem helede sra ceza için yapacaksa hiç dememmm

kız ececim bu sara herkese mavi boncuk dağıtıyor..cezayı arttırsakmı acep...tek dolmayla olmasssss yanına başka şeylerde isteyelim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…