evet evet leylaaaaaaaaa sana katılıyorummmmmmm
bu saraya bir ceza vermeliyizzzz
neden hepimizi aynı çağırmıyor diyeee
biliyorum canım ama zeloşu çağırdığın gibi beni çağırmıyorsun sankimmmmmmmmm. .. ayyyyyy gülmekten öldüm yaaaaaaaaaa... yerim sizi bennnnnnnnnnnnnn katıyyyyyy kutuyyyyyyyyy hemide....:76::76::76::76::76::76::76:
bencede verelimmmm
bencede verelimmmm
nasıl bir ceza versek acep...hımmmmmmm bir düşünemmmmm..bize 10 tencere dolma yapsın...
aaaaaa sizi gidi kıskançlar sizizeloooşum yetiş bu kızlar meni kaşla göz arası yiyecek
hadi bakalım yi bir ceza bulalım hiç unutmasın
aaaaaa sizi gidi kıskançlar sizizeloooşum yetiş bu kızlar meni kaşla göz arası yiyecek
hemide katıyyyyy kutuyyyyyy yeriz seni dolmacı saram benim...sen bize dolma yap...bakalım tadına belkim affederüzzzzzz senüüüüüüüüüü...aklım fikrim boğazda valla....burdada işi yemeğe bağladım ya hayret yani...acıkmaya başladığım belli oluyor sanırım...
nasıl bir ceza versek acep...hımmmmmmm bir düşünemmmmm..bize 10 tencere dolma yapsın...
bikerem kıskanmadık bizçifte sntandartı var onu pretesto ediyoruz
hemide katıyyyyy kutuyyyyyy yeriz seni dolmacı saram benim...sen bize dolma yap...bakalım tadına belkim affederüzzzzzz senüüüüüüüüüü...aklım fikrim boğazda valla....burdada işi yemeğe bağladım ya hayret yani...acıkmaya başladığım belli oluyor sanırım...
aaaaa yeteycim senden hiç beklemezdim hiişşş çaktırma men senide çok sefiyommmmhiişş onlar duymasın
hiişşş leylacım çaktırma onlar duymasın men senide çok sefiyom sana 20 tencere dolma yapacam men yaaa
evet evet bu güzeldiiiiii
benim evdede yemek yoktu
yok ya pışııık bal gibim kıskandın işte kıskanç yeter kıskanç yeter
aynen katılıyorum..bizimkisi pırasalı rosto ayyy paydon protesto...bikerem kıskanmadık bizçifte sntandartı var onu pretesto ediyoruz
dolmaya asla hayır demem...affediyor gibiyim sanki...hiişşş leylacım çaktırma onlar duymasın men senide çok sefiyom sana 20 tencere dolma yapacam men yaaa
aynen bendede yok valla...yapmaya üşeniyorum...evet evet bu güzeldiiiiii
benim evdede yemek yoktu
hımmm neden olmasın dolmaya asla hayır demem helede sra ceza için yapacaksa hiç dememmm
yaaa evet benim de evde yemek yok hemde ne zamandır dolma yemedim ne güzel olur şimdi hazır gelmiş dolmayı yemekk ohhh ohhhh
leylaaaaaaaaaa bak ne yakaladımmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?