hayalet yeteyyyyy burdaysan 3 kere fincana tıkla
ayşegül tatlım sanki seni gördüm aşşağıda nasılsın şekerrrrrr
kızlar ne habersinizevet geçmişte sarmalar dolmalar uçuşuyor bakmayın hiç geçmişe
sıkıldım hayaletlikten normale döndüm
sabah erken kalktim her yer piril piril..... arada kacamak yapmak iyi bir sey okadar uzak kalmistimki herseyden ........cadi ve zelos.. teklif icin saol hatunlar..
en iyisimi ben gidip ev islerini döviyim birazz... enercibosaltayım...
zeynom heç konuşamadık hemen kaçıyonmen seni özlemiştim ama tamam giyt o zaman evi temizle şitres at kolay gelsin bebem öpt.byyyyyyyyy
ay inanmıyorum saram 1 tencere sarma 1 tencere dolma yapmış
ohhhhh sefan olsun canım sağlığın yerinde olsunda varsın sen gez evide b.......... götürsün
tatlım sen aynı evin içinde nereye kadar kaçcan
sonra görüşürüz kızlarrr
hg canımyeteyim ne olcek bizim bu halimiz dolma diye diye göçcez
sabah erken kalktim her yer piril piril..... arada kacamak yapmak iyi bir sey okadar uzak kalmistimki herseyden ........
oh güle güle kirlet canımbenimde ev evlikten çıkmıştı b...... götürüyodu bende dün yaptım bi banyo kaldı birazdan orayıda temizledimmi tamamdır
cadım sen biliyonmu canım kereviz nasıl yapılır:26:
aaaaaaa gel ben sana yaparım bebğim biber kırmızı yeşil sarı patlıcan kabak sarmada yaparım yanına lahana bezik yaprak
bak zetin yağlı yaparım diyet sarma dolma olur
bak ne güzel hepimiz kardeşiz hayaletliğin ne alemi var
yok canim ne yapmisim nede yemisim hic bir fikrim..........
hadi hadi şen kendine bile yapmıyon geçmişi okudum saraya yalvarıyodun bana yap diye yemezler yetercim
ya şimdi o nasıl oldu biliyormusunuz:26::26: burada bir şık vardı görünmezlik diyebende neymiş bir bakayım dedimm sonra herkess yeter görünmüyorsun ama yazıyorsun dedi bende bir kaç gün sürdürdüm (zaten sadece pro üyeler içinmiş ) amaç denmekti yani yoksam sizden ayrı olurmu hiç
saraya ceza verdik 10 tencere sarma yapacak
oh güle güle kirlet canımbenimde ev evlikten çıkmıştı b...... götürüyodu bende dün yaptım bi banyo kaldı birazdan orayıda temizledimmi tamamdır
saol canim ........... sende gule gule kirlet ......... sen hamarat hatunsun senin evini hic b......gotururmu...........
ha sende ondan millete diyon size dolma yapayım hazır tencerelerden vecen deme seni uyanık seni
saol canim ........... sende gule gule kirlet ......... sen hamarat hatunsun senin evini hic b......gotururmu...........
inan götürüyodueşim geceye geçince iş yapamıyom akşamlarıda canım istemiyo adam gündüze geçince yapıyom anca sende sağol canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?