Sabırla Bebeğini Bekleyenler

hoş geldinizzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
hb tatlım..
hb zeloşum..valla işler yoğun ama sistem yüzüme baktı biraz yavaşladı.yavaşlamasıda kötü o zamanda işler birikiyor.... iyiyiz tatlım..güzellik uykundan ne zaman uyandında girdin topice kıjjjjjjj...gel sarılalım şöyle bir

evet bebişleri kcaklayana kadar şavaşacağız
bizim bir topiğizde sloğanımız vardı

HER-ŞEY-ÇO-CUK-İÇ-İN

canımmmmmmm hadi sarılak
tatlım saat 11 de kalktım oh desene senin sistem bizden yana şekerrrrr
evet bebişleri kcaklayana kadar şavaşacağız
bizim bir topiğizde sloğanımız vardı

HER-ŞEY-ÇO-CUK-İÇ-İN

öyle canım önümüze bakalım:82:

aynen kıjlar HERŞEY ÇOCUK İÇİN :13:

slm kızlar benim kırmızılar geldi haber vereyim dedim çıkmam lazım sonra görüşürüz

geçmiş olsun selincim üzülme.

aaaaaaaaaaa kimse yok ben gec kaldim :26::26::26: citirlar nasilsiniz :79::79::79::79::79:

herkes öğle yemeğinde cadıcım

kızlar günaydınnnnnnnnnnnnnnn

ne günaydını kız tünaydın tünaydın

kızlar ben bugün biraz gergin , yorgun uyandım biraz.. acaba hormonlar mı böyle yaptı beni ya...
böle azcık birilerini dövsem iyi gelir gibi ama kolumu kaldıracak halim yok o kıvamdayım yani...

al benden de o kadar havaladanmıdır nedir anlamadım

havalar güzelse çık biraz iyi gelir menim gene işim var birazdan banyoyu temizlicem tatlım kereviz nasıl pişer bilyonmu ben hiç yapmadım eşim almış bana kalsa ben almazdım

canım kerevizi elma gibi soy haşla üzerine sarımsaklı yoğurt dök güzel oluyo.hem vitaminli hem sağlıklı afiyet olsun.

evet evet saranın dolmalarını sarmalrını dağıtacaktım am sen uyanık çıktınnn

bak evleride temizleteceğiz saryaaaaaaaaa

hoşgeldin kardelenim.çorbasını yap.pirinçli ıspanak yap yada haşla soğanla kavur kişi sayısı kadar yumurtakır fırına ver ben bunları biliyom sadece

sara huuuuuuuuuuu bak bak yukardayım hg canımmmmmmmmmm

geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim

slm kızlar...biz geldik...
leyloşum,özelden geri yazmadım kuşum,iyiyim ben,işlerim var da,genede ara verdiğim de bakim dedim.
sen biliyon mu ıspanaklı tarif,ama denüşük olsun
lütfen
kaydelenim hg bebemmmmmmmcanım ben sadece pirinçli bide yumurtalı biliyom biraz bekle saram gelince sana dolmasın anlatsın bene onu bekliyom banada kereviz dolmasını anletcek

kızlarrrrr sizinle konuşmaya dalmışım yağmur başlamış çamaşırlar vardı ıslanmış
yeğenim geldi diyorki hala diyor yine desin değilmi yağmurdan bile haberin yok

çokmu kızdın bana
tamam yaaaaaaa vaz geçtim temizlik yok
ama sarmalrdan vaz geçemem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…