Sabırla Bebeğini Bekleyenler

kızlarrrrr sizinle konuşmaya dalmışım yağmur başlamış çamaşırlar vardı ıslanmış
yeğenim geldi diyorki hala diyor yine desin değilmi yağmurdan bile haberin yok

gitti çamaşırlar

sagol tatlım gelmeselerdi bugün bana okuyabilirmiyiz dicektim ama artık acelesi yok sanırım

iyileş istediğin zaman okuruz tatlım.

nasilsin canim .........iyimisin

iyiyim canım sağol sen nasılsın

çokmu kızdın bana
tamam yaaaaaaa vaz geçtim temizlik yok
ama sarmalrdan vaz geçemem

fistiklar ben cikiyorum yuruyuse hava cok iyi burda biraz dolasim gelirim optum hepinizi

güle güle canım temiz havada gezmek iyi gelir inşallah sana

fistiklar ben cikiyorum yuruyuse hava cok iyi burda biraz dolasim gelirim optum hepinizi

tamam canım,görüşemedik ama,beline iyi gelir hem,kafayada iyi geliyo yürüyüş,desarj oluyo insan,ben bi ara çok yürüyodum.
ama zayıflamaya gelince,boğazımdan kesene kadar,bi gram verememiştim,orası ayrı.

kızlar bende kaçtım işlerim var gelirim yine

leyloşum,özelden geri yazmadım kuşum,iyiyim ben,işlerim var da,genede ara verdiğim de bakim dedim.
sen biliyon mu ıspanaklı tarif,ama denüşük olsun
lütfen

iyi olmana sevindim kardelenim...işler bir yavaşlıyor bir hızlanıyor..çıldırıyorum bazen ya...offfffffff...ıspanaklı tarif fazla bilmiyorum tatlım ya...

kardelenim senin için gittim netten değişik ıspanaklı tarif araştırdım bak bu güzele benziyor.

Malzemeler

1 kg ıspanak
3 yumurta
1/2 su bardağı süt
250 gr. beyaz peynir
Tuz

Ispanak Sufle Tarifi

Ispanakları kaynayan suya atıp çıkartalım. Süzgece alıp iyice süzülmesini bekleyelim. İçine yumurtaları, sütü, rendeviruslenmiş beyaz peyniri ve tuzu atalım ve karıştıralım. Ufak, por-siyonluk fırın kaplarına pay edip 200° fırında 45 dakika pişirelim.

[sıze="3"]kızlarrrrr sizinle konuşmaya dalmışım yağmur başlamış çamaşırlar vardı ıslanmış
Yeğenim geldi Diyorki hala diyor yine Desin değilmi Yağmurdan bile haberin yok
[/sıze]
koş yetercim kurtar çamaşırları
canım hg bebişim nasılsın tatlım bunun sulu yemeği olmazmı :44::44::44:

benim canım iki gündür patatesli poğaca istiyor..yapacam ama ne zaman bakalım...

zeloşum senin içinde netten kereviz yemekleri araştırdım bak bu tarife güzele benziyo

zeytinyağlı kereviz dolması

malzemeler:

1/2 çay zeytinyağı
15 adet arpacık soğan, soyulmuş
10 sarımsak, soyulmuş
2 ortaboy havuç, soyulmuş & küp küp doğranmış
3 adet kereviz (orta boy)
2 ortaboy patates, soyulmuş & küp küp doğranmış
1 limonun suyu
kaynamış su
1 tatlı kaşığı tuz
1 çay bardağı konserve bezelye
5-6 dal kereviz yaprağı
hazırlanması:

yağı tencereye alıp arpacık soğanları, sarımsakları ve havuçları ilave edin.yaklaşık 5 dakika -ara sıra karıştırarak- kendilerini hafif bırakana kadar kavurun.
bu arada kerevizleri, beyaz kısımları ortaya çıkıncaya kadar soyup ikiye bölün. ortalarını bıçak yardımıyla oyarak çukur hale getirin. bunları yıkayıp tencereye ilave edin. bu arada karıştırma işlemine devam edin. patatesleri ve limon suyunu tencereye ekleyip 1-2 defa karıştırdıktan sonra kerevizlerin hizasına gelecek kadar kaynamış su koyun. kerevizler yumuşayana kadar pişirin. (kereviz piştiyse diğerleri de pişmiştir.) tuzunu ilave edip tencerede soğumaya bırakın.
soğuduktan sonra servis tabağına önce kerevizleri alın. sonra sebzelerle içlerini doldurun. üzerlerini bezelye ve kereviz yapraklarıyla süsleyin.

SARACIM SEN AŞTIN ARTIK YAKINDA EVDEKİ KANEPELERDEN BİLE DOLMA YAPCENTARİF SAĞOL ŞEKER
benim canım iki gündür patatesli poğaca istiyor..yapacam ama ne zaman bakalım...

LEYLOŞUM KEŞKE YAKIN OLSAYDIK BEN YAPARDIM SENLE BUSEMİZE

ellerine sağlık nefis görünüyor ama varya zorla canımı çektiyor sanki ya...offffff harika duruyor yanınada çay alam saracım...
SARACIM SEN AŞTIN ARTIK YAKINDA EVDEKİ KANEPELERDEN BİLE DOLMA YAPCENTARİF SAĞOL ŞEKER

LEYLOŞUM KEŞKE YAKIN OLSAYDIK BEN YAPARDIM SENLE BUSEMİZE
izmire kesin gelecem zeloşşşşşşşş...ben gelirken sofrayı doldur kuşum..ne var ne yok masayı falan yerim diye korkuyorum... insan bu kadar obur olmazki canımmmmmmm
saracım bu sefer kesin leyloşum kesin sana uşcak ne yapıyon kıj sen leyloşa öle

ah ah kıyamam ki saracığıma...

gel kuşum gel ben size poğaçalar içli köfteler yaparım size feda olsun şekerrrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…