Sabırla Bebeğini Bekleyenler

ülennnnnnnnnnnnnnnn:84::84::84::84::84::84:neden kimse slmmmm vermiyorrrrrrrr
neler oluyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

arkadaslar bu kedi konusu sakayla karısık size gerçekten kedilere karsı hislerimi yazmamdı.. ama baktım sara nın cıkısı karşısında gayet güzel kıvırdınız, benim size yaklasımlarında ise gayet güzel cevaplar verdiniz....

ben acık bir insanım.. bir süre sizlerle konusamam herhalde...

küsme olarak algılamayın bu kişisel bisey degil... sizin kedileri sevmeme özgürlügünüz gibi benimde tepki koyma özgürlügüm diyebiliriz...

Son düzenleme:

alla allaaaa ne alakaa anlamadımmm tamam sen bilirsinde arkadaşım kıvırmak derken yanlış bi cümle kullandın bunu belirtmek isterim vede saranın söylemesiyle hayvanlara zarar verilip verilmeyecegini bilecek degiliz degil mi 3 yaşındaki çocuk degiliz sadece kedileri sevmedigimizi söyledik yalan mı söyleseydik seni memnun etmek için kedileri sevmem ama köpekleri severim buda hiç kimseyi ilgilendirmez bu benim düşüncem

küsme olarak algılamayın bu kişisel bisey degil... sizin kedileri sevmeme özgürlügünüz gibi benimde tepki koyma özgürlügüm diyebiliriz...

iyi sen in gibi bende kızma hakkımı kullandım kıvırmak çok yanlış bi cümle kimsenin lafıyla lafımı degiştrimem

simdi kimse birsey yazmasın benim için çünkü en sevmedigim sey olmak üzere... bende bundan sonra bu konuyla ilgili tek bir cümle kurmayacagım... topigin bu bir iki sayfasına hapsetmek istiyorum bu mevzuyu....

burada herkesin tek bir amac icinde gönül birligi yaptığını düsünmek istiyorum.. oda bebeklerimizi sabırla beklerken dertlerimizi paylasmak....

verdiysem bir rahatsızlık lütfen kusura bakmayın

ne demek kıvırdınızzz yaa lafını bilde konuş.kimsenin kıvırdığı falan yok.sevmiyosam seviyrm diyerekk burda yapmacık olamam.hem benim neyi sevip sevmediğim seni hiç ilgilendirmez.

arkadaşlarrrrrrrrrrrrrrrr lütfennnnnnnnnnnnnnnnnnnn:44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44: hadi başka şeylerden konuşalımmmm

yemin ederim şuan o kadar çok sinirlendim ki,ve kırıldım

boşver arkadaşım lafını bilmezler yüzünden sinirlenme.kimseye açıklama yapmak zorunda değilsin.insanlar arasındada ssevmediğin oluyorr.sevmiyosun die bu işgence yapılsın onlara eziyet edilsin anlamını gelmezkiii.ne kadar saçma bi düşünce.konu nerden nereye geldi

aynen yaa konu nerden nereye geldii bencede kendini bilmezlik bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…