Sabırla Bebeğini Bekleyenler

kızlarr benim hazırlanmam gerekkk.onun için çıkmak zorundayımm.akşama kadarrr evde yokummgrşrz

HİKAYE

Senin dudakların pembe
Ellerin beyaz,
Al tut ellerimi bebek
Tut biraz!

Benim doğduğum köylerde
Ceviz ağaçları yoktu,
Ben bu yüzden serinliğe hasretim
Okşa biraz!

Benim doğduğum köylerde
Buğday tarlaları yoktu,
Dağıt saçlarını bebek
Savur biraz!

Benim doğduğum köyleri
Akşamları eşkıyalar basardı.
Ben bu yüzden yalnızlığı hiç sevmem
Konuş biraz!

Benim doğduğum köylerde
Kuzey rüzgârları eserdi,
Ve bu yüzden dudaklarım çatlaktır
Öp biraz!

Sen Türkiye gibi aydınlık ve güzelsin!
Benim doğduğum köyler de güzeldi,
Sen de anlat doğduğun yerleri,
Anlat biraz!

CAHİT KÜLEBİ

BESMELE

Her gün biraz daha yoruyor beni,
Hasretinle başa çıkamıyorum.
Her gece bir yerden vuruyor beni,
Sağ salim sabaha çıkamıyorum...

Savaşta geçirdim sanki bir ayı,
Düşmandan almadım ben bu yarayı,
Giderken verdiğin tek sigarayı,
Hatıradır diye yakamıyorum...

Vicdanın halimi hiç mi sormuyor?
Küsecek ne yaptım, aklım ermiyor!
Zalimsin demeye dilim varmıyor,
Tavrına bir isim takamıyorum...

Yeter ki mektup yaz canımı dile!
Yetmezse uğrunda çektiğim çile!
Nazar değer diye resmine bile
Besmele çekmeden bakamıyorum...

CEMAL SAFİ

kızlar sanırım benim düzenim bozuldu dünkü çok az pembelikten sonra
aradan 24 saat geçmesine rağmen hala bişey yok az önce yine pembemsi
bişiler geldi peçeteye off ya hiç böyle olmazdı benim halbuki hiç streste
yapmamıştım bu ay

tatlım günün gemişmiydi acaba hamile olabilirmisin bi test yap için rahat etsin belki geç döllenmedir progestana falan ihtiyacın vardır belli mi olur

MARANGOZ

Yaşlı bir marangozun emeklilik zamanı gelmişti. Patronu olan mutahhide, artık işten ayrılmak istediğinden bahsetti. Mutahaid bu iyi adamın ayrılmasına çok üzüldü. Ve ondan son bir ev daha inşa ettikten sonra işi bırakmasını rica etti. Marangoz kabul etti ve işe başladı ama çok isteksizdi. Baştan savma bir işçilik yaptı ve kalitesiz malzemeler kullandı. Evi bitirdikten sonra eve bakmaya gelen patronu dış kapının anahtarını marangoza uzattı. Ve “Artık bu ev senin” dedi. “sana benden hediye”

Marangoz öylesine şaşırmış ve utanmıştı ki…. İçinden, “keşke yaptığım evin kendi evim olduğunu bilseydim! Diye geçiriyordu. “Hayat bir kendin yap tasarımıdır” demiş biri. Bu günkü davranış ve seçimlerimiz yarın yaşayacağımız evi kurar.

tatlım günün gemişmiydi acaba hamile olabilirmisin bi test yap için rahat etsin belki geç döllenmedir progestana falan ihtiyacın vardır belli mi olur

günüm dündü valla ben bu yerleşme kanamalarını adetten önce gelir diye biliyorum
genelde adete 2-3 kala gelmiyormu adet gününde yada geçtikten sonra gelirmiki :26:
off ya gelecekse gelsin artık karnımda ağrıyor hala neden gelmiyor

tatlım yerleşme kanamsının tam olarak ne zaman geleceğini bende bilmiyorum.o yğzden bi test yap diyorum ne kaybedersinki hem için rahat etmiş olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…