Sabırla Bebeğini Bekleyenler

canım soğanı diri değilmiydi ağıza sert gelmiyomuydu:26:

yooook kuru soğanları çok küçük doğradım yeşil soğanlarıda çok ince doğradım.iyicene yoğurunca ezildi gitti içinde hiç ağıza diri gelmedi, valla. aslında resmini çektim size gösterebilirim bi ara

hııımm tamam canım arzuya selam söyle.afacan yeğeninide öp benim yerime.Allah onu nazrlardan saklasın.güzel mutlu sağlıklı ve uzun bi ömür nasip etsin inşallah.

amin canım Rabbim bizlerede nasip etsin inş.tatlım yiğenim prematüre doğdu dün dr konuşması falan geriden geliyo demiş özel eğitime başlıcakmış aklınıza geldikçe onada dua edin ne olur yaşıtlarını yakalasın :93::93:

benim çıkmam lazım kızlar görüşürz
tamam canım görüşürüz öpt.byyyyyyy

oh tatlım afiyet olsun yarasın bebiş olsun gelsin göbüşüne konsun ordan kollarına alasın bebişinin meleği olasın

inşallah Rabbim yardım eder ve yaşıtlarını yakalar.prematüre doğan bi çok çocuk hiç sorun yaşamıyo tatlım doktorlarada fazla aldırmayın ben eminim minik ayşenurun hiç bişey yok o daha melek Allah meleklerini korur.Allah onun her daim yardımcısı olsun inşallah.

Son düzenleme:
ayşegülcüm neden benle hiç konuşmuyosun geçen sana msn mi yolladım ama sen mesaj açılmıyo dedin ben msn mi vermesem bile sana bi cevap yazardım şekerrrrrr

Allah razı olsun canım hala dili çözülmedi bizide o üzüyo inş. Rabbimin izniyle hiç bişeyi kalmaz

ayşegülcüm neden benle hiç konuşmuyosun geçen sana msn mi yolladım ama sen mesaj açılmıyo dedin ben msn mi vermesem bile sana bi cevap yazardım şekerrrrrr

aaa sen o gün msn adresini yolladınmı canım yaa kıyamam bilmiyordumki
hem neden konuşmayayım bitanem seninle olurmu öyle şey dur ben sana yazıyorum
hemen oyy kuşum benim kıyamam ben sana

aaa sen o gün msn adresini yolladınmı canım yaa kıyamam bilmiyordumki
hem neden konuşmayayım bitanem seninle olurmu öyle şey dur ben sana yazıyorum
hemen oyy kuşum benim kıyamam ben sana

tatlım 10 dakikaya takıldım ben teklif yollasam sen kabul edersen olur deme bi deneyelim yolluyom şimdi

herkeslere günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

günaydın canumm, nasılsın? konusamadık ne zamdır..

yine mi Allah kolaylık versin yeterim

seker günaydın,cikmissin ben gelene kadar..

iyiyim canım ama içim sıkılıyo:44::44::44::44::44:

arkadasım kıyamam sana ben, neşemiz gelsin yerine inş....

cok güzel geldi bu ve diğer paylasımların seker..

günaydın kıjlarrrrrrrr

saracım bebeğim gene gül dökmüşsün yollarımıza du bende seni kocaman öpeyimmmmmmmm

güneydın talumm, kıymetlümm... kardesine mi gidicen, muhabbetiniz bol olsun canumm...

zeynebim hoşgeldin canım nasılsın:80::80::80::80:

süperim gülüm.... siz iyi olun ben daha da iyi olurum...

:78:şende menim datlum gıymetlim hemide altın dişlimsin
canım kızkardeşim bana gelcek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…