Sabırla Bebeğini Bekleyenler

canim yilar once dustum banyoda ve fazla ustune dusmedim ama simdi bebek tedavisine baslayinca biraz kilo aldim ve arisi cok oldu dayanilcak gibi deildi filim cekildi ..ve asiri derecede kayma oldu soylendi onerilen fizik tedavisi oldu artik ne olur bende bilmiyom ...........

ayyy çok geçmiş olsun canımmm inşallah bi sorun olmaz fizik tedavinin benim bu konuda hiç bi bilgim yok o yüzden cvp veremeyecegim dr na sorsaydınkeşke

canim yilar once dustum banyoda ve fazla ustune dusmedim ama simdi bebek tedavisine baslayinca biraz kilo aldim ve arisi cok oldu dayanilcak gibi deildi filim cekildi ..ve asiri derecede kayma oldu soylendi onerilen fizik tedavisi oldu artik ne olur bende bilmiyom ...........

canım yaaa Allah şifa versin:69: fizik tedavi işe yaradı mı:26:

benim birsi tupum tikali diyeride idare ediyor canim .....baskada yok ......senin canim ????

canım benimde tüpümün biri kapalı idi ama dr tüp bebekte önemli olmadıgını söyle bizim tüplerle alakamız yok dedi allaha şükür şimdilik bi sorun yok yumurtalarım gelişmiyordu ilaç larla baya i büyüttüler kısmetse cumartesi yoplanacak işte

ne yapiyim tatlım calışıyorum bende bebek olarak deil tabi iş olarak:)
3 aylık süremin dolmasını bekliyorum hayırlısıyla başlıycam calışmalara

bekle dedilerse bekle canim vucudun dinlensin biraz devam edersin ..........herseyin bir zamani var insalla en kisa zamanda allah hepimize nasip eder :16::16::16::16::16:

canım benimde tüpümün biri kapalı idi ama dr tüp bebekte önemli olmadıgını söyle bizim tüplerle alakamız yok dedi allaha şükür şimdilik bi sorun yok yumurtalarım gelişmiyordu ilaç larla baya i büyüttüler kısmetse cumartesi yoplanacak işte

canim insalla hersey yolunda olur .... yumoslarin da iyi olur kaliteli ...... herseyin hayirlisi canim ..........

kizlar bu kompyutarlar leptoplar hamile kalmak icin zararli oldunu okumustum bir yerde vucutan en az 50 santim uzakta olmasi gerekiyormus ...:26::26::26::26::26:......... benimki her zaman kucamda yapisik ...

Back
X