oluyo boyle seyler canim uzulme gel konusalim ...........![]()
kızlar çok geç geldiniz yaaa uykum geldi benim artık 1-2- dk daha durup kaçacam ben
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
oluyo boyle seyler canim uzulme gel konusalim ...........![]()
kızlar çok geç geldiniz yaaa uykum geldi benim artık 1-2- dk daha durup kaçacam ben
hosbulduk canim nasilsin ????????????????
canim sen iyimi sin bir sorunmu var ????????????
hoşbulduk canım ben iyiym sen nasılsın ben uzun zamandır görmüyorum senin fizik tedavin ne oldu canım?
yok canım allaha şükür bi sorunum yok sadece bayadır burdayımda kimsecikler gelmedi topige sıkıldım beklemekten ve uykum geldi haa küstügümden demiyorum ha sadece uykum geldi artık sabah erken kalkmıştım hastane felan derken yoruldum
hayirdir hastane derken tadaviye mi basliyorsun .............
yok canım allaha şükür bi sorunum yok sadece bayadır burdayımda kimsecikler gelmedi topige sıkıldım beklemekten ve uykum geldi haa küstügümden demiyorum ha sadece uykum geldi artık sabah erken kalkmıştım hastane felan derken yoruldum
iyi canim burda haftada bir gun gidiliyo yarin sabah yine gidicam herseyin hayirlisi canim .....iyim birazdaha iyim .........
tüp bebekteyim canım bugün yumurta takibi vardı kısmetse cumartesi yoplanacak hayırlısı ile inşallah hayırlı sonuç alırım
hayirlisi olsun canim ilk defa sanirim ........
dinlen canım sen hem sıkılmak da yokkimse yoksa bile yumoşlarla eğlen
![]()
canım neden fizik tedavi görüyordun:26:
iyi canim burda haftada bir gun gidiliyo yarin sabah yine gidicam herseyin hayirlisi canim .....iyim birazdaha iyim .........
tşkr ederim canımm evet ilk defa inşallah 2 ciye gerek kalmadan allahım nasip eder![]()
kızlarr ben çıkıyorum hepinize iyi geceler allaha emanet olun canlar k.i.b. öptüm hepinizi :79::79::79::79::80::80::81::81::81::81:![]()