Sabırla Bebeğini Bekleyenler

burun kızlarr hepinize limonlu çay limon istemeyenler almasın limonunu hımmm fala gelince ufukta sanki bi bebiş görüyorummm

aqfiyett ball olsun canımmm

oynayalım ama du zelalimizide çağıralım oda gelsin onsuz halay başı olmaz
zelaaaaaaaaaal zelaaaaaaaaaaal hadi gel halay çekecez [/COLOR]

ooohh ellerine sağlık hamarat akidişim menim

zelalsiz olur mu hic... olmass tabee...onun agriları sızıları var ama simdik...oynar miki acep :26::26::26:

senden birass ögreniyom tatlumm yoksa bana kalsa bırak daagınık kalsın .hehhe

burun kızlarr hepinize limonlu çay limon istemeyenler almasın limonunu hımmm fala gelince ufukta sanki bi bebiş görüyorummm

ellerine sağlık canım
fal içinde ağzına sağlık tatlım Allah ağzından işitsin amiiiiiiiiiiinn

Son düzenleme:
zelalsiz olur mu hic... olmass tabee...onun agriları sızıları var ama simdik...oynar miki acep :26::26::26:

senden birass ögreniyom tatlumm yoksa bana kalsa bırak daagınık kalsın .hehhe

oynar oynar zelooooooşş hadi gel ama bak halay çekicez. zeyno tut elimden

Son düzenleme:
ece,yeter,maonyaa sizde tutun elimden bakim hopppaaaaa:92::92::92::92::92::92::92:

ohhh yandan yandan :124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::122::122::122::122::122::122::119::119::119::119::119::119::119::119:

kızlaar ebru şallının bebeğini gördünüzmüü çok tatlı.magazinden bakın

ohhhh yaaaa.... biras biras daha küselll .......

kızlar ya insallah nisan ayında da bizim topikte böyle bayram havası olur hamile haberleriyle dolup tasar burası.... :97::97:
kıvır kıvır kıvırırız burada

kızlar men gidim bi çay yapim gelim akşamda limonlu kek le peynirli poğaça yaptım sizede getirim

Maksada sabırla erişilir.. Aceleyle değil! Sabret, doğrusunu Allah daha iyi bilir.. ( Hz Mevlâna )

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…