Selamlar kızlar bende aranıza yenı katılıyorum benı de alırmısınız?
kızlar behlül kaçarrrrr
korunmadan izin vermiyo mu dr lar,biraz araştırdım da,bazı yöntemler hariç,yapılabilir diyo.bende ocak ayında korunarak gittim
fizik tedaviyeee.yürüyemiodum adım atamıodum
hoş geldin,bizim kapımız herkeslere açık.Selamlar kızlar bende aranıza yenı katılıyorum benı de alırmısınız?
Evlenı 1.5 yıl oldu ve 1.5 yıldır ugrasıyoruz.Yanı evlendıgımızden bu yana ugrasıyoruz.Sıddetlı erkek faktoru canım
Maksada sabırla erişilir.. Aceleyle değil! Sabret, doğrusunu Allah daha iyi bilir.. ( Hz Mevlâna )
oy kıyamam men sana yakın olsak mende yapardım sana annen yaptığı kadar güzel olmasada benimkilerde fena sayılmazsaol tatlım, eline saglik
ehehe annem gelince oda bana yapar ki
kız niye güldün öglene dogru daha güzellesiyom ama bakbu kıvama geliyom
Bir şey yap. Güzel olsun..
Çok mu zor ?
O vakit güzel bir şey söyle.
Dilin mi dönmü...yor ?
Öyleyse güzel bir şey gör veya güzel bir şey yaz.
Beceremez misin ?
O zaman güzel bir şeye başla..
Ama hep güzel şeyler olsun.
Çünkü: "Her insan ölecek yaşta".
kızlar misafir geldi yarında has gideceğim iyi bakın kendiniz e
ah canım,benim herif sara nın menüleri görüyo galiba,benden irmik helvası istedi,yemekten sonra yaptım,yedik anca gelebildim.
yakında yaptığım diyetler boşa gitcek.
hani,gelmemişin ama sara cık.
kızlar benim mr sonucuma göre,fıtığın dışındaki zar yırtılmış ve dr um izin verirse fizik tedaviye gitcem,vermezse korunarak gene fizik tedaviye gitcem.:82:
bende ocak ayında korunarak gittim
fizik tedaviyeee.yürüyemiodum adım atamıodum
a
gördün gördün,gerçekten gördün,çok bayat bi espri .:78:
kızlar benim mr sonucuma göre,fıtığın dışındaki zar yırtılmış ve dr um izin verirse fizik tedaviye gitcem,vermezse korunarak gene fizik tedaviye gitcem.:82:
oy kıyamam men sana yakın olsak mende yapardım sana annen yaptığı kadar güzel olmasada benimkilerde fena sayılmaz
[/COLOR]
Tesekkurler kardelencıgım ınsallah ısteyen herkese en yakın zamanda...
Saracıgım ben 30 yasındayım 1.5 yıllık evlıyım.Esımde varıkosel vardı amelıyat oldu.Amalıyatın ustunden 1 yıl gectı ama degerler yukselmedı.Bır kez tup bebek denedık ve tutmadı(Sıddetlı erkek faktoru var canım bızde...
Saracıgım ben 30 yasındayım 1.5 yıllık evlıyım.Esımde varıkosel vardı amelıyat oldu.Amalıyatın ustunden 1 yıl gectı ama degerler yukselmedı.Bır kez tup bebek denedık ve tutmadı(Sıddetlı erkek faktoru var canım bızde...
saol tatlım, yok sende en güzel yaparsın bence, yemis kadar oldum, eline saglik...
güzeller iyi bakın kendinize, bende gidip yatayım, uykum geldi erkenden...
iyi geceler sekerler..
bizlerde 30 ve üstlerindeyiz genel olarak,zaten sorunların çok olmasıda yaşımızla alakalı galiba,aynı durumdaki gençler daha çabuk hamile kalıyolar gördüğüm kadarıyla.Tesekkurler kardelencıgım ınsallah ısteyen herkese en yakın zamanda...
evek görmüsüm demek ki bi anda kayboldum ama..
ay, gecmis olsun canım , bende cektim o dertleri... insallah tez zamanda kavusursun sagligine tekrar....
hosgeldin herasles, umarım hamile kalırsın canım, hasretin biter ins.
saol tatlım, yok sende en güzel yaparsın bence, yemis kadar oldum, eline saglik...
kızlar bi sitede okudum paylaşmak istedim
ARKADAŞLAR KENZÜL ARŞ ÇOK BÜYÜK Bİ DUA AKAN SUYA OKUNSA DURURMUŞ HİKMETİ ÇOK BÜYÜK. ARKADAŞIM BANA 7 CUMA ÜST ÜSTE CUMA SAATİNDE OKUMAMI VE SECDEYE KAPANIP DUA ETMEMİ İSTEDİ ARKADAŞIM BUNU YAPMIŞ VE ALLAHIN İZNİYLE HAMİLE KALMIŞ,ONADA ARKADAŞI DEMİŞ...ARKADAIDA BU YÖNTEMLE HAMİLA KALMIŞ VE BENDE OKUDUM 7.CUMADAN SONRA HAMİŞİMMMMM....TABİKİ 7 CUMAYA KADAR HASTALANNLAR OLABİLİR O ZAMAN DUASINA İNANADIĞINIZ YADA ANNENİZE FALAN DEYİN SİZE NİYETLENİP OKUSUN.....DUANIZ OLMASA NE EHEMMİYETİNİZ OLURDU...DİYE AYET VAR....LÜTFENKULAK VERİN VE SAMİMİ OLUN EĞER MANASINI OKURSANIZ ÇOK ANLAMILI OLDUĞUNU GÖRECEKSİNİZ......
güzeller iyi bakın kendinize, bende gidip yatayım, uykum geldi erkenden...
iyi geceler sekerler..
bizlerde 30 ve üstlerindeyiz genel olarak,zaten sorunların çok olmasıda yaşımızla alakalı galiba,aynı durumdaki gençler daha çabuk hamile kalıyolar gördüğüm kadarıyla.
bi yandan tv,bi yandan face,bi yandan araştırma,çok yönlü çalışyorum zeynebim
sara cım,hoş geldin balım.
bizlerde 30 ve üstlerindeyiz genel olarak,zaten sorunların çok olmasıda yaşımızla alakalı galiba,aynı durumdaki gençler daha çabuk hamile kalıyolar gördüğüm kadarıyla.
bi yandan tv,bi yandan face,bi yandan araştırma,çok yönlü çalışyorum zeynebim
sara cım,hoş geldin balım.
kızlarrrrr arkadaş benim davetlimdir ona göreeeeeeeee
hoş geldin canımmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?