• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sabırla Bebeğini Bekleyenler

annemlerdeyim ben de/...normal yani eski tas eski hamam anliyacagin..belin mi agriyordu senin? nasil oldun?

evet 3 yil once dusmustum banyoda dok.gitim zamanla gecer dediler ama gitikce dahada cok ariyo kiloda aldim o daha cok zorlamaya basladi...her tup denemesinde 2 kilo aldim ve halen aliyom su anda yememde fazla yok .....belim icin cuma gunu filim cektirdim bugun yarin sonuc cikar bakalim ne olucak ....artik bir fizik tedavisi mi olur ne olur bende bilmiyorum ...bildiyim bu ariya dayanmak cok zor ...

gunaydin tatli kizlar .....:79::79::79::79::79::79:

günaydın tatlı cadı.nasılsın sen regl olmadın dimi test yaptın mı canım?

şekerler akşam görüşürüz umarım burda olursunuz benim eşim gececi tekim yanii:):)

edacım burdayız canım.gel sohbet ederiz.

merhaba güzeller:16::16::16:
nasılsınız?
buralardayım ben, geziniyorum......

zeynocum nerelerdesin.gelde konuşuk edelim.

saracım cevap bekliyorum tatlişim...pc başında yoksun sanırım...

hb tatlım...valla olanlardan atıştırdım canım çorba falan vardı yoğurt bulgur yedim...iştahım kaç gündür yok zaten...:nazar::38:

hb tatlım..iyiyiz çok şükür..sen nasılsın saracım?:nazar::38:

saracım cevap bekliyorum tatlişim...pc başında yoksun sanırım...

geldim canım ben iyiyim.sağolasın.bugün biraz işim vardıda ama şimdi bitti.:34::34::34::34:

yaa kıslar ohh valla hiç kimse çalışmıo herhalde ben bu gün 22:00 da cıkacaktım işten hemen gelir girerim die düşündüm ama mesaiye kaldık kimse kalmamıştır ama yinede bir bakiyim dedim
ne güsel kaynatmışsınız valla bu arada kardelencim gecmiş olsun canım kib
nese bende yorgunum yatayım barii tatlı rüyalarrr hepinize fıstıklarrr...:16::16::16::16::16::16:
ahhh ahhh,işleri ihmal edip takılıyoruz buralara bide,çalışmayı bırak.
teşekkür ederim canım,geçti şükür.
görüşürüz inşallah.

canım bende gelmeyi planlıyordum ama dün hastanede o kadar yorulmuşum ki akşam eşimde bende sızıp kalmışız canımcım...stres yordu beni iki gündür...:nazar::31::38:

:nazar::38::38: saol bitanem.

saol kardelencim...amin tatlım..inşallah bir daha böyle kötü bişey yaşamayız canım..duanızı eksik etmeyin..sizlerde benim dualarımdasınız her zaman canım benim..:nazar::38:
inşallah canım,son üzülüşünüz olsun,sende bizlere dua etmeyi ihmal etme.
yazdım canım bakabilirsin.
ne yazıyo be leyloş özelden acep,merak ettim bak:97:

Back
X