gunaydin tatli kizlar .....:79::79::79::79::79::79:
cadicim sen nerelerdesin yaaa?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cadicim sen nerelerdesin yaaa?
bu aralar biraz islerim var doktora gidip geliyorum ...sen nasilsin ne yapiyorsun canim ?????????????
annemlerdeyim ben de/...normal yani eski tas eski hamam anliyacagin..belin mi agriyordu senin? nasil oldun?
sagol tatlim..sen calisiyor muydun/?
şekerler akşam görüşürüz umarım burda olursunuz benim eşim gececi tekim yanii:):)
merhaba güzeller
nasılsınız?
buralardayım ben, geziniyorum......
slm şekerler...biz geldik...![]()
zeynocum nerelerdesin.gelde konuşuk edelim.
hb tatlım...valla olanlardan atıştırdım canım çorba falan vardı yoğurt bulgur yedim...iştahım kaç gündür yok zaten...hosgeldin canim....ne yedin bakiyim?
hoşgeldiniz canım.nasılsın tatlım.
hb tatlım...valla olanlardan atıştırdım canım çorba falan vardı yoğurt bulgur yedim...iştahım kaç gündür yok zaten...
hb tatlım..iyiyiz çok şükür..sen nasılsın saracım?![]()
saracım cevap bekliyorum tatlişim...pc başında yoksun sanırım...
sara özele cevap yazsana tatlım...![]()
ahhh ahhh,işleri ihmal edip takılıyoruz buralara bide,çalışmayı bırak.yaa kıslar ohh valla hiç kimse çalışmıo herhalde ben bu gün 22:00 da cıkacaktım işten hemen gelir girerim die düşündüm ama mesaiye kaldık kimse kalmamıştır ama yinede bir bakiyim dedim
ne güsel kaynatmışsınız valla bu arada kardelencim gecmiş olsun canım kib
nese bende yorgunum yatayım barii tatlı rüyalarrr hepinize fıstıklarrr...![]()
inşallah canım,son üzülüşünüz olsun,sende bizlere dua etmeyi ihmal etme.
canım bende gelmeyi planlıyordum ama dün hastanede o kadar yorulmuşum ki akşam eşimde bende sızıp kalmışız canımcım...stres yordu beni iki gündür...
saol bitanem.
saol kardelencim...amin tatlım..inşallah bir daha böyle kötü bişey yaşamayız canım..duanızı eksik etmeyin..sizlerde benim dualarımdasınız her zaman canım benim..![]()
ne yazıyo be leyloş özelden acep,merak ettim bak:97:yazdım canım bakabilirsin.