• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sabırla Bebeğini Bekleyenler

canım senin gebelik şüphen var bu durumda saçını boyaman doğru değil boyadaki kimyasallar zarar veriyo keşke biraz daha bekleseydin durumun tam olarak belli olsaydı:68::68::68::68:

bu sabah yine test yaptim canim yok yok bende boyadim .... ama boyadiktan hemen sonra tolete gitim ve silindiyimde cok acik pembe bise geldi sanirim adet oluyorum

bu sabah yine test yaptim canim yok yok bende boyadim .... ama boyadiktan hemen sonra tolete gitim ve silindiyimde cok acik pembe bise geldi sanirim adet oluyorum

tatlım bebiş yoksa:93:biran önce hastalanman iyi yoksa korkuyodum bu kız niye hastalanmıyo diye hiç üzülme bitanem birkaç ay normal deneyin mesela incir kürüne başlayabilirsin yumoşların için eşinede keçiboynuzu bide ateş takibi inş. normal yoldan bebişin gelir canım:48::48::48::48:

tatlım bebiş yoksa:93:biran önce hastalanman iyi yoksa korkuyodum bu kız niye hastalanmıyo diye hiç üzülme bitanem birkaç ay normal deneyin mesela incir kürüne başlayabilirsin yumoşların için eşinede keçiboynuzu bide ateş takibi inş. normal yoldan bebişin gelir canım:48::48::48::48:

bilemiyorum canim insala olurum benide sikinti basti karnim sis kilo aliyorum surekli olmayi bende istiyorum .... bende dusunuyorum biraz bekliyem ama dok. demisti her ay pes pese yaptigin zaman fazla bise kulanmadimiz icin takip daha kolay oluyo birde sadece pregnul igne vurup 5 gun sonra transvera gitiyim icin her ay ve ya bir ay arayla sansi daha cok artiriyomus ........

merhaba arkadaşlar ben daha bugün katıldm aranıza size birşey sormak istiorum bende haile kalmaya çalışıyorum son 3 aydır olmuyor ve her ilişki sırasında kötü koku geliyor doktor vajinal tablet verdi düzeldi ama sıkça tekrarlıyor kendini bu sorunun çözümünü bilen yada aynısını yaşayan ark.lar var mı ne yapmam gerekiyor gebeliğe engel midir bu :14:

hg kardelenim:54::54::54:dr a gittinmi:26:tatlım herkes benim gibi sessizmi ben hiç konuşmam biri beni dürtmese konuşmak aklıma gelmez inandınmı bana:60::60::60::60::60::60::60::60::60:
hoş bulduk kuzu,iyiymiş yumoşum,bu gece çatlatıyoz inşallah,cumaya çatlar sanırım:34:
meraba canim nasilsin ??????????????????
iyidir cadıcık,adet olmana sevindim,hamile değilsen olmalısın,her adet yeni bir umut çünkü.
bu arada incir kürünü dene bencede,benim fsh çok düşmüş,ben incire bağlıyorum.
sabah pembe gozluklerımı taktım gordunmu zelalım

banada bi pembe gözlük versene metukacım.:38:

hoş bulduk kuzu,iyiymiş yumoşum,bu gece çatlatıyoz inşallah,cumaya çatlar sanırım:34:

iyidir cadıcık,adet olmana sevindim,hamile değilsen olmalısın,her adet yeni bir umut çünkü.

:103::103::103::103::103::103::103::103::103::103::103::109::109:

ay canim insala olurum artik kafayi yicem incir kurunu denicam .... siz nasil yapiyorsunuz biraz anlatin

merhaba arkadaşlar ben daha bugün katıldm aranıza size birşey sormak istiorum bende haile kalmaya çalışıyorum son 3 aydır olmuyor ve her ilişki sırasında kötü koku geliyor doktor vajinal tablet verdi düzeldi ama sıkça tekrarlıyor kendini bu sorunun çözümünü bilen yada aynısını yaşayan ark.lar var mı ne yapmam gerekiyor gebeliğe engel midir bu :14:

mrb edacım geçmiş olsun enfeksiyon olsa fitil kullanmışsın geçerdi bence iyi bi kadın doğumcuya git bi kontrolden geçirsinler seni mantar falan yok deme:26:onunda koku yaptığını duymuştum ama kaşıntım var dememişsin eşinin spermi kokulu olabilir onu araştırdılarmı:26:canım inş. en yakın zamanda bebişine kavuşursun:16::16:

9 10 tane inciri,yarım litre kaynayan,klorsuz suya ikiye bölerek atıp,20 dakika kaynatıp,ılıdıktan sonra süzüp,içiyoruz,yumurtanın çatlama günlerinde ise,bir havucu dörde bölüp,son dört dakika incirle beraber kaynatıyoruz.
incirin dışını yıkıyoruz,pudralarından arınması için,bu kadar:56:

Back
X