- 11 Nisan 2010
- 12.514
- 49
- 733
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım senin gebelik şüphen var bu durumda saçını boyaman doğru değil boyadaki kimyasallar zarar veriyo keşke biraz daha bekleseydin durumun tam olarak belli olsaydı![]()
selammmmmmm
pufffffff,amma çok konuşuyosunuz ha,sabahtan beri okudum
selammmmmmm
pufffffff,amma çok konuşuyosunuz ha,sabahtan beri okudum
bu sabah yine test yaptim canim yok yok bende boyadim .... ama boyadiktan hemen sonra tolete gitim ve silindiyimde cok acik pembe bise geldi sanirim adet oluyorum
sabah pembe gozluklerımı taktım gordunmu zelalım
tatlım bebiş yoksa:93:biran önce hastalanman iyi yoksa korkuyodum bu kız niye hastalanmıyo diye hiç üzülme bitanem birkaç ay normal deneyin mesela incir kürüne başlayabilirsin yumoşların için eşinede keçiboynuzu bide ateş takibi inş. normal yoldan bebişin gelir canım![]()
hoş bulduk kuzu,iyiymiş yumoşum,bu gece çatlatıyoz inşallah,cumaya çatlar sanırımhg kardelenimdr a gittinmi:26:tatlım herkes benim gibi sessizmi ben hiç konuşmam biri beni dürtmese konuşmak aklıma gelmez inandınmı bana
![]()
iyidir cadıcık,adet olmana sevindim,hamile değilsen olmalısın,her adet yeni bir umut çünkü.meraba canim nasilsin ??????????????????
sabah pembe gozluklerımı taktım gordunmu zelalım
:103::103::103::103::103::103::103::103::103::103::103::109::109:hoş bulduk kuzu,iyiymiş yumoşum,bu gece çatlatıyoz inşallah,cumaya çatlar sanırım
iyidir cadıcık,adet olmana sevindim,hamile değilsen olmalısın,her adet yeni bir umut çünkü.
bu arada incir kürünü dene bencede,benim fsh çok düşmüş,ben incire bağlıyorum.
banada bi pembe gözlük versene metukacım.![]()
:103::103::103::103::103::103::103::103::103::103::103::109::109:
hoş bulduk kuzu,iyiymiş yumoşum,bu gece çatlatıyoz inşallah,cumaya çatlar sanırım
iyidir cadıcık,adet olmana sevindim,hamile değilsen olmalısın,her adet yeni bir umut çünkü.
bu arada incir kürünü dene bencede,benim fsh çok düşmüş,ben incire bağlıyorum.
banada bi pembe gözlük versene metukacım.![]()
merhaba arkadaşlar ben daha bugün katıldm aranıza size birşey sormak istiorum bende haile kalmaya çalışıyorum son 3 aydır olmuyor ve her ilişki sırasında kötü koku geliyor doktor vajinal tablet verdi düzeldi ama sıkça tekrarlıyor kendini bu sorunun çözümünü bilen yada aynısını yaşayan ark.lar var mı ne yapmam gerekiyor gebeliğe engel midir bu![]()
:103::103::103::103::103::103::103::103::103::103::103::109::109: