• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sabırla Bebeğini Bekleyenler

semi hoşgeldin canım.epeydir görüşemiyoruz.nerlerdesin neler yapıyosun?

kızlar şu hamilelik konusundan biraz uzaklaşalım.ne dersiniz ? bakın bişey soracam.çamaşır kurutma makinesi kullananız varmı.ben çok merak ediyorum.gerçekten işe yarıyormu,çamaşırlara bi zararı oluyormu?çok elektrik tüketiyormu?gibi.
canım benim evimde yok, ama apartmanın camasir odasinda var o makina, bazen onu kullanıyorum, evet ise yarıyor, ayarları var istedigin kadar kuratabiliyosun, özellikle, mesela elyaf yorgan, yastif vb. gibi zor kurayan seylerde iyi ki varmıs diyosun.... güzel bi alet bence...

tatlım eşime diyodum bulaşık makinesi alalım tatlım bizim makinemiz var zaten hemde tam otomatik senden iyi makinemi var iki kişinin bulaşığı ne olcak diyodu:37::60::60::60::60:bide kurutma makinesi desem ne der Allah bilir:60::60::60::60:

:60::60::60::60::60::60::60: sen harikasın zelalım. canım bende daha eşime demeye cesaret edemedim.hhiiişş laf aramızda.:34::34::34::34::34:ama araştırıyorum kışın çamaşır kurutmak çok zor ya o yüzden düşünmeye başladım.

merhaba kızlar.
zelalcim incir kürü kullanıyormuşsun canım
incirin kist üzerinde olumsuz etkilerini okumuştum
araştır istersen canım
kaş yaparken göz çıkarmayalım:16::16:

tatlım nerdesin ya bende diyodum semi niye hiç gelmiyo yoksa bizi sevmiyomu:53::53::53:hg canım nasılsın tatlım bende miyom var kist içinde saraçoğlu haftada 3 gün beyaz soğanı ince dilimleyin üzerine bir kaşık sumak serpin yemekten önce yiyin diyodu hem pkolulara hem kisti olanlara iyimiş:66::66::66::66::66::66:

semi hoşgeldin canım.epeydir görüşemiyoruz.nerlerdesin neler yapıyosun?

hoşbulduk canım.
geliyorum topiğinize görürsünüz arada aşağıda ama zamanım olmuyor okuyup çıkıyorum genelde.
ne yapalım işte adet bitti çalışmalar başladı.

pikepolat sen yurtdışındamısın:26::26:

canım benim evimde yok, ama apartmanın camasir odasinda var o makina, bazen onu kullanıyorum, evet ise yarıyor, ayarları var istedigin kadar kuratabiliyosun, özellikle, mesela elyaf yorgan, yastif vb. gibi zor kurayan seylerde iyi ki varmıs diyosun.... güzel bi alet bence...

ben kulanmiyorum canim ama kulananlar cok memnun elektri bilmiyorum fazlami harciyo:26:

tatlım eşime diyodum bulaşık makinesi alalım tatlım bizim makinemiz var zaten hemde tam otomatik senden iyi makinemi var iki kişinin bulaşığı ne olcak diyodu:37::60::60::60::60:bide kurutma makinesi desem ne der Allah bilir:60::60::60::60:

kızlar yorumlarınız için çok teşekkür ederim.

kızlar ben cikiyim isleri toparlayayım biraz yoksa cok zorda kalicam, hepinizi cok öpüyorum, gene ara verip gelirim ben.. iyi bakın kendinize..:16::16::16::16::16::16::16::16:

kızlar şu hamilelik konusundan biraz uzaklaşalım.ne dersiniz ? bakın bişey soracam.çamaşır kurutma makinesi kullananız varmı.ben çok merak ediyorum.gerçekten işe yarıyormu,çamaşırlara bi zararı oluyormu?çok elektrik tüketiyormu?gibi.

ben kullanıyorum canım ...havanın guzel gunlerınde balkonda kurutuyorum....kısın ;ıyıkı almısım dıyorum..bızım ev çok rutubetlı..gardırobumdakı kıyafetlerın kuf oldugunu bılırım...care olarak aldık ve çok ıse yaradı....fatura da 15 20 mılyon fark yaptı....tabı A yada B sınıfı almak lazım....

tatlım nerdesin ya bende diyodum semi niye hiç gelmiyo yoksa bizi sevmiyomu:53::53::53:hg canım nasılsın tatlım bende miyom var kist içinde saraçoğlu haftada 3 gün beyaz soğanı ince dilimleyin üzerine bir kaşık sumak serpin yemekten önce yiyin diyodu hem pkolulara hem kisti olanlara iyimiş:66::66::66::66::66::66:

olurmu öyle şey tatlım.vakitsizlikten.
önce kimi nerde bulacağımı şaşırdım
sonra yolları öğrendim.
bu kezde vaktim olmadı.sende yoktun birkeç gündür sanırım
öle işte.
nanelinin miyomuna dr kesin ameliyet demiş.ama soğan suyu ile ertemiz olmuş rahim.
sende dene isteren.
ben kistim için denedim soğansuyunu ama bir ay korktum sonra ters etki yapar büyütür falan diye bıraktım canım

hoşbulduk canım.
geliyorum topiğinize görürsünüz arada aşağıda ama zamanım olmuyor okuyup çıkıyorum genelde.

merhaba canım, nasılsın, kıbrasta, lefkosa'dayim canım.. yari- yurtdisi...

hoşbulduk canım.

hıııııımm tamam canım.hadi sıkı çalışda bu ay bize yeğen müjdesi ver canım.:34::34::34::32::32::32::32::32::21::21::21::21::21:

merhaba canım, nasılsın, kıbrasta, lefkosa'dayim canım.. yari- yurtdisi...

hım tamam yazmıştın daha önce hatırladım
ne bileyim ben hiç çamaşırhanesi olan bir apartman görmedim de güzel memleketimde
filmler hariç:9::9:
yada benim cahilliğim:78::78::78:

Toplam 7 kullanıcı konuyu okuyor. (7 üye ve 0 ziyaretçi)

sara_28 semi+ caadi+ metuka+ LeYLa_21+ zelalca+ pikepolat+

maşallah kalabalığız kızlar.:nazar::nazar::nazar::nazar:

olurmu öyle şey tatlım.vakitsizlikten.
önce kimi nerde bulacağımı şaşırdım
sonra yolları öğrendim.
bu kezde vaktim olmadı.sende yoktun birkeç gündür sanırım
öle işte.
nanelinin miyomuna dr kesin ameliyet demiş.ama soğan suyu ile ertemiz olmuş rahim.
sende dene isteren.
ben kistim için denedim soğansuyunu ama bir ay korktum sonra ters etki yapar büyütür falan diye bıraktım canım

:48::48::48:canım benimkine daha küçük diyolar bakalım aslında küçükken soğanı içsem daha iyi ama benimki yumoşta bi faydası olurmu dersin:26:demek çalışmalar başladı hı hadi rast gele canım bizde başladık çalışmalara:9::9::9::9::9:

semi hg tatlım...nasılsın?sıkıntı vardı sanırım giderildimi canım...:nazar::38:

Back
X