Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım benim evimde yok, ama apartmanın camasir odasinda var o makina, bazen onu kullanıyorum, evet ise yarıyor, ayarları var istedigin kadar kuratabiliyosun, özellikle, mesela elyaf yorgan, yastif vb. gibi zor kurayan seylerde iyi ki varmıs diyosun.... güzel bi alet bence...kızlar şu hamilelik konusundan biraz uzaklaşalım.ne dersiniz ? bakın bişey soracam.çamaşır kurutma makinesi kullananız varmı.ben çok merak ediyorum.gerçekten işe yarıyormu,çamaşırlara bi zararı oluyormu?çok elektrik tüketiyormu?gibi.
canım inş. ikinizde hastalanmassınız böleolursunuz
![]()
tatlım eşime diyodum bulaşık makinesi alalım tatlım bizim makinemiz var zaten hemde tam otomatik senden iyi makinemi var iki kişinin bulaşığı ne olcak diyodubide kurutma makinesi desem ne der Allah bilir
![]()
merhaba kızlar.
zelalcim incir kürü kullanıyormuşsun canım
incirin kist üzerinde olumsuz etkilerini okumuştum
araştır istersen canım
kaş yaparken göz çıkarmayalım![]()
semi hoşgeldin canım.epeydir görüşemiyoruz.nerlerdesin neler yapıyosun?
canım insallah sen de ve burdaki tüm arkadaslarimiz da boyleolurus.....
canım benim evimde yok, ama apartmanın camasir odasinda var o makina, bazen onu kullanıyorum, evet ise yarıyor, ayarları var istedigin kadar kuratabiliyosun, özellikle, mesela elyaf yorgan, yastif vb. gibi zor kurayan seylerde iyi ki varmıs diyosun.... güzel bi alet bence...
ben kulanmiyorum canim ama kulananlar cok memnun elektri bilmiyorum fazlami harciyo:26:
tatlım eşime diyodum bulaşık makinesi alalım tatlım bizim makinemiz var zaten hemde tam otomatik senden iyi makinemi var iki kişinin bulaşığı ne olcak diyodubide kurutma makinesi desem ne der Allah bilir
![]()
kızlar şu hamilelik konusundan biraz uzaklaşalım.ne dersiniz ? bakın bişey soracam.çamaşır kurutma makinesi kullananız varmı.ben çok merak ediyorum.gerçekten işe yarıyormu,çamaşırlara bi zararı oluyormu?çok elektrik tüketiyormu?gibi.
kızlar ben cikiyim isleri toparlayayım biraz yoksa cok zorda kalicam, hepinizi cok öpüyorum, gene ara verip gelirim ben.. iyi bakın kendinize..![]()
kızlar ben cikiyim isleri toparlayayım biraz yoksa cok zorda kalicam, hepinizi cok öpüyorum, gene ara verip gelirim ben.. iyi bakın kendinize..![]()
tatlım nerdesin ya bende diyodum semi niye hiç gelmiyo yoksa bizi sevmiyomuhg canım nasılsın tatlım bende miyom var kist içinde saraçoğlu haftada 3 gün beyaz soğanı ince dilimleyin üzerine bir kaşık sumak serpin yemekten önce yiyin diyodu hem pkolulara hem kisti olanlara iyimiş
![]()
hoşbulduk canım.
geliyorum topiğinize görürsünüz arada aşağıda ama zamanım olmuyor okuyup çıkıyorum genelde.
ne yapalım işte adet bitti çalışmalar başladı.
pikepolat sen yurtdışındamısın:26::26:
hoşbulduk canım.
geliyorum topiğinize görürsünüz arada aşağıda ama zamanım olmuyor okuyup çıkıyorum genelde.
ne yapalım işte adet bitti çalışmalar başladı.
pikepolat sen yurtdışındamısın:26::26:
merhaba canım, nasılsın, kıbrasta, lefkosa'dayim canım.. yari- yurtdisi...
olurmu öyle şey tatlım.vakitsizlikten.
önce kimi nerde bulacağımı şaşırdım
sonra yolları öğrendim.
bu kezde vaktim olmadı.sende yoktun birkeç gündür sanırım
öle işte.
nanelinin miyomuna dr kesin ameliyet demiş.ama soğan suyu ile ertemiz olmuş rahim.
sende dene isteren.
ben kistim için denedim soğansuyunu ama bir ay korktum sonra ters etki yapar büyütür falan diye bıraktım canım