kızlar bi incirime bakayım olmuşsa bi bardak alayım geleyim:120::120::120::120:
sende artik incirci zelossun

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar bi incirime bakayım olmuşsa bi bardak alayım geleyim:120::120::120::120:
bende doktora gidiyorum yarın, sen neden gidiyosun? kontrol mu, baska bisey mi?
zeloşşşşşşşşş sara hamile olabilir.....inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh![]()
zeloşşşşşşşşş sara hamile olabilir.....inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh![]()
kızlar sizi çok seviyorum ben.leyloşum inşallah bi avazda kurtulursun ve buseyi kucağına alırsın.
metukam sen zelal,kardelen,cadı,zeynep,eda,leyli,ben ve adını sayamadığım isteyen herkes inşallah tez vakitte hamiş oluruzda bebek hasretimiz diner.
bende doktora gidiyorum yarın, sen neden gidiyosun? kontrol mu, baska bisey mi?
akşama ne yemek var...size menü sunayım şunu yap deyin bana hadi..fikir verin canlarım...
karnıbahar
ıspanak
kabak
akşama ne yemek var...size menü sunayım şunu yap deyin bana hadi..fikir verin canlarım...
karnıbahar
ıspanak
kabak
kızlar sizi çok seviyorum ben.leyloşum inşallah bi avazda kurtulursun ve buseyi kucağına alırsın.
metukam sen zelal,kardelen,cadı,zeynep,eda,leyli,ben ve adını sayamadığım isteyen herkes inşallah tez vakitte hamiş oluruzda bebek hasretimiz diner.
zeynom sana pıkem yada pıkecım desem kızarmısın
oh oh afiyet olsun canim misir ekmeyini cok merak ederim izine geldimsa ins.bulurum tadini merak ediyorum![]()
karnıbahar
ıspanak
kabak
niye kızayım canım, kedimin ismi pike, hic kızmam....
canım bende tarifi internetten buldum yaptım, hic bilmezdim bende nasıldır falan...
böyle güzel bir duaya kocaman bir aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn diyorum bitanem...Rabbim herkese annelik duygusunu tattırsın içindede bizlere canım..annelik o kadar kutsalmışki yeni yeni anlıyorum ben...karnındayken ayrı endişe ediyorsun..görmediğin bir varlığı karnında taşıyorsun hissediyorsun seviyorsunkızlar sizi çok seviyorum ben.leyloşum inşallah bi avazda kurtulursun ve buseyi kucağına alırsın.
karnıbahar yanına ne yapayım metukam...?karnabahar olabılır nacızane fıkrım![]()
ben kabak mucver yapicam dunden sulu icli koftem de var yanina dusunurum daha![]()
sara test yapmadın mı sen tontişim...?![]()
ıyıyım canım yapacak bısı yok yarın dr a gıtcem ...merak etmeyın oldu mu
sende inşallah hayırlı haberlerle gelirsin canım.sende gelir gelmez haber ver tamam mı tatlım merakta bırakma.
bence yarın yada sonraki günü beklesin test icin,,, nacizane benim fikrim...sara test yapmadın mı sen tontişim...?![]()
gıdıp yımamı yapıyım...:90::90::90::90::89::89::89::89:
amin canım, insallah....![]()
tabi yazarım, sagol tatlım...
bence yarın yada sonraki günü beklesin test icin,,, nacizane benim fikrim...