• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sabırla Bebeğini Bekleyenler

zeloşşşşşşşşş sara hamile olabilir.....inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh :nazar::66::66::66::66::66:

kızlar sizi çok seviyorum ben.leyloşum inşallah bi avazda kurtulursun ve buseyi kucağına alırsın.

metukam sen zelal,kardelen,cadı,zeynep,eda,leyli,ben ve adını sayamadığım isteyen herkes inşallah tez vakitte hamiş oluruzda bebek hasretimiz diner.

kızlar sizi çok seviyorum ben.leyloşum inşallah bi avazda kurtulursun ve buseyi kucağına alırsın.

metukam sen zelal,kardelen,cadı,zeynep,eda,leyli,ben ve adını sayamadığım isteyen herkes inşallah tez vakitte hamiş oluruzda bebek hasretimiz diner.

canım yaaaaa:70::70::70::70::70::69:

aminnnnnnnnnnnn insallaaaaaaaaaaaaaa

zeynom sana pıkem yada pıkecım desem kızarmısın

niye kızayım canım, kedimin ismi pike, hic kızmam....

oh oh afiyet olsun canim misir ekmeyini cok merak ederim izine geldimsa ins.bulurum tadini merak ediyorum :56::56::56::56::56:

canım bende tarifi internetten buldum yaptım, hic bilmezdim bende nasıldır falan...

akşama ne yemek var...size menü sunayım şunu yap deyin bana hadi..fikir verin canlarım...

karnıbahar
ıspanak
kabak

pirinçli ıspanak yap.üzerine sarımsaklı yoğurt dök çok güzel oluyo hem besleyicide hem sana hem buseye çok yararlı.

karnıbaharıda ben karnabahar,patates.sivribiber,domates,soğan,sarımsak azıcıkda salçakataraktan pişiriyorum çok güzel oluyo.hemdeçok basit.çünkü hepsini çiğden koy ocağın altını kıs bırak pişsin.

kabaklada mücver yap.yanınada cacık.ohhhh mis gibi.

ne güzel tarifler verdim dimi.seç beğen.ama sen tarif istememiştimki diyeceksin :9::9::9::9::9::9::9::9:olsun belki birini beğenirsin fikrin olur dimi ama:34::34::34:

böyle güzel bir duaya kocaman bir aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn diyorum bitanem...Rabbim herkese annelik duygusunu tattırsın içindede bizlere canım..annelik o kadar kutsalmışki yeni yeni anlıyorum ben...karnındayken ayrı endişe ediyorsun..görmediğin bir varlığı karnında taşıyorsun hissediyorsun seviyorsun :69::69:ayyyyyyyyy saracım ya beni ağlattın iş yerinde...:nazar::43::43::43::43: çok duygulandım...zaten aşırı duygusal bir insanım...hamilelik iyice duygusal yaptı beni...:54::54::54::54:
karnabahar olabılır nacızane fıkrım:69::69:
karnıbahar yanına ne yapayım metukam...?
ben kabak mucver yapicam dunden sulu icli koftem de var yanina dusunurum daha :56::56::56:

kabak mücveri eşim yemiyor canım ya...bende severimde..anca kızartacaksın ona..öyle seviyor..köfte yiyemiyorum hamilelikte tiksinti geldi..normalde bayılırdım köfteye..:nazar::38::38:

amin canım, insallah.... :49::49::49: :16::16::16::16:
sende inşallah hayırlı haberlerle gelirsin canım.sende gelir gelmez haber ver tamam mı tatlım merakta bırakma.

tabi yazarım, sagol tatlım...:71:
sara test yapmadın mı sen tontişim...?:nazar::38:
bence yarın yada sonraki günü beklesin test icin,,, nacizane benim fikrim...

amin canım, insallah.... :49::49::49: :16::16::16::16:

tabi yazarım, sagol tatlım...:71:

bence yarın yada sonraki günü beklesin test icin,,, nacizane benim fikrim...

bende öyle düşünüyorum canım en azından bi iki gün daha ümitleneyim şimdi tek çizgiyi görsem moralim bozulacak.oturup bi tencere dolmayı yiyecem sonra gelsin kilolar.:9::9::9::9::9::9::9::9:

Back
X