• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sabırla Bebeğini Bekleyenler

Toplam 6 kullanıcı konuyu okuyor. (6 üye ve 0 ziyaretçi)
metuka calimero85 munes+ caadi zelalca+ kardelen5233+

30 yaşındayım ve 2 yıldır uğraşıyoruz tabii 8 ay önce varikosel ameliyatı geçirdi eşim bu sebepten 1,5 yıllık emeklerimizin boşuna olduğunu öğrendik
doktorumuz 4 ay daha bekleyip aşılama yaptırmamızı önerdi sabırla ve ğmitle bekliyoruz

geçmiş olsun canım benim eşimde iki taraflı varikosel oldu :25:inş. Rabbim daha fazla bekletmez gönderir bebişinizi:38:canım kürlerle eşine yardımcı olabilirsin ben eşime hergün keçiboynuzu pekmezi artı bal ceviz fındık karışımı veriyom:69:sen keçiboynuzu kürü ver o daha faydalı benim eşim içmiyo onu:50: ateşinide ölçüp ovulasyon takibi yapabilirsin:38::38:

geçmiş olsun canım benim eşimde iki taraflı varikosel oldu :25:inş. Rabbim daha fazla bekletmez gönderir bebişinizi:38:canım kürlerle eşine yardımcı olabilirsin ben eşime hergün keçiboynuzu pekmezi artı bal ceviz fındık karışımı veriyom:69:sen keçiboynuzu kürü ver o daha faydalı benim eşim içmiyo onu:50: ateşinide ölçüp ovulasyon takibi yapabilirsin:38::38:

bizimde iki taraflıydı istabulda malüm doktorda yaptırdık.keçiboynuzu kürünü başladık yeniden 1 hafta oluyor şu zeytin yağında beklemiş zincir kürü var ya ona da başlıycaz bir de ace plus selenyum ve ginko da başladık tabi eşler sabırsız 3 ay lık uygulamayı kabul etmiyor ne istesem sonra yaparız falan diyor geçiştiriyor.. baskı yapmaktan bıktım

bizimde iki taraflıydı istabulda malüm doktorda yaptırdık.keçiboynuzu kürünü başladık yeniden 1 hafta oluyor şu zeytin yağında beklemiş zincir kürü var ya ona da başlıycaz bir de ace plus selenyum ve ginko da başladık tabi eşler sabırsız 3 ay lık uygulamayı kabul etmiyor ne istesem sonra yaparız falan diyor geçiştiriyor.. baskı yapmaktan bıktım

aynı canım ben bi kavga çıkarıyom bi süre susuyo sonra gene binbir naz balı bile yüzünü buruşturarak yiyo:47::47::47:yap canım yap bizlerin ek yardıma ihtiyacı var inş. bunlar bi işe yararda bebişlerimiz biran önce gelir:38::69::69:

üf ne geliş ama:64::64::64::64::64::64:kardelencim:64::64::64:hg:66::66::66::66:canım nasılsın şeker:32::32::32::32::74::74::74::74::74::74::92::92::92::92::92:
iyidir datlum,senden ne haber?
30 yaşındayım ve 2 yıldır uğraşıyoruz tabii 8 ay önce varikosel ameliyatı geçirdi eşim bu sebepten 1,5 yıllık emeklerimizin boşuna olduğunu öğrendik
doktorumuz 4 ay daha bekleyip aşılama yaptırmamızı önerdi sabırla ve ğmitle bekliyoruz
inşallah en kısa zamanda gelir minişin.
selam,ben kardelen:3:
gel canim gel :48::48::48::48::48::48::48::48: nasil sin canim ??????????????????
selam cadı m,gene mi ağrıyo belin,çok kötü oluyo bel ağrısı,rabbim şifa versin.
ay sen şincik bize papatyamı veriyon:78::78::78::78:çok şekersin hadi gel bende seni öpeyim:48::48::48::48::48::48::48::48::48:
öp kuzu öp,bide gelip yemeğimi yapsan çok iyi olcek:78::9:

Back
X